- 17 Eylül 2012
- 3.607
- 7.874
- Konu Sahibi PinkMermaid
Hahaha çok güldüm
Haketmiyor mu ama:))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hahaha çok güldüm
Kıyafetle ilgisi yok. Kisiyle ilgili. Libidosu yüksek kisi için kıyafet farketmiyor. Temiz bakımli olmak yeterli.Buradaki konudan ve yorumlardan sonra 3 gündür taytla tshirtle geziyorum bı farkını görmedim
Eşime günlük kıyafetler cazip geliyor sanırım ev hali yaniKöy ilgisi yok. Kisiyle ilgili. LbidosuL yüksek için kıyafet farketmiyor. Temiz bakımli olmak yeterli.
Vallahi canım benim de eşimle bu seksilik konusunda sıkıntılarım vardı. 2 çocuk annesiyim. Ne zaman evde tayt giymeye başladım o gün bugündür adam etrafımda pervane oluyor. Tabii giydiğin tayt önemli... )Buradaki konudan ve yorumlardan sonra 3 gündür taytla tshirtle geziyorum bı farkını görmedim
Tayt üzerine bol bir gömlek yada tşört, tayt üzerine askılı onun üzerine de düşük yaka kalım bir kazak gibi gibiGünaydın güzel hanımlar !
Evet belki çok ciddi bir dert değil ama size danışmak istedim. 2 yıllık evliyim , bir bebeğim var.Eşim evde pijama ya da eşofman modunda dolaşmamdan şikayetçi , kışın da evin içinde nasıl seksi olayım diyorum, onu da ben mi öğreteceğim diyor Kalın kıyafetlerle de seksi olunabilirmiş. Sizce nasıl giyinmeliyim, eşim en çok göğüs dekoltesinden hoşlanır, cevaplarınızı merakla bekliyorum, hepinizi öpüyorum !
Düz siyah benimki :)) kendimde sevmediğimden cesit yok ama kuşluk vardı bizim aramızda belki o da etkilemiştir adamı fazla sokulmasına izin vermedim bu araVallahi canım benim de eşimle bu seksilik konusunda sıkıntılarım vardı. 2 çocuk annesiyim. Ne zaman evde tayt giymeye başladım o gün bugündür adam etrafımda pervane oluyor. Tabii giydiğin tayt önemli... )
yerleri gırgırladın mıı o haldee o önemliymişşBuradaki konudan ve yorumlardan sonra 3 gündür taytla tshirtle geziyorum bı farkını görmedim
Ahahahaha evet :)yerleri gırgırladın mıı o haldee o önemliymişş
Vallahi canım benim de eşimle bu seksilik konusunda sıkıntılarım vardı. 2 çocuk annesiyim. Ne zaman evde tayt giymeye başladım o gün bugündür adam etrafımda pervane oluyor. Tabii giydiğin tayt önemli... )
Ahahahaha evet :)
tayt yıllardır benim milli kıyafetim gibi evde.. vayy anasını yaaa ben de alamet bende sanıyorum hahahahahah Demekki taytsız ben bir hiçimVallahi canım benim de eşimle bu seksilik konusunda sıkıntılarım vardı. 2 çocuk annesiyim. Ne zaman evde tayt giymeye başladım o gün bugündür adam etrafımda pervane oluyor. Tabii giydiğin tayt önemli... )
Ay çok güldüm buna:)))))tayt yıllardır benim milli kıyafetim gibi evde.. vayy anasını yaaa ben de alamet bende sanıyorum hahahahahah Demekki taytsız ben bir hiçim
ayy ne biliyim yaa bildiğimiz penye kötü taytta neler varmış da haberim yokmuş benim bende paçoz geziyorum evde yine de adam bana hasta diye seviniyodum hayallerim yıkıldı şu anAy çok güldüm buna:)))))
Neler neler yapıyormuş bu KK dedin tabiayy ne biliyim yaa bildiğimiz penye kötü taytta neler varmış da haberim yokmuş benim bende paçoz geziyorum evde yine de adam bana hasta diye seviniyodum hayallerim yıkıldı şu an