Ay bulursam yazarımUmarim bir an once bulursun sende
Bizede yaz neymis
Ani kulak çınlaması yaşıyor olabilirsiniz. Kbb uzmanına bir baktırın.Arkadaşlar merhaba ortada arama vs yokken ara sıra evde telefon arama yani çalma sesi duyuyorum birisini arar gibi ama bakıyorum öyle bir durum yok ve bunu gerçekten duyuyorum bu sesi çıkaracak bir durum ihtimal yok kafam cidden karıştı bu ses ne olabilir yaşayan var mı lütfen bilgilendirin ciddiye alırsanız sevinirim:)
Çınlamayla alakası yok çınlamayla bir benzerliği bile yokAni kulak çınlaması yaşıyor olabilirsiniz. Kbb uzmanına bir baktırın.
Bu tlfn sesini bulacazÇınlamayla alakası yok çınlamayla bir benzerliği bile yok
Bulalim bulalımBu tlfn sesini bulacaz
Cikacak biyerlerden
Çeşit çeşit çınlama şekli var, telefon ve kapı ziliyle karıştırılabilenler de dahil. Ben işitme engelliyim bana mı öğreteceksiniz?Çınlamayla alakası yok çınlamayla bir benzerliği bile yok
DoğrudurÇeşit çeşit çınlama şekli var, telefon ve kapı ziliyle karıştırılabilenler de dahil. Ben işitme engelliyim bana mı öğreteceksiniz?
Peki o zman bu duruma tıbbi bi teşhis mi bekliyorsunuz?Hem öyle şey olur mu arada böyle bir sevgi varken
Hanımefendi ben hiç birşey beklemiyorum.hiçbir fikrim olmadığı ve garip geldiği için buraya yazdım zaten.Peki o zman bu duruma tıbbi bi teşhis mi bekliyorsunuz?
Evde ikinci bi telefon yok diyorsunuz, aşagıdan gelmez diyorsunuz, kulak çınlaması değil diyorsunuz e ne diyelim o zman? Gayipten sesler duyuyor olabilirsiniz bence.Hanımefendi ben hiç birşey beklemiyorum.hiçbir fikrim olmadığı ve garip geldiği için buraya yazdım zaten.
Allah AllahBizim komşunun telefonunun titresim sesi zinn zinn bizim evde caliyo mübarek