Komşulardan birinin telefon sesini duyuyorsunuzdur.Arkadaşlar merhaba ortada arama vs yokken ara sıra evde telefon arama yani çalma sesi duyuyorum birisini arar gibi ama bakıyorum öyle bir durum yok ve bunu gerçekten duyuyorum bu sesi çıkaracak bir durum ihtimal yok kafam cidden karıştı bu ses ne olabilir yaşayan var mı lütfen bilgilendirin ciddiye alırsanız sevinirim:)
Komşulardan birinin telefon sesini duyuyorsunuzdum
Apartta oturmuyorum aşağıda sadece kayınvalidem var onlarda tuşlu kullanıyor öyle bir ihtimal yok yaniKomşulardan birinin telefon sesini duyuyorsunuzdur.
Biz ust katın alem sesine uyanıyoruz. Öyle olabilir mi ?Arkadaşlar merhaba ortada arama vs yokken ara sıra evde telefon arama yani çalma sesi duyuyorum birisini arar gibi ama bakıyorum öyle bir durum yok ve bunu gerçekten duyuyorum bu sesi çıkaracak bir durum ihtimal yok kafam cidden karıştı bu ses ne olabilir yaşayan var mı lütfen bilgilendirin ciddiye alırsanız sevinirim:)
Ses yalıtımı iyi değilse komşunun teli olabilir. Bizde öyle çünkü
Keşke öyle olsa duvarlar beton ve apartta oturmuyorum müstakil
Arkadaşım olamaz evim müstakilBiz ust katın alem sesine uyanıyoruz. Öyle olabilir mi ?
Tuşlu telefonun hoparlöru hiç de kucumsenecek gibi değil büyük ihtimalle birini arıyorlar diiiiitttt sesi sana geliyor.Arkadaşlar merhaba ortada arama vs yokken ara sıra evde telefon arama yani çalma sesi duyuyorum birisini arar gibi ama bakıyorum öyle bir durum yok ve bunu gerçekten duyuyorum bu sesi çıkaracak bir durum ihtimal yok kafam cidden karıştı bu ses ne olabilir yaşayan var mı lütfen bilgilendirin ciddiye alırsanız sevinirim:)
Yaşlılar ve aramayı pek bilmiyorlar sanmıyorumTuşlu telefonun hoparlöru hiç de kucumsenecek gibi değil büyük ihtimalle birini arıyorlar diiiiitttt sesi sana geliyor.
Ah yok artık kendisi uyuyordu benide uyandirsaydin keşke dedi duysaydim dediO zaman kocanızın 2. Telefonu olabilir mi?
Hem öyle şey olur mu arada böyle bir sevgi varkenO zaman kocanızın 2. Telefonu olabilir mi?
Son yazdığınızı anlayamadım çünkü olamaz dememin sebebi öyle bir ihtimal olmadığı içindiher şeye olamaz demişsiniz, sonuçta bir telefon sesi geliyorsa mutlaka maddesel bir şeydir, iyi saatte olsunlar birini aramıyordur bence.
yani doğa üstü güçler arama yapmıyordur diyorum. mutlaka ya alt ya da üst kattan geliyordur, ya evin yakınından biri geçerken arama yapıyordur, ya evde bilmediğiniz bir telefon vardır, hoparlör varsa ses karışıyordur falan. bence büyük olasılık alt üst komşu meselesidir. başka ne olabilir ki?Son yazdığınızı anlayamadım çünkü olamaz dememin sebebi öyle bir ihtimal olmadığı içindi
Olabilir mi kiKayınvaliden dizi falan izliyordur, tvden geliyordur.
Kayınvaliden dizi falan izliyordur, tvden geliyordur. Milyonerde birileri joker hakkını kullanıyor da olabilir
Hanımefendi kendi kendinize takıntı yapıyorsunuz ev müstakil kaynana yaşlı telefonu tuşlu koca uyuyor bu ses beyninizde olan bir yanılma mi ?Son yazdığınızı anlayamadım çünkü olamaz dememin sebebi öyle bir ihtimal olmadığı içindi
Bizi kim ne yapsın ya,bizi niye dinlesinler ?Olabilir mi ki
Sanmam ya bir yerde okumuştum biri daha böyle birşey yaşamış telefonlar dinlendiğinden falan demişler ama gerçekçiliği varmı bilmiyorum tabi.