- 13 Ağustos 2014
- 13.046
- 22.234
-
- Konu Sahibi PinkMermaid
vallahi aynen öyle taytla gelen seksilik diye bişey varmış bi yaşıma daha girdim.. Ben kendimi seksi sanıyodum meğer seksi olan giydiğim taytlarmış hahhahahahahNeler neler yapıyormuş bu KK dedin tabi
Ahahahavallahi aynen öyle taytla gelen seksilik diye bişey varmış bi yaşıma daha girdim.. Ben kendimi seksi sanıyodum meğer seksi olan giydiğim taytlarmış hahhahahahah
bende leopar desenlim yoktu onu arattırıyodum şimdi vallahiŞuan google a bana seksi tayt diye arattıran konu bu..
Haydi bismillah
dimi ama var var bende de inceden inceye bi seksilik varAhahahaAma fiziğin de taşıması lazım ya. Kendinize de haksızlık etmeyin
fizik taşımasa nolcak bakımlı giyimli kadına fizik olsada olmasada bence yakışır die düşünüyorum sonuçta evli onu bilerek aldıııAhahahaAma fiziğin de taşıması lazım ya. Kendinize de haksızlık etmeyin
Her şey erkekler için de bunlar karşılığında onlar ne yapıyor diye düşünmek lazım. Bakımlı, giyinmesini bilen kadın zaten erkeği demeden de giyinir, yapar.fizik taşımasa nolcak bakımlı giyimli kadına fizik olsada olmasada bence yakışır die düşünüyorum sonuçta evli onu bilerek aldııı
ayyy bu beyaz çok iyiymişş hemen paççoz taytlarımı atıp bundan alıyorum
Hütt hüüüüü tasarıma gel :)
Heriflere de şundan almalıYaşasın tayt kardeşliği
Beyaz güzelmiş
Hütt hüüüüü tasarıma gel :)
Heriflere de şundan almalıYaşasın tayt kardeşliği
iri kemikli kadına Tayt yakışmaz bence ben iri kemikliyimfizik taşımasa nolcak bakımlı giyimli kadına fizik olsada olmasada bence yakışır die düşünüyorum sonuçta evli onu bilerek aldııı
valla bnm vucut yapım şöyle popişim ufak omuzlarım geniş ailecek öyleyiz aileme çekmişiz bacaklarm falanda incedir ama omuzlarımın maşallahı var :) giyiyorum yakışıyor. he bide şöyle bi durum var erkeklerin bazısı iri etli butlu kadınları seviyor :) kuru kemiği napayım diyorriri kemikli kadına Tayt yakışmaz bence ben iri kemikliyimhiç giyemedim daha
Her şey erkekler için de bunlar karşılığında onlar ne yapıyor diye düşünmek lazım. Bakımlı, giyinmesini bilen kadın zaten erkeği demeden de giyinir, yapar.
Bazen öküzlüğü tutunca bende içimdeki öküzlüğü çıkarıyorum, öyle anlaşıyoruz
Benimde leopar desenli yok. Dun inek desenli buldum onu aldimbende leopar desenlim yoktu onu arattırıyodum şimdi vallahi
hahaha aynen öyle olmuşşş sizinkiiiBenimde leopar desenli yok. Dun inek desenli buldum onu aldim
Zaten emziriyorum tamda durumuma uygun bir tema oldu
Aynen benimki de öylecanım her erkek bir değil tabiki kimisi görse görmemezlikten gelir sen özenle giyinirsin o aldırış etmez falan bende sevmem öyle şeyleri.ama eşimde böyle bişi farketmedim sever ilgi alakayı bide akrep burcu erkeği anlatamaya gerek yok gibi haha
sen nasıl davranıyorsa öyle davran belkide o hoşuna gidiyordur nabza göre şerbett
cok tesekkur ederimmmKimyona rezene de katin anne sütüne de bebegin gazına da iyi geliyo
Herşey yolunda bir sıkıntı yok , yansın geceler hahahhahaDurum nedir konu sahibesi? Eşiniz bu kadar öneriden sonra sizi seksi bulmalı artıkTabi uyguladıysanız.