Evde seksi görünmemi isteyen kocam (:

pekı kendısının ev hallerı nasıl ?
bende evde esofmanı sevmıyorum pıjama uyku oncesı gıyılır esofman spor ıcın gıyılır
ev kıyafetım her an dısarı cıkmaya hazır tertıpde olur dıkkat ederım buna hep ınsan kendını boyle daha ıyı enerjık hıssedıyor ıster ıstemez sacına yuzune bıle yansıyor . pıjama terlık daha cok kendınızı salmanıza neden olabılır

tayt ustune body gıyının hıc degılse . derın v yaka kaşmır kazak altına derı veya süet tayt :) penye taytlar içlik gıbı duruyor valla pantolon gıbı duranları tercıh edın derım

Bence tamamen adamla alakalı,6 yıllık evliyim.(çocuk yok)1.74 boy 51 kilo.Valla regli zamanları rahat ediyırmm:KK43::KK70: Kısın polar eşofmanla geziyorm.Yazın kısa sort uzun tshitr,iç giyime önem gösteririm.Lcw de bile tül sütyenler var suan 30-35 tl.evde giymelik tül alırım:KK70: Sıkmıyr ben ondan tercih ediyrm valla:)Seksilikden değil.
Ama bence adamın afrodizyak algısıyla alakalı.Bizimki polardan bile etkilenmiyor:KK70:

Seksi olmak için giymiyorum eşimin etkilenmek için böyle bahanelere ihtiyacı yoktur, ama ben tayt giyince daha çok sırnaştığı bir gerçek.. :KK53:

Siz de üstüne göğüs dekoltesi için derin v yaka badi tshirt falan giyin madem..

Bebek varsa ev sıcaktır diye düşünüyorum tshirtle üşümezsiniz.. :KK45:
Aynen ihtiyacın yok niye yapıyorsun der bazen hormonlarindan şüphe duyuyorum

Kadının vücudu seksi ise ya da koca kişisi onu çekici buluyorsa (erkegin libidosu da yeterliyse) üzerine ne giydiği önemli degil. Kıyafetle birlikte olmuyor, eşinin bedeniyle birlikte oluyor. Çıplak hayal ediyor.:kahve: Zaten o kıyafetler cikiyor olay esnasında. Temiz ve bakımlı olmak önemli olan. Erkekler eşinde çok makyajı da sevmiyor. Tayt giymesi, pijama giymesi çok farketmiyor.

Günaydın güzel hanımlar !

Evet belki çok ciddi bir dert değil ama size danışmak istedim. 2 yıllık evliyim , bir bebeğim var.Eşim evde pijama ya da eşofman modunda dolaşmamdan şikayetçi , kışın da evin içinde nasıl seksi olayım diyorum, onu da ben mi öğreteceğim diyor :-) Kalın kıyafetlerle de seksi olunabilirmiş. Sizce nasıl giyinmeliyim, eşim en çok göğüs dekoltesinden hoşlanır, cevaplarınızı merakla bekliyorum, hepinizi öpüyorum ! :KK8:

Daracik bir tayt ve v yaka gogsu hafif acik bluz

Üzerimde göğüs çatalını gösteren birşey olurmuş mesela ben bişey yaparken eğilirmişim dekoltem biraz daha açılırmış, seksi görünmek anlayışı bu tarz :-) altımda şort olurmuş, iç çamaşırım da g-string olurmuş, eğilirken belli olurmuş gibi gibi :-) :-) jartiyerle gez demiyor yani ama tarzı bu ..

Ne güzel tarif etmiş yap bence çok zor olmasa gerek.

Evde sadece biz yaşamiyoruz. Cinlerin varliginj unutmayin. Sizi o tarz gorurlerse musallat llurlar aşık olular. Hadis diyir onlari görseniz adim atamayacak jadar her yerin dolu olduğunu bilirdiniz. Dikkatli ol kardesim uyma esine

Sen öyle yap.. Kafana kese kağıdı tak.. Bedeninede çarşaf dola.. Gerekli yerden bir delik yırt.. Ordan işini görsün eşin.. Sakın ses çıkarma.. Böyle saksıdaki bitki gibi arada sulan geç bu hayattan... Allahım neden neden..????

E sizde bilinnnn. Evde esine guzel gozjkecem diye neler neler yazmislar puskuller ic camasirlari vs. Hrrkez azitmis neler yaziyor. Ayip. Gunah. Gercekleri yazdim. Basiniza ci musallat o,ur yapmayin boyle seyler diye

İyi güzel çok biliyorsun ama konudan da çıkamadın maşallah.Bunlar hep bastırılmışlıklar...

X