• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evde yapılacak nişan.

CiRiLLA

Pro Üye
10 Ekim 2014
32.263
144.974
798
İlk kez bir nişana katılacağım. Nişan dayımın oğlunun nişanı ve evde olacak. Illa elbise mi giymek gerekir? Mesela şöyle bir bluzla kot giysem sıkıntı olur mu acaba? Illa kumaş, klasik mi giyinmek lazim. Ayip mi olur?

Bluzum bu

Ben begendim :) nisan sahibi siz olmadiginiza gore evde fazla da rukus olmamak lazim diye dusunuyorum.

ya şimdi sizin aileyi bilmiyoruz. mesela bizim ailede şık elbise ile gitsen garipsenebilir ama bazı aileler o ne ya kot giymiş gelmiş der.

ben olsam bunun altına daha klasik siyah bi pantolon giyerdim. cigarette dediklerinden.

Hıı ayıplarlar şuna bak bluzla kotla gelmiş cık cık cık...

ya şimdi sizin aileyi bilmiyoruz. mesela bizim ailede şık elbise ile gitsen garipsenebilir ama bazı aileler o ne ya kot giymiş gelmiş der.

ben olsam bunun altına daha klasik siyah bi pantolon giyerdim. cigarette dediklerinden.

Bizim aileyi bende bilmiyorum. Kim ne giyip gelecek kestiremiyorum. :D Oyuzden arada kaldım.

Bluz güzel ama altına kumaş pantolon daha uygun olur diye düşünüyorum

kpt giymezdim ben olsam o bluzun altına kalsik pantolon ve topuklu giyerdim.

Bu resimdeki kıyafetlerle gidin ama yanınızda alternatif şık biseyler de goturun. Duruma gore baktınız herkes şıkır şıkır giyinmiş çaktırmadan bi odada degistirirsiniz ustunuzu. Bilemedim şimdi

Böyle bir bluzun altına dalgıç kumaş ispanyol paça siyah bir pantolon gider. Kot, nişan için uygun değil bana göre.
Ama motor kullandığın için kendimden de yola cıkarak senin böyle bir giyim tercih edeceğini düşünmüyordum:KK48:

Böyle bir bluzun altına dalgıç kumaş ispanyol paça siyah bir pantolon gider. Kot, nişan için uygun değil bana göre.
Ama motor kullandığın için kendimden de yola cıkarak senin böyle bir giyim tercih edeceğini düşünmüyordum:KK48:

Klasik giyinmem zaten ama boyle zamanlar icin elimde bikac parca birsey var. :KK70: O yuzden ne giyecegimi sasirdim :KK70:nisanada deri ceketle gidilmez ki :D

Kot kullanmiyorum ama çapraz sitah kumaş eteğim var mini o olmaz mi ki?
Olur tabi. Pantolon giymeyin,mini etek ev toplantilari icin cok hos duruyor. Kalin corap da giyebilirsiniz altina. Ayakta duracaksaniz topuklu ayakkabi,agirlikli olarak oturacaksaniz da duz ayakkabi secin. Nisan sahibi disindaki kisilerin surekli oturduklari yerde ayaklarindaki 15cm topuklular ciddi gorgusuzce duruyor sahsi gorusum.

Olur tabi. Pantolon giymeyin,mini etek ev toplantilari icin cok hos duruyor. Kalin corap da giyebilirsiniz altina. Ayakta duracaksaniz topuklu ayakkabi,agirlikli olarak oturacaksaniz da duz ayakkabi secin. Nisan sahibi disindaki kisilerin surekli oturduklari yerde ayaklarindaki 15cm topuklular ciddi gorgusuzce duruyor sahsi gorusum.

Icerde ayakkabiyla durmayiz diye dusunuyorum. Ama düz taban giyecegim topuklu pek kullanmiyorum.

İlk kez bir nişana katılacağım. Nişan dayımın oğlunun nişanı ve evde olacak. Illa elbise mi giymek gerekir? Mesela şöyle bir bluzla kot giysem sıkıntı olur mu acaba? Illa kumaş, klasik mi giyinmek lazim. Ayip mi olur?

Bluzum bu

Bluz gayet güzel :) altına kot yerine siyah bir pantolon daha iyi olur gibime geldi. Kumaş olmasına gerek yok siyah kot da olabilir.

Ama en güzeli siyah bir etek giymek olur bunun altına, bence tabi :)

Back
X