Eşimde bazen yanılma olabiliyor acaba öyle mi dedi ama ben eminim duyduğuma ah keşke takıntı olsa sadece garip geldi ve buradan fikir almak istedim amacım bu bende böyle bir ihtimal olamayacağında şaşırıyorum ya zaten.Hanımefendi kendi kendinize takıntı yapıyorsunuz ev müstakil kaynana yaşlı telefonu tuşlu koca uyuyor bu ses beyninizde olan bir yanılma mi ?
telefon dinlenmesiyle nasıl bir alakası olabilir mesela? o dediğiniz siz konuşurken arkadan gelen seslerle alakalı olabilir evde durduk yere otururken gaipten ses gelmesi gibi olmaz yani. sesin geldiği yer neresi mesela ben olsam ilk iş kulağımı yere dayar aşağıdan mı geliyor diye dinlerim madem üstte sağda solda kimse yok. alt kattan gelmediği kesinleşmişse de en mantıklı seçenek olarak tuğlaların arasında yaşayan minik boylu teknoloji sever bir cinden şüphelenirimOlabilir mi ki
Sanmam ya bir yerde okumuştum biri daha böyle birşey yaşamış telefonlar dinlendiğinden falan demişler ama gerçekçiliği varmı bilmiyorum tabi.
Söylediğiniz mantıklı geldi birdaha olursa öyle yapayımtelefon dinlenmesiyle nasıl bir alakası olabilir mesela? o dediğiniz siz konuşurken arkadan gelen seslerle alakalı olabilir evde durduk yere otururken gaipten ses gelmesi gibi olmaz yani. sesin geldiği yer neresi mesela ben olsam ilk iş kulağımı yere dayar aşağıdan mı geliyor diye dinlerim madem üstte sağda solda kimse yok. alt kattan gelmediği kesinleşmişse de en mantıklı seçenek olarak tuğlaların arasında yaşayan minik boylu teknoloji sever bir cinden şüpheleniriso
Bazı seslere odaklaninca Algida seçicilik oluyor normalde küçük ya da farkli bir sestir ama siz odaklandiginiz için duyuyorsunuzEşimde bazen yanılma olabiliyor acaba öyle mi dedi ama ben eminim duyduğuma ah keşke takıntı olsa sadece garip geldi ve buradan fikir almak istedim amacım bu bende böyle bir ihtimal olamayacağında şaşırıyorum ya zaten.
Ne odaklanması aklımda bile yoktu yavrumu emziriyordum bir Anda bu sesi duymaya başladım 2 defa çaldı kesildiBazı seslere odaklaninca Algida seçicilik oluyor normalde küçük ya da farkli bir sestir ama siz odaklandiginiz için duyuyorsunuz
Hala ogrenemedinizmiOnceki evimde 8 yil oturdum gunduz surekli dediginiz sesi duyardim ne oldugunu bilmiyorum ama arkadaslarin yazdigi gibi komsudan degil diye dusunuyorum.cunku bir iki degil sekiz yil boyunca hep o ses gelirdi.komsudan olsa karsidan telefon acildiginda da sesin duyulmasi lazim ama sadece arama sesi duyulurdu.bana da garip gelirdi ve ilk defa birinden duyuyorum ayni sesi duydugunu.
Nerden geliyor diye hic arastirmadim.ev sessizken gunduz duyardim.Hala ogrenemedinizmi
Anladım bende yeni yeni duymaya başladım 2,3 defa duydumNerden geliyor diye hic arastirmadim.ev sessizken gunduz duyardim.
Eviniz yola yakinsa araca bluetoothla bagli telefonlardan geliyordur.Arkadaşlar merhaba ortada arama vs yokken ara sıra evde telefon arama yani çalma sesi duyuyorum birisini arar gibi ama bakıyorum öyle bir durum yok ve bunu gerçekten duyuyorum bu sesi çıkaracak bir durum ihtimal yok kafam cidden karıştı bu ses ne olabilir yaşayan var mı lütfen bilgilendirin ciddiye alırsanız sevinirim:)
3 katli mustakil evim var. Ses yalitimi cok iyi. Ustelik Oyle olmasa yan komsum gunde 3 kere kapima dayanirdi. Cunku evde 4 cocuk var yan komsum yanliz yasiyo. Ama ona ragmen ben kadinin cekmeceyi acma sesini duyuyorum. Sadece cekmece ama baska biseyini duymuyorum... seslere asiri hassasiyetim var zaten genel anlamda. Sizinde oyle olabilirArkadaşım olamaz evim müstakil
Belkide öyle bilmiyorumEviniz yola yakinsa araca bluetoothla bagli telefonlardan geliyordur.
İnanın bilmiyorum garip geliyor iyice3 katli mustakil evim var. Ses yalitimi cok iyi. Ustelik Oyle olmasa yan komsum gunde 3 kere kapima dayanirdi. Cunku evde 4 cocuk var yan komsum yanliz yasiyo. Ama ona ragmen ben kadinin cekmeceyi acma sesini duyuyorum. Sadece cekmece ama baska biseyini duymuyorum... seslere asiri hassasiyetim var zaten genel anlamda. Sizinde oyle olabilir
Sizce bundan daha mantikli nasil bir sebebi olabilir sesin?Belkide öyle bilmiyorum
Biz eve yeni tasindigimizda sabahlari sesi duyunca Allah Allah evde birimi var diye evham yapardimİnanın bilmiyorum garip geliyor iyice
Haklısın bende bir mantık veremiyorum hiçbir fikrim yokSizce bundan daha mantikli nasil bir sebebi olabilir sesin?
Allah AllahBiz eve yeni tasindigimizda sabahlari sesi duyunca Allah Allah evde birimi var diye evham yapardim
Iyice bu sese takildim, sesin kaynagini aramaya basladim kafayi bozdum... taaaki kizim anne su kadinin cekmeceyle ne derdi var dun 3 kere acti acti kapatti deyince yan komsuya odaklandim hakikatende ordan geliyodu
Mesela kadin 2 3 ayligina Ispanyadaki evine gidiyo, gitmeden once bizlede vedalasir. gidince o cekmece sesi gelmez. Artik isin adini koydumBiz eve yeni tasindigimizda sabahlari sesi duyunca Allah Allah evde birimi var diye evham yapardim
Iyice bu sese takildim, sesin kaynagini aramaya basladim kafayi bozdum... taaaki kizim anne su kadinin cekmeceyle ne derdi var dun 3 kere acti acti kapatti deyince yan komsuya odaklandim hakikatende ordan geliyodu
Ay keşke bende kesinlestirsem bir an önceMesela kadin 2 3 ayligina Ispanyadaki evine gidiyo, gitmeden once bizlede vedalasir. gidince o cekmece sesi gelmez. Artik isin adini koydum
Resminestirdim o cekmece bizim yan komsu Hélène den geliyomus
Umarim bir an once bulursun sendeAy keşke bende kesinlestirsem bir an önce