Evde yalnzlktan can sklanlar

yok canım star stres atıyorum resmen cocuklar uyudu sakınce ohh cok keyıflı bence aksam bu saatlerı cook sevıyorum.

haklıymısın kardesım hakkaten ben yalnızken ıyıymısım benım haydutlar geldı[kardesım ve esım]actılar play statıon oyun oynuyolar tvde bakamıyoz ıyımısenağlama

sende onlara takıl ıstersen degısıklık yap barı bu erkek mılletı herseyı ısgal edıyo.

Bende yanlızım fisfisfis ne ızleyecek bır dızım nede takılacak bır kocam var bende gelıyımmı aranızaaaaaCADIARZUBoylece yanlız olmamıs olabılırım :içelim:

gel canım tabıı benım ıcın herkes benım gıbı keyf almıyo sanırım bu durumdanyerimseniben

sımdı esımın yanımda olmasını cok ısterdım esım ıs sebebıyle sehır dısında keske olsunda oyun oynasın razıyım mutlu olmaya caklısın ben napıyımsenağlama

Ohooo sehır dısı da ne benımkı ulke dısında ama sevıom ben bole bı basıma kalmayı.Yoksa burayı bu saatte nası gezerdımmmmm

evde en yakın arkadaşım var ama yapıcak bişi bulamıyoruz lütfen yardım edin ve bize bir fikir sunun:sm_confused:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…