Evde seksi görünmemi isteyen kocam (:

Bekarlar izlemede :KK70:
O değil de kızlar aniden misafir vs gelince nasıl oluyor çok merak etmişimdir
Namaz elbisesi var uzun belden bağlamalı bileğe kadar uzun hatta ondan giyersin hahahah , hem masum olur,namaz saati geçmişse de kazaları kılıyordum da dersin hahahhah :-) çünkü sabahlıkla açarsan millet hep ilk başka birşey düşünür :-)

Seni çok iyi anlıyorum canım ama bazı küçük ayrıntılara dikkat et derim...mesela her işten eve geldiğinde birbirinizi mutlaka öpün..eşim önce kızımı öper , kızım da anne öp der(babaya annemi de öp demek istiyor, 19 aylık) ve eşimle yanaktan öpüşürüz. Kızım 1 yaşındayken odasına geçti ve o günden beri yalnız yatıyor ama kapılarımız hep açıktır, yan odamızda zaten..eşinle yatakları ayırmak soğukluk getirir bence, bunları gözden geçir derim :KK8:
Ne güzel kız çocukları bu konuda daha iyi benim oğlanlar beni de değil babayı kıskanıyor gelir gelmez boynuna atlar ikisi yarışır beni al diye o da ikisini alır sonra barış cigris kavga baslar birbirlerini ittirirler ikisi de sadece kucakta ben olcam diye resmen savaş çıkar bana yaklaşmaya kalkarsa zaten adamı ve beni dovmekten beter ederler. Her gün adam gelince ev savaş alanına dönüyor yemekte bile huzur vermezler. Küçük artik iyice memeci oldu gece memeyi ağzından çektiğim anda bağırmaya baslar ve meme vermediğini surece saatlerce ağlar artık o yüzden ben küçükle yatıyorum. Gerçekten sabrim da bitmek üzere artik onu da odasına ayırıp kocamla geceleri bari olsa yan yana yatmak istiyorum. Cinsellik zaten sabahlara kadar kucukle yapışık uyudugumuz için ayda iki kere olsa Yarabbi şükürler olsun diyecek duruma geldik. Çocuklarla uğraşmaktan doğru düzgün kıyafet bile giyemem dün taş işlemeli kıyafet giydim küçük oğlan sürekli dişleriyle kopardı ne kadar uzaklastirsam da ikaz etsemde başaramadim Ahhh bir dokun bin ah işit benden :ukala::deli:

Yani bir konuda aşırı uçlar bu kadar yaşanabilir, biriniz dini içerik yazar, biriniz seksi kıyafetleri yazar, hanımlar burası kadınlar kulübü ama üye olmadan ziyaretçi olarak okuyanların hepsi kadın değildir değil mi?

Özel hayatınızı yazarken azıcık dikkat edin, yatak odasının bir mahremiyeti olsun lütfen.

Ben instagramdan takip edip yapıyorum. Youtube da yazınca çıkıyor.
Göğüsleri büyütmek içinde küçültmek içinde aynı hareketler yapılıyor.:KK6:
Boyuma göre çok çok büyükler ama büyük olmasını geçtim sarkık olmasınlar.:KK12:
Egzersizle toparlandı biraz.
Bakayım canım zorlamam lazım kendimi çocuklarla vakit bulmak çok zor tesekkurler

Ben instagramdan takip edip yapıyorum. Youtube da yazınca çıkıyor.
Göğüsleri büyütmek içinde küçültmek içinde aynı hareketler yapılıyor.:KK6:
Boyuma göre çok çok büyükler ama büyük olmasını geçtim sarkık olmasınlar.:KK12:
Egzersizle toparlandı biraz.
Instagramda hangi hesap takip etcez canım

Şu an kocamın XL atlet ve tişörtleriyle haşır neşirim. Pijama paçalarını da çorabımın içine sokmadan edemiyorum, ayak bileklerim üşüyor.:rolleyes:
İşin iyi tarafı, adam da aynı şekilde takılıyor. Rahatlık seksilikten daha önemli diyenlerdeniz.
hahahaha yemin ediyorum bizde tam böyleyiz ya :KK53::rolleyes::KK71:o beni bu hallerimle daha seksi bulduğu söylüyo benimde canıma minnet zaten hahaha

X