- 23 Ocak 2016
- 32.464
- 48.776
Evet ama bi arayıp sormak lazım kaçar kişi alıyorlar içeri aklımda hep arayıp sorayım dedim biraz havalar da serinleyince çok güzel oluyor da koronadan ertelemek en iyisibi yerde okumuştum virüs hamam sıcağında yaşayabiliyormuş. o yüzden bence uzun bi süre ertelemekte fayda var derim
eğer bildiğiniz kişilerle gidip en tenha saate ve sabahın ilk müşterileri siz olacaksanız belki ama yinede alınacak risk değil derim benEvet ama bi arayıp sormak lazım kaçar kişi alıyorlar içeri aklımda hep arayıp sorayım dedim biraz havalar da serinleyince çok güzel oluyor da koronadan ertelemek en iyisi
Evet erteliyorum o yüzden yalnız gitmeyi düşünüyorum ya sadece kızımla ama bu kış durum ne gösterir bilmiyoruz ama burada İnegölde Oylat kaplıcaları var çok güzel nezih oteller var belki biraz azalırsa vaka sayıları gidebilirizeğer bildiğiniz kişilerle gidip en tenha saate ve sabahın ilk müşterileri siz olacaksanız belki ama yinede alınacak risk değil derim ben
ben 4-5 yıl önce annem ve kuzenimle afyon gazlıgöl termal evlerine gitmiştik bi villa kiralamıştık içinde saunası havuzu falan vardı evin kendinin. öyle birşey en garantisi çünkü havuzun suyu her seferide doldurup boşaltabiliyorsunuzEvet erteliyorum o yüzden yalnız gitmeyi düşünüyorum ya sadece kızımla ama bu kış durum ne gösterir bilmiyoruz ama burada İnegölde Oylat kaplıcaları var çok güzel nezih oteller var belki biraz azalırsa vaka sayıları gidebiliriz
Evet orayı biliyorum dayım gitmişti ama biz uzak mesafe diye pek tercih etmemiştik İnegöl daha yakın diye orda yeme içme kendinize mi aitben 4-5 yıl önce annem ve kuzenimle afyon gazlıgöl termal evlerine gitmiştik bi villa kiralamıştık içinde saunası havuzu falan vardı evin kendinin. öyle birşey en garantisi çünkü havuzun suyu her seferide doldurup boşaltabiliyorsunuz
Sarı saç konusundan hamama geçtik bakalım konu daha nerelere varacakben 4-5 yıl önce annem ve kuzenimle afyon gazlıgöl termal evlerine gitmiştik bi villa kiralamıştık içinde saunası havuzu falan vardı evin kendinin. öyle birşey en garantisi çünkü havuzun suyu her seferide doldurup boşaltabiliyorsunuz
evet mutfağı ve tüm ev gereçleri var zaten. ayrca gazlıgölün suyunum mineral ve şifa açısından türkiyenin en yiisi diye duymuştum ve çok memnun kalmıştım. yalova size yakın mesela oradada var diye biliyorum bu tarz yerlerEvet orayı biliyorum dayım gitmişti ama biz uzak mesafe diye pek tercih etmemiştik İnegöl daha yakın diye orda yeme içme kendinize mi ait
Sarı saç konusundan hamama geçtik bakalım konu daha nerelere varacak
Evet Yalova da var yakın ama Oylattan çok memnun kaldık biz her kış gidiyorduk hem yakın diye 2 3 gece kaldık mı yetiyorduevet mutfağı ve tüm ev gereçleri var zaten. ayrca gazlıgölün suyunum mineral ve şifa açısından türkiyenin en yiisi diye duymuştum ve çok memnun kalmıştım. yalova size yakın mesela oradada var diye biliyorum bu tarz yerler
Spora diyete girdik hadi hayırlısı bakalım
napalım sorunlarmız çok bitmiyorkibitmezde bitmeyecekte
Arkadaşın konusunu aktif tutmaya çalışıyoruz öneri gelsin diye yok sen valizi boşalt şuan korona var biz saça geri dönelimKizlar sari sac icin topigi takip ettigime pisman ettinizTermale gitmek icin valiz hazirlamaya basliyorum sayenizde
Ben yarin bu konuda kendim aydinlanip sizi de aydinlatacagim hazir olunArkadaşın konusunu aktif tutmaya çalışıyoruz öneri gelsin diye yok sen valizi boşalt şuan korona var biz saça geri dönelim
aynen öyleSpora diyete girdik hadi hayırlısı bakalımorada şuan saat kaç canım
Kizlar sari sac icin topigi takip ettigime pisman ettinizTermale gitmek icin valiz hazirlamaya basliyorum sayenizde
İyi burdan çok fark yokmuşaynen öyleburada şu an 00.50
Korona olmayalım da gitmemeye razıyım sağlık en önemli nimetkeşke gidebilsek ama gidemeyeceğimzi bildiğimiz halde konuşup plan yapmak daha eğlenceliymiş baksanıza
Sen aydınlan topiği de aydınlat kimse sarı saça nasıl dönerim diye yazmıyor kuaföre gitmeye korkuyoruz ne olacak böyleBen yarin bu konuda kendim aydinlanip sizi de aydinlatacagim hazir olun
yazın 2 saat oluyor kışın 1 saat. çok yok yaniİyi burdan çok fark yokmuş
Tamam bu kutsal vazifeyi layikiyla yerine getirecegimSen aydınlan topiği de aydınlat kimse sarı saça nasıl dönerim diye yazmıyor kuaföre gitmeye korkuyoruz ne olacak böyle