- 28 Aralık 2012
- 1.949
- 2.282
-
- Konu Sahibi kurklukadin
İlaçlatacam ama binadan geliyorsa tekrar olmaz mı?Annemin evinde değişik bi böcek çıkmıştı ilaçlamacı adam bir sene rahat edersiniz demişti. Bence ilaçlatın
Binadan dolayıdır, ilaclatilmasi gerekiyorSelam kızlar.
Kafayı yemek üzereyim inanın,yeni taşındığım evde böcek görüyorum.Daha önceki evimde hiç öyle bir sorunum yoktu.
Minik minik,netten baktığım zaman susam böceği olduğu yazıyor ama bozulan herhangi bir erzağım,baharatım vs yok.
Pazar günü evin her yerini dip köşe temizleyip,lavanta yağını suyla karıştırıp her yere sıktım.Bazamın içinde de gördüm
Ay düşündükçe içim tuhaf oluyor,kaşınıyorum.
Oturduğum bina ve daire çok eski.Binadan geliyorsa eğer evi ilaçlatmak çözüm olur mu?
Alt komşumda kendi evinde gördüğünü ama umursamadığını söyledi.Bütün baharatları döktüm,kaplarını iyice temizledim ama gerçekten kaynağını bulamıyorum.Sizce nereden gelebilir,nasıl bir çözüm bulabilirim.Gece uyuyamıyorum bile,lütfen linçlemeyin
Tarhana,erişte vs senelerdir buzdolabında tutarım.İnanın hiç bir şey bozulmamışSusam böceği bende de tarhana içinden çıkmıştı. Tarhana bozulunca böcek üremiş. Sizinde öyle bir yiyeceğiniz bozuldu da böcek olmuştur. Yiyeceklerinizi kontrol edin.
İnanın bozuk hiç bir şey yokBir şeyin içine yuva yapmıştır onu bulup atmadan kurtulamazsınız, bütün açık kuru erzak baharat ne varsa iyice bakın. Bizim arkadaşın yurtdışından getirdiği baharattan bulaşmıştı onu attım şu an görmüyorum hiç. Bulduktan sonra her şeyi cam ya da plastik kapaklı şeylerde saklayın ağzı açık bir şey bırakmayın
Binanın etrafında ağaçlar var ondan olabilir miBinadan dolayıdır, ilaclatilmasi gerekiyor
Tütün,sigara vs asla girmez bizim eveSusam bocegiyle ugrasmis biri olarak soruyorum, evinizde tutun var mi?
Kurutulmus canli cicek?Tütün,sigara vs asla girmez bizim eve
Hayır yok ama binanın etrafı ağaç dolu,ondan olabilir mi?Kurutulmus canli cicek?
Keşke ben de kaynağını görebilsemvalla benim evimdede görmüştüm geçen sene araştırdım kurumuş çiçekde olur yazıyordu yatak odamda isteme çiçeğim vardı dolabin üstünde gerçekten onun içinden üremiş attım sildim birdaha görmedim
Yok, bu arkadaslar tozlu urunleri seviyor, dolap arkasinda falan bilmediginiz bir kaynak vardir illaki.Hayır yok ama binanın etrafı ağaç dolu,ondan olabilir mi?
Bina çok eski maalesef komşulardan geliyor olabilir mi çünkü alt kattaki komşumda da varmışYok, bu arkadaslar tozlu urunleri seviyor, dolap arkasinda falan bilmediginiz bir kaynak vardir illaki.
Hic bilemiyorum ama bence ya gıda ya da bina kaynaklıBinanın etrafında ağaçlar var ondan olabilir mi