Evde yapılabilecek aktiviteler??

kocdayi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2020
267
139
Hanımlar evde güzel vakit geçirebilecek aktiviteler arıyorum. Evden çalışıyorum evdeki vakitlerini güzel degerlendirmek istiyorum. Monotonluktan sıkıldım. Biraz fikir almak istiyorum sizlerden neler yapabilirim???

Dans etmek,spor yapmak ve sudoku çözmek.Şimdilik aklıma bunlar geldi. Eminim ki yaratıcı yorumlar gelecektir.

spor ve film bende çok bunaldım hergün aynı şeylerinternette evde boya yapılabilecek videolar izlemeye başladım bakalım mutfak yenilemesi yapabilirim

Kitap
Film
Belgesel
Spor
Dans
İlgili alanınıza göre online derslere katılabilirsiniz . Müzik olur kişisel gelişim olur
Kur’an okumayı bilmiyorsanız öğrenmek olabilir
Sevdiğiniz bir konu belirleyip o konuda derinlemesine araştırma yapabilirsiniz
Yemek yapmayı seviyorsanız o konuda kendinizi geliştirebilirsiniz , video ve tarifleri izleyip deneyerek

kıtap ve kahve keyfı ve tabı (aşkım oglumla kıtap okumak)

Resim yapmak.
Ebru sanatı.
Mandala boyamak.
Örgü örmek:)
Ahşap veya kumaş boyamak.
Takı yapmak.
Söylenenlere ek olarak aklıma gelenler.

Resim yapmak.
Ebru sanatı.
Mandala boyamak.
Örgü örmek:)
Ahşap veya kumaş boyamak.
Takı yapmak.
Söylenenlere ek olarak aklıma gelenler.

Mesajınızla ortaokul günlerime gittim. İş eğitimi dersinde saydıklarınıza benzer ödevler verirdi öğretmen ,seve seve yapardım. Şu an ne kadar özlediğimi farkettim.

Hanımlar evde güzel vakit geçirebilecek aktiviteler arıyorum. Evden çalışıyorum evdeki vakitlerini güzel degerlendirmek istiyorum. Monotonluktan sıkıldım. Biraz fikir almak istiyorum sizlerden neler yapabilirim???
İlk olarak aklıma spor geldi ben pandemiden beri kafayı taktım 1 saat yapıyorum mutlaka çok iyi geliyo bana

Ben 3000 parçalık puzlle yapıyorum (yapamıyorum ) güzel aktivite deneyin derim

Film izlemek, kitap okumak, müzik dinlemek, resim yapmak, meditasyon yapmak, farklı yemek tarifleri denemek:) eee tabi bunun üzerine malum spor yapmak:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…