- 10 Ekim 2014
- 32.263
- 144.973
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben begendim :) nisan sahibi siz olmadiginiza gore evde fazla da rukus olmamak lazim diye dusunuyorum.
ya şimdi sizin aileyi bilmiyoruz. mesela bizim ailede şık elbise ile gitsen garipsenebilir ama bazı aileler o ne ya kot giymiş gelmiş der.
ben olsam bunun altına daha klasik siyah bi pantolon giyerdim. cigarette dediklerinden.
Mini kot etek bunun altina sahane olur bence. Mini giyiyorsaniz tabi. YakisirKotla olur diyorsunuz. Millet nasil giyinip gelecek onu da bilmiyorum. Abartirlarsa...![]()
Mini kot etek bunun altina sahane olur bence. Mini giyiyorsaniz tabi. Yakisir
Böyle bir bluzun altına dalgıç kumaş ispanyol paça siyah bir pantolon gider. Kot, nişan için uygun değil bana göre.
Ama motor kullandığın için kendimden de yola cıkarak senin böyle bir giyim tercih edeceğini düşünmüyordum![]()
Olur tabi. Pantolon giymeyin,mini etek ev toplantilari icin cok hos duruyor. Kalin corap da giyebilirsiniz altina. Ayakta duracaksaniz topuklu ayakkabi,agirlikli olarak oturacaksaniz da duz ayakkabi secin. Nisan sahibi disindaki kisilerin surekli oturduklari yerde ayaklarindaki 15cm topuklular ciddi gorgusuzce duruyor sahsi gorusum.Kot kullanmiyorum ama çapraz sitah kumaş eteğim var mini o olmaz mi ki?
Olur tabi. Pantolon giymeyin,mini etek ev toplantilari icin cok hos duruyor. Kalin corap da giyebilirsiniz altina. Ayakta duracaksaniz topuklu ayakkabi,agirlikli olarak oturacaksaniz da duz ayakkabi secin. Nisan sahibi disindaki kisilerin surekli oturduklari yerde ayaklarindaki 15cm topuklular ciddi gorgusuzce duruyor sahsi gorusum.