Evimdeki böcekler! İmdaaat!

Duvarların küflenme sebebi ile bu nokta kadar küçük böceklerin daha hızlı bir şekilde çoğaldığı görülür.

Küçük böcekler
diğer büyük böceklere göre 2 kat daha dirençli ve çok zor ölmektedirler. Duvarlardaki küflenme rutübet bir zaman sonra toza benzeyen beyaz böcek çoğalması oluşumuna zemin hazırlar. Yeni binalar hızlı bir şekilde inşa edilen ve kısa zamanda daha beton neminin tam kurumadan hemen çabucak bitirilip satılan ve içlerinde oturulan dairelerde kapı kasaları içi parke altları minik haşereler için ideal üreme alanıdır.

Yeni bina yapılınca beton kurumaya bırakılmalıdır.

Yeni bina yapılınca beton belli bir zaman kendi kendine kurumaya bırakılmalıdır. Doğru olanda zaten budur. Böylece beton suyunu çeker. Daha duvarlar tam iyice kurumadan sıva yapılıp kapılar ve mutfak mutfak dolaplarını takılırsa parkeler döşenirse ısı dengesizliğinden dolayı pamuksu rutubet küf tabakası oluşur.

6ani ilaçlama şirketini boşver de senin gösterdiğin bocege benzettim ben, betonu biseyi islak birakmaktan oluyomus galiba
Bunu biraz önce çektim. Bu da yavrusu, yakın çektim. Biraz benziyor ama kalorifer böceğine daha çok benziyor sanki.

Eklentiler

• 69CD84F1-D188-4886-AEEF-D889B2503874.jpeg
    69CD84F1-D188-4886-AEEF-D889B2503874.jpeg
    26,5 KB · Görüntüleme: 322
Duvarların küflenme sebebi ile bu nokta kadar küçük böceklerin daha hızlı bir şekilde çoğaldığı görülür.

Küçük böcekler diğer büyük böceklere göre 2 kat daha dirençli ve çok zor ölmektedirler. Duvarlardaki küflenme rutübet bir zaman sonra toza benzeyen beyaz böcek çoğalması oluşumuna zemin hazırlar. Yeni binalar hızlı bir şekilde inşa edilen ve kısa zamanda daha beton neminin tam kurumadan hemen çabucak bitirilip satılan ve içlerinde oturulan dairelerde kapı kasaları içi parke altları minik haşereler için ideal üreme alanıdır.

Yeni bina yapılınca beton kurumaya bırakılmalıdır.

Yeni bina yapılınca beton belli bir zaman kendi kendine kurumaya bırakılmalıdır. Doğru olanda zaten budur. Böylece beton suyunu çeker. Daha duvarlar tam iyice kurumadan sıva yapılıp kapılar ve mutfak mutfak dolaplarını takılırsa parkeler döşenirse ısı dengesizliğinden dolayı pamuksu rutubet küf tabakası oluşur.
Aaaaa olur mu ne beklemesi? Hemen yapıp satsınlar ki paraları cebe indirsinler. Beton kurumasını beklemez patronlar!

Bayer K-Othrine SC 50
Bayer Max Force Hamam bocegi jeli

Bu iki ürünü de al. Evi güzelce supur ve sil. Sonra K-othrine'i talimata uygun biçimde hazırlayıp her yere sık. Kuruduktan sonra da jeli evin muhtelif yerlerine paylastir.

Bir hafta yer silinmeyecek. 2. Ve 3. Ve 4. Haftalarda yeniden uygulama yapman gerek. Sonra ayda bir. Ayrıca pencere pervazi, havalandırma deliği, evye altı buraları da unutma.

Normalde bu ilaç 3 hafta arayla uygulanır ama hamam boceginin bu türü çok dirençli. 2-3 şişe al yani ilaçtan.

Mutfak, banyo ve duş giderlerine de lavabo aç dokup sonrasında giderleri kapalı tutmayı alışkanlık haline getir. Nereden geldiklerini merak ediyorsan giderlerden ve ana lağım kunkunden geliyorlar. Buraya da belediyenin el atması gerek.Haber verirsen gelip ilaclarlar.
Hepsini uygulayacağım. Çok teşekkürler.

Konuyu okuyunca nem böceği zannettim. Benim de basım onlarla dertte. Adı gümüşçün diye de geçiyormuş. Sizinki yavru hamam böceği gibi. Bayer şırınga jel den alın kullanin

Ben 2.5 ay evimde olmadığım bir zamanda böcekler dolusmustu mutfağa. Eczaneden borik asit aldım ucuz birsey. Patates haşlayıp ezip içine karıştırdım. Her yere koydum tamamen kurtuldum.

detan hamamböceği jeli al acil en kalıcı çözüm bu yuvalarına götürüp toptan ölmelerini sağlayacak. kalorifer böceği bunun adı bir ara bizim alt komşudan tüm apartmana yayılmıştı ne ilaçlamalar çağırdık da fayda etmedi bu jelde bulduk faydayı. bir de k-othrine böcek ilacını al evdeki giderlere süpürgeliklere parke kenarlarına kapı altlarına ev girişine pencere önlerine dolap arkalarına halı altlarına koltuk altlarına sık değen böcek direk ölür duvarlara kadar sık. bir iki saat öyle kalsın sonra evi havalandır. silmene falan da gerek yok insan sağlığına zararı yok çocuklu evler için üretilmiş. k-othrine çıkan böcekler ölsün diye detan yuvalarında hepsinin ölmesi için. apartmanda da vardır muhtemelen kapı girişine vs ikisini de kullan. başka şeye para vermene gerek yok dua edersin bana ikisini kullanırsan
Merhaba benim evimdede örümcek çok oluyor bu ürünler onlarıda uzaklaştırır mı. Bu hamam böceği de biara oluyordu şuan yok 1 senedir görmedim ama örümcek görüyorum buaralar nerdeyse her akşam 1 tane denk geliyor. Bahçeli evdeyiz alt kat

Evinize nem toplayıcı cihazlardan alabilirsiniz, böcek olmasa da küf ciddi bir sorun çünkü. Benim evimde de rutubet sorunu var, nem toplayıcı kullanıyorum. 1 günde 4 litre su topluyor, evin havası açılıyor adeta.

Sizdeki bu böcek ilk resim springtail ikinci resim ise kitap biti ikisi de bende var oradan biliyorum ilk böceğe dokununca sıçrar bunlar nem ve küften olur internetten araştırabilirsiniz ben çok ilacladim ve kurtulamadim hamam böceği ile ilgisi yok keşke hamam böceği olsaydı kurtuluş olurdu😔

Sizdeki bu böcek ilk resim springtail ikinci resim ise kitap biti ikisi de bende var oradan biliyorum ilk böceğe dokununca sıçrar bunlar nem ve küften olur internetten araştırabilirsiniz ben çok ilacladim ve kurtulamadim hamam böceği ile ilgisi yok keşke hamam böceği olsaydı kurtuluş olurdu😔
Sizin evinizde de mi var acaba? Mesajınızı yeni gördüm. Kırtulabildiniz mi?

Sizin evinizde de mi var acaba? Mesajınızı yeni gördüm. Kırtulabildiniz mi?
Evet maalesef geçen sene iki kez özel ilacladim ve kendim evde bir çok ilaç denedim sayıları azalıyor ama bitmedi iki kucuk çocuk olunca da bıraktım artık ilaclamiyorum ve bu kitap bitleri her yere giriyor dolap yatak tavan duvar pencere gezmedigi yer yok kurtulmak için nem ve küften kurtulun yoksa ilaçlamalar boşa gider kurtulamazsiniz ve ilaçlamayi her yere yapmanız lazım her deliğe giriyorlar çünkü ayrıca lavanta kokusunu sevmiyorlar dolap içlerine koyarsanız girmezler

Evet maalesef geçen sene iki kez özel ilacladim ve kendim evde bir çok ilaç denedim sayıları azalıyor ama bitmedi iki kucuk çocuk olunca da bıraktım artık ilaclamiyorum ve bu kitap bitleri her yere giriyor dolap yatak tavan duvar pencere gezmedigi yer yok kurtulmak için nem ve küften kurtulun yoksa ilaçlamalar boşa gider kurtulamazsiniz ve ilaçlamayi her yere yapmanız lazım her deliğe giriyorlar çünkü ayrıca lavanta kokusunu sevmiyorlar dolap içlerine koyarsanız girmezler
size de geçmiş olsun Nem sorunu için evin dış kaplamasını zeminden komple söktürdük ve rutubet geçirmez set yaptılar. Parkeleri ve süpürgelikleri de değiştirip öyle ilaçlama yaptıracağız inş . Bazen iyi ki kiradaymışım, bu ev benim olsa çok üzülürmüşüm diyorum.

Merhaba ben de gecen carsamba yaptirdim, siz nasil bi ilaclama tercih ettiniz hangi ilac kullanildi?
Kokusuz, su bazlı tahta kurularına etki eden bir ilaç kullanıldı 14 gün sulu temizlik yapmamızı önermedi. Şu an 14 gün oldu (yanlış hesaplamışım önceki yazdığımda) tek tük görüyorum umarım onlar da gider. istila etmişlerdi artık başa çıkamıyorduk. Şimdi sulu temizlik yaptık ama evin kenarlarına yapmadık hala çıkan olursa ölsün diye.
Bir de asıl önlem olarak evin dış duvarlarında olan rutubet sorununu çözdük. Bahçe katında oturuyoruz. Burada önemli olan sorunun kökünü çözmek, böceklerin kaynağını ve sebebini yok etmek. Bizim yalıtım sorunu vardı rutubet oluyordu. Bunu keşfedip çözdük. Umarım ilacın etkisi geçince de her şey yolunda gider.

X