Evimdeki böcekler! İmdaaat!

Kokusuz, su bazlı tahta kurularına etki eden bir ilaç kullanıldı 14 gün sulu temizlik yapmamızı önermedi. Şu an 14 gün oldu (yanlış hesaplamışım önceki yazdığımda) tek tük görüyorum umarım onlar da gider. istila etmişlerdi artık başa çıkamıyorduk. Şimdi sulu temizlik yaptık ama evin kenarlarına yapmadık hala çıkan olursa ölsün diye.
Bir de asıl önlem olarak evin dış duvarlarında olan rutubet sorununu çözdük. Bahçe katında oturuyoruz. Burada önemli olan sorunun kökünü çözmek, böceklerin kaynağını ve sebebini yok etmek. Bizim yalıtım sorunu vardı rutubet oluyordu. Bunu keşfedip çözdük. Umarım ilacın etkisi geçince de her şey yolunda gider.
Bizde de permectin diye bi ilac uygulamasi yapildi. 8. Gunun sonunda dip kose temizlik yapildi. Çok çok kucuklerinden 4 5 tane topluyor robot supurge, maalesef tamamen bitti diyemeyecegim. Kendim ara ara pervazlari ilaclayacagim artik bundan sonrasinda. Kış geldiginde de tamamen yok olacaklarina inanacagim. Sizin istila derken, ne kadar vardi, nereleri sarmisti? Gozle gorebiliyor muydunuz? Umarim kurtulursunuz. Bu arada size herhangi bir zarar verdi mi bu hayvan? İsırik, kasinti, vs.?

X