Evde seksi görünmemi isteyen kocam (:

Ne güzel işte bebekten sonra ilgisi devam etsin istiyor demek ki. Senden de yardım etmeni istiyor. Ya hiç söylemese? Oran şöyle buran böyle dese? Hiçbir şey yapamıyorsan pijam ile karşılama adamı biliyorum zor bütün gün evde çocukla bakımlı olmak ama bir kot bir tişört geçir üstüne. Birkaç gecelik al. Yatağa öyle gir. Atraksiyon olduktan sonra kalk giy pijamalarını. Sürekli öyle gez demek istemiyordur sanmıyorum.
Haklısın canım ama bazen hiç içimden gelmiyor çünkü bebekle gün zaten yorucu geçiyor, yemek yapma telaşı da derken..

Kadın olduğumuzu unutmamalıyız bence aynada kendimize baktığımızda kendimizi beğenmeliyiz eşimiz için değil sadece kendimiz için de bakımlı ve güzel görünmeliyiz Çok iyi hissettiriyor özgüven yükseliyor.arap kadınlarına bakıyorum hep makyajlı hep bakımlı süslü.örtülüde olsalar gözleri bile yetecek kadar güzel evde zaten neler giyiyorlar duymuştum:pbence biraz örnek almalıyız:KK33:

Canım seksi lik dekolteyle olmaz düzgün minnoş bir pijama giyersin gözünde çok az rimel ve saçın fönlüyse yine çekici olursun

Kadın olduğumuzu unutmamalıyız bence aynada kendimize baktığımızda kendimizi beğenmeliyiz eşimiz için değil sadece kendimiz için de bakımlı ve güzel görünmeliyiz Çok iyi hissettiriyor özgüven yükseliyor.arap kadınlarına bakıyorum hep makyajlı hep bakımlı süslü.örtülüde olsalar gözleri bile yetecek kadar güzel evde zaten neler giyiyorlar duymuştum:pbence biraz örnek almalıyız:KK33:
Arap kadınları Türk kadinlarin tırnağı olamaz.
Vatan elden gitmiş tüm doğum hastaneleri hamile Arap kadınlarla dolu.
Biz bırak hamile kalmayi vatanımız için savaşlarda savaşmisiz
Kaç kadın şehidimiz Atamız var..
Eksik kalsın öyle ornek..

Canım seksi lik dekolteyle olmaz düzgün minnoş bir pijama giyersin gözünde çok az rimel ve saçın fönlüyse yine çekici olursun
Hic de olmuyoz iste. Ben mikili pijama alti giydim diye esim demedigini birakmadi gecen guldu durdu. Ya noluyosa 3yildir ben boyleyim hayrola ne istiyosun adam.. Ay cok sinir oldum . Bana da tuyo verin kizlar ..

Evde ne giyiyolarmis da. Hem bir suru cocuklular hem de sex yapcak vakit buluyolar . Bi de colugun cocugun icinde sexi seyler mi giyiyorlar? :O

Hic de olmuyoz iste. Ben mikili pijama alti giydim diye esim demedigini birakmadi gecen guldu durdu. Ya noluyosa 3yildir ben boyleyim hayrola ne istiyosun adam.. Ay cok sinir oldum . Bana da tuyo verin kizlar ..
Aaaa mickey li hello kityli pembiş membiş pijamalar tahrik eder normalde ya , değişik.
Rengi geçmiş altlardan bahsetmiyorum ama sevimli takımlar oluyor.
Saçını dağınık bırakma kaşın çıkmasın kilo falanda alma anacım seninki değişik adam valla.

Aaaa mickey li hello kityli pembiş membiş pijamalar tahrik eder normalde ya , değişik.
Saçını dağınık bırakma kaşın çıkmasın kilo falanda alma anacım seninki değişik adam valla.
Kiz ben hayatimda kaş almadim . Kaşim normalde hic yok. Benim ozellikle cizmem gerek hatta sanirim ama kendime yakistirmìyorumm. Zaten acik tenli ve acik renk sacli kaşli biriyim komik duruyo cizince de :KK70:
Hih evet yaa benimkilerin rengi gecti. Hic de tahrik olmjyo. Tayt vs aliyim dedim. Onlari da sevmezmis. Nayloncorap mini etek vs bekliyomus. Yav iyi de 2yasinda kizimiz var onun yaninda da oyle mini mini nasil dolasicam. Bi de cocuk hala meme emiyor ustum hep meme cikartmaya musait olmali mesela. Sınrlı giyinebliyorum. Rahat olmak gerek yani bence :/..

Arap kadınları Türk kadinlarin tırnağı olamaz.
Vatan elden gitmiş tüm doğum hastaneleri hamile Arap kadınlarla dolu.
Biz bırak hamile kalmayi vatanımız için savaşlarda savaşmisiz
Kaç kadın şehidimiz Atamız var..
Eksik kalsın öyle ornek..

Hay ağzın bal yesin ohh diline sağlık canım iyi dedin valla :)) onlar bize kurban olsun pehh neymiş ki onlar...

Hiçbir erkeğin mickeyli pijamadan tahrik olduğunu duymadım :O

nenim eşim de öyle, evde pijamayla durmamı yatağa pijamayla girmemi istemez, elbise ,etek giymemi ister ama o da çocuklarla mümkün değil, evde tayt giyiyorum, yatağa girerken güzel giyiniyorum

tayt , askılı dekoltelı body ..

Her türlü taytım vardır. Yünlü , ince, iç gösteren :KK8:
Yazın şort , yazın tayt ..

6 yıldır evlıyım bır kere bol eşortman gıymedım :confused: Taytla rahat edıyorum :KK30:
Sizin ilişki nasil

Günaydın güzel hanımlar !

Evet belki çok ciddi bir dert değil ama size danışmak istedim. 2 yıllık evliyim , bir bebeğim var.Eşim evde pijama ya da eşofman modunda dolaşmamdan şikayetçi , kışın da evin içinde nasıl seksi olayım diyorum, onu da ben mi öğreteceğim diyor :-) Kalın kıyafetlerle de seksi olunabilirmiş. Sizce nasıl giyinmeliyim, eşim en çok göğüs dekoltesinden hoşlanır, cevaplarınızı merakla bekliyorum, hepinizi öpüyorum ! :KK8:
Slm cnm madem istiyor yaz geldi kısa short ip askılı veya uzun tshort giy altta short olmasın fizik de güzelse adam coşar

Seksi olmak için giymiyorum eşimin etkilenmek için böyle bahanelere ihtiyacı yoktur, ama ben tayt giyince daha çok sırnaştığı bir gerçek.. :KK53:

Siz de üstüne göğüs dekoltesi için derin v yaka badi tshirt falan giyin madem..

Bebek varsa ev sıcaktır diye düşünüyorum tshirtle üşümezsiniz.. :KK45:
Demekki bütün erkekler de huy aynı açık giyinildigi gün sonuç belli oluyor

Bu durumun kıyafetten çok bakımla ve ilgiyle alakalı olduğunu düşünüyorum. Kıyafet işin makyaj kısmı sadece.

Sürekli seksi giyinince aynı gelecek onunda seksiliği kalmayacak. Kusura bakmasın da ateş sadece kadindan gelmez. Kendi yanmiyorsa kibrite mana bulmasın. Sizde onu aşağılayın. Bence size söylediği aşağılayıcı. Hevesim varsa da kaçar. Gözü dışarı kacacak diye mi korkuyor bi tartsin kendini.

kendimi nasıl daha iyi hissediyorsam öyle giyinirim, hiçbi zaman eşime özel bişi yapayım diye düşünmedim. Zaten doğamda sürekli süslenmek var, kendimle uğraşmayı seviyorum terapi gibi geliyo. Ama böyle biri olmasaydım da yine de kendimden ödün vermezdim açıkcası çok fazla

Sürekli seksi giyinince aynı gelecek onunda seksiliği kalmayacak. Kusura bakmasın da ateş sadece kadindan gelmez. Kendi yanmiyorsa kibrite mana bulmasın. Sizde onu aşağılayın. Bence size söylediği aşağılayıcı. Hevesim varsa da kaçar. Gözü dışarı kacacak diye mi korkuyor bi tartsin kendini.
Aynen benim beyfendi mesela tayt umrunda olmaz tayt ne ki adam alışmış 😒

X