Saç Rengi ve Saç Boyama Evde sarı saç nasıl yaparım

Kızlar bi youtuber dan cvp geldi. Palettenin saç açıcısıyla saçlarımı önce koyu yerlerinden başlayarak en son uçlarımdaki sarılarda on dk bekletme şartıyla açmalıymışım. Sonra 10.1 e boyamalıymışım. Şu palette açıcının yorumlarını okudum. Herkes memnun kalmış. Şikayete denk gelmedim.

Ben lorealin sarilarini cok begeniyorum yani kaliteli boya olarak.. ana sac rengin ne cok koyuysa röfle atar gibi acabilirsin. Yok sari tutar diyosan loreal 12.1 al boya harika our. Turunculuk olmamasi icin igora mavi boyadan koyuyorum ben bide.

Ama resimde biraz daha açık çıkmış. Birazdaha koyu
Dogal degil anladigim kadariyla. boyanin üstüne biraz daha zor tutar acici kullanabilirsin ama dikkat et kopmasin. cok yiprandi mi sacin ona da bagli.
Actiktan sonra direkt sariya boyarsan tutar.
Acmadan da yapilabilir ama yesillik olabilir üst üste sari yapinca.
Ben olsam röfle atardim bi tasla iki kus

Doğal değil tabi. Uçlarda röflelerim var. Dipleride hep 9.1 ile boyadım. Kolestonun röfle setini önerenler oldu. İki haftaya kadar bir karar vermeliyim. Boya zamanım geliyor. Açıcımı yoksa röflemi offff karar vermek çok zor

Ben de senin gibi acmak icin direkt röfle yaptim biraz yesillendi ama sonra akiyo tabi sari oldu normal.. röfle setinin icinde zaten acici oldugu icin aslinda ayni sey olmus oluyo..
Ama röfle atabilir misin kendin asıl soru bu atamam diyosan direkt aciciyla ac ve istedgn sariya boya risk alma.

Kolestonunkinimi yaptın. İçinde bonesi var. Yapabilirim diye düşünüyorum. Zormu

Kolestonunkinimi yaptın. İçinde bonesi var. Yapabilirim diye düşünüyorum. Zormu
Evet boneli de denedim bonesiz de. ben bonesizde karar kıldım bonelide fazla sac çıkarmıştım ilk yapisimdi sapsari oldu röfle gibi olmamisti.
Koleston olmasi lazim. Bikac ay gecti üstünden sadece dip atiyorum bi tik koyultmak icin artik. Biraz daha uzasin yeniden röfle atcam.

Sen memnun kaldıysan bende yaparım. Deneyen birinden tavsiye almak en iyisi

Kizlaaaar dayanamadim denedim wella’nin blondor’u ile acip uzerine majirelle boyadim. İlk basta riske girmemek icin aciciyi az tuttum sacimda, renk olarak da koyu sari-kumral tonu secmistim. Bence renk guzel oldu, kopma vs de yok cok sukur

Harikasın cesur kadın. Tebrik ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…