Evde seksi görünmemi isteyen kocam (:

27392-750x750.jpg

Hütt hüüüüü tasarıma gel :)

seksi-tayt-erkek-pa-al-don-p-r-zs-z-termal.jpg

Heriflere de şundan almalı:KK45::KK45: Yaşasın tayt kardeşliğiEn Büyük KK

fizik taşımasa nolcak bakımlı giyimli kadına fizik olsada olmasada bence yakışır die düşünüyorum sonuçta evli onu bilerek aldııı :KK70:
Her şey erkekler için de bunlar karşılığında onlar ne yapıyor diye düşünmek lazım. Bakımlı, giyinmesini bilen kadın zaten erkeği demeden de giyinir, yapar.

Bazen öküzlüğü tutunca bende içimdeki öküzlüğü çıkarıyorum, öyle anlaşıyoruz :KK70:

Bende evde tayt tunik giyip yalan dünyadaki zerrin gibi geziyorum bir keresinde daha bir şık olsun diye spor tarzda tayt bluz giydim hayırdır bu saatte ne sporu deyince ben bozuntuya vermeden leoparlarıma geri döndüm

Kız Allah cezanizi vermesin neler yazmışınız az aşağı değilsiniz ha yıkıldım yorumlara :halay:özellikle komedi konuları seçiyorum ki yorumlar ayrı bi komedi :KK9:

iri kemikli kadına Tayt yakışmaz bence ben iri kemikliyim :KK14::KK14::KK14::KK14: hiç giyemedim daha :kızgın::kızgın::kızgın:
valla bnm vucut yapım şöyle popişim ufak omuzlarım geniş ailecek öyleyiz aileme çekmişiz bacaklarm falanda incedir ama omuzlarımın maşallahı var :) giyiyorum yakışıyor. he bide şöyle bi durum var erkeklerin bazısı iri etli butlu kadınları seviyor :) kuru kemiği napayım diyorr :KK70: bnm eşimde çok zayflığıda kiloyuda sevmez doğumdan sonra eski kiloma düşersem sıkıntı olmaz herhalde :KK70:

Her şey erkekler için de bunlar karşılığında onlar ne yapıyor diye düşünmek lazım. Bakımlı, giyinmesini bilen kadın zaten erkeği demeden de giyinir, yapar.

Bazen öküzlüğü tutunca bende içimdeki öküzlüğü çıkarıyorum, öyle anlaşıyoruz :KK70:

canım her erkek bir değil tabiki kimisi görse görmemezlikten gelir sen özenle giyinirsin o aldırış etmez falan bende sevmem öyle şeyleri. :eğlence:ama eşimde böyle bişi farketmedim sever ilgi alakayı bide akrep burcu erkeği anlatamaya gerek yok gibi haha :KK70::KK55:

sen nasıl davranıyorsa öyle davran belkide o hoşuna gidiyordur nabza göre şerbett :confused::KK71:

Ne güzel işte bebekten sonra ilgisi devam etsin istiyor demek ki. Senden de yardım etmeni istiyor. Ya hiç söylemese? Oran şöyle buran böyle dese? Hiçbir şey yapamıyorsan pijam ile karşılama adamı biliyorum zor bütün gün evde çocukla bakımlı olmak ama bir kot bir tişört geçir üstüne. Birkaç gecelik al. Yatağa öyle gir. Atraksiyon olduktan sonra kalk giy pijamalarını. Sürekli öyle gez demek istemiyordur sanmıyorum.

canım her erkek bir değil tabiki kimisi görse görmemezlikten gelir sen özenle giyinirsin o aldırış etmez falan bende sevmem öyle şeyleri. :eğlence:ama eşimde böyle bişi farketmedim sever ilgi alakayı bide akrep burcu erkeği anlatamaya gerek yok gibi haha :KK70::KK55:

sen nasıl davranıyorsa öyle davran belkide o hoşuna gidiyordur nabza göre şerbett :confused::KK71:
Aynen benimki de öyle :KK70:

X