Kızlar banyodan sonra kaç tel saçınız dökülüyor benim 200 e kadar saydım gerisini sayamadım normal zamanda da dökülüyor bunun için evde kolay yapacağım bulacağım bi yöntem var mıdır?
Kızlar banyodan sonra kaç tel saçınız dökülüyor benim 200 e kadar saydım gerisini sayamadım normal zamanda da dökülüyor bunun için evde kolay yapacağım bulacağım bi yöntem var mıdır?
öncelikle bir doktora gidin dökülme nedeninizi öğrenin, vitamin degerlerinize (özellikle b12,çinko,d vitamini ve a vitamini ne baktırın), ths hormonlarınıza baktırın, kansızlık var mı yok mu öğrenin eger kı tıbbi bir sıkıntınız yoksa genetik tip dökülmeniz vardır.
egerkı genetik ise sebep, dökülme önleyici şampuanlar kullanabilirsiniz sebamed önerebilirim. evde bepanten bevigen e vitamini ampüllerini saf zeytinyagı ile karıstırıp saçınıza masaj yaparak yedirip bir saat bekeltip yıkayabilirsiniz besler saçınızı..
miracle losyonu deneyebilirsiniz..
ve vitamin kullanabilirsiniz içten destek için ...
saçınızı çok sık ve sıcak su ile yıkamayın birde..
Şeymacimm öncelikle sakin ol dermatologa görünmek en iyisi. Dökülmenin nedenini bulamazsaniz kürler maskeler şampuanlar asla tek başına çare olmuyo maalesef. Sarımsak ve zeytin yağı öneririm ama çare değil tedavine destek olabilir. Geçmiş olsn