Evde seksi görünmemi isteyen kocam (:

Buradaki konudan ve yorumlardan sonra 3 gündür taytla tshirtle geziyorum bı farkını görmedim :kahve:
Vallahi canım benim de eşimle bu seksilik konusunda sıkıntılarım vardı. 2 çocuk annesiyim. Ne zaman evde tayt giymeye başladım o gün bugündür adam etrafımda pervane oluyor. Tabii giydiğin tayt önemli... :KK66:)

Günaydın güzel hanımlar !

Evet belki çok ciddi bir dert değil ama size danışmak istedim. 2 yıllık evliyim , bir bebeğim var.Eşim evde pijama ya da eşofman modunda dolaşmamdan şikayetçi , kışın da evin içinde nasıl seksi olayım diyorum, onu da ben mi öğreteceğim diyor :-) Kalın kıyafetlerle de seksi olunabilirmiş. Sizce nasıl giyinmeliyim, eşim en çok göğüs dekoltesinden hoşlanır, cevaplarınızı merakla bekliyorum, hepinizi öpüyorum ! :KK8:
Tayt üzerine bol bir gömlek yada tşört, tayt üzerine askılı onun üzerine de düşük yaka kalım bir kazak gibi gibi

Vallahi canım benim de eşimle bu seksilik konusunda sıkıntılarım vardı. 2 çocuk annesiyim. Ne zaman evde tayt giymeye başladım o gün bugündür adam etrafımda pervane oluyor. Tabii giydiğin tayt önemli... :KK66:)
Düz siyah benimki :)) kendimde sevmediğimden cesit yok ama kuşluk vardı bizim aramızda belki o da etkilemiştir adamı fazla sokulmasına izin vermedim bu ara :KK70:

tayt yıllardır benim milli kıyafetim gibi evde.. vayy anasını yaaa ben de alamet bende sanıyorum hahahahahah :KK70: Demekki taytsız ben bir hiçim :KK70:

X