- 16 Mart 2014
- 6.547
- 6.079
-
- Konu Sahibi PinkMermaid
Teşekkürler@zonafit2.0 @kadınlarin_evreni @sporcu_anne
Yanında gırgır
Rica ederim. Yaparsanız faydasını göreceğinize inanıyorum.Teşekkürler
Oda güzelonu leopar desenini tercih edene hediye ediyorlarmış
Aynen ihtiyacın yok niye yapıyorsun der bazen hormonlarindan şüphe duyuyorumSeksi olmak için giymiyorum eşimin etkilenmek için böyle bahanelere ihtiyacı yoktur, ama ben tayt giyince daha çok sırnaştığı bir gerçek..
Siz de üstüne göğüs dekoltesi için derin v yaka badi tshirt falan giyin madem..
Bebek varsa ev sıcaktır diye düşünüyorum tshirtle üşümezsiniz..
o nasıl evde seksi seksi dolaşıyor mu?
kışın kat kat giyinip lahana gibi dolaşıyor insanlar dekolte falan nasıl olur bilemedim
Günaydın güzel hanımlar !
Evet belki çok ciddi bir dert değil ama size danışmak istedim. 2 yıllık evliyim , bir bebeğim var.Eşim evde pijama ya da eşofman modunda dolaşmamdan şikayetçi , kışın da evin içinde nasıl seksi olayım diyorum, onu da ben mi öğreteceğim diyorKalın kıyafetlerle de seksi olunabilirmiş. Sizce nasıl giyinmeliyim, eşim en çok göğüs dekoltesinden hoşlanır, cevaplarınızı merakla bekliyorum, hepinizi öpüyorum !
Üzerimde göğüs çatalını gösteren birşey olurmuş mesela ben bişey yaparken eğilirmişim dekoltem biraz daha açılırmış, seksi görünmek anlayışı bu tarzaltımda şort olurmuş, iç çamaşırım da g-string olurmuş, eğilirken belli olurmuş gibi gibi jartiyerle gez demiyor yani ama tarzı bu ..
Evde sadece biz yaşamiyoruz. Cinlerin varliginj unutmayin. Sizi o tarz gorurlerse musallat llurlar aşık olular. Hadis diyir onlari görseniz adim atamayacak jadar her yerin dolu olduğunu bilirdiniz. Dikkatli ol kardesim uyma esine
Hahaha çok güldümSen öyle yap.. Kafana kese kağıdı tak.. Bedeninede çarşaf dola.. Gerekli yerden bir delik yırt.. Ordan işini görsün eşin.. Sakın ses çıkarma.. Böyle saksıdaki bitki gibi arada sulan geç bu hayattan... Allahım neden neden..????
E sizde bilinnnn. Evde esine guzel gozjkecem diye neler neler yazmislar puskuller ic camasirlari vs. Hrrkez azitmis neler yaziyor. Ayip. Gunah. Gercekleri yazdim. Basiniza ci musallat o,ur yapmayin boyle seyler diye