Evde telefon çalma sesi duyma

ssudeee

Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2023
95
18
19
Arkadaşlar merhaba ortada arama vs yokken ara sıra evde telefon arama yani çalma sesi duyuyorum birisini arar gibi ama bakıyorum öyle bir durum yok ve bunu gerçekten duyuyorum bu sesi çıkaracak bir durum ihtimal yok kafam cidden karıştı bu ses ne olabilir yaşayan var mı lütfen bilgilendirin ciddiye alırsanız sevinirim:)

Arkadaşlar merhaba ortada arama vs yokken ara sıra evde telefon arama yani çalma sesi duyuyorum birisini arar gibi ama bakıyorum öyle bir durum yok ve bunu gerçekten duyuyorum bu sesi çıkaracak bir durum ihtimal yok kafam cidden karıştı bu ses ne olabilir yaşayan var mı lütfen bilgilendirin ciddiye alırsanız sevinirim:)
Komşulardan birinin telefon sesini duyuyorsunuzdur.

Biz ust katın alem sesine uyanıyoruz. Öyle olabilir mi ?

Tuşlu telefonun hoparlöru hiç de kucumsenecek gibi değil büyük ihtimalle birini arıyorlar diiiiitttt sesi sana geliyor.

Son yazdığınızı anlayamadım çünkü olamaz dememin sebebi öyle bir ihtimal olmadığı içindi
yani doğa üstü güçler arama yapmıyordur diyorum. mutlaka ya alt ya da üst kattan geliyordur, ya evin yakınından biri geçerken arama yapıyordur, ya evde bilmediğiniz bir telefon vardır, hoparlör varsa ses karışıyordur falan. bence büyük olasılık alt üst komşu meselesidir. başka ne olabilir ki?

Kayınvaliden dizi falan izliyordur, tvden geliyordur.
Olabilir mi ki
Kayınvaliden dizi falan izliyordur, tvden geliyordur. Milyonerde birileri joker hakkını kullanıyor da olabilir😆
😅😅Sanmam ya bir yerde okumuştum biri daha böyle birşey yaşamış telefonlar dinlendiğinden falan demişler ama gerçekçiliği varmı bilmiyorum tabi.

Son yazdığınızı anlayamadım çünkü olamaz dememin sebebi öyle bir ihtimal olmadığı içindi
Hanımefendi kendi kendinize takıntı yapıyorsunuz ev müstakil kaynana yaşlı telefonu tuşlu koca uyuyor bu ses beyninizde olan bir yanılma mi ?

Olabilir mi ki

😅😅Sanmam ya bir yerde okumuştum biri daha böyle birşey yaşamış telefonlar dinlendiğinden falan demişler ama gerçekçiliği varmı bilmiyorum tabi.
Bizi kim ne yapsın ya,bizi niye dinlesinler ?

X