İşte benim boyadığım tonlar bunlar. Ben koyu istemiyorum. Uçlarımda sarılarım var. Dipleride artık sarı olsun istiyorumCc9’la 8.1’i karistirdim
O zaman 10 falan yapsan olur. Bir de aciciyi bi yarim saat falan tutman gerekir. Ben 15-20 dk tuttumİşte benim boyadığım tonlar bunlar. Ben koyu istemiyorum. Uçlarımda sarılarım var. Dipleride artık sarı olsun istiyorum
Açıcı kullanmadan boyasam tutmazmı yaaa. Açıcı röflelerime değerse yakar diye korkuyorumO zaman 10 falan yapsan olur. Bir de aciciyi bi yarim saat falan tutman gerekir. Ben 15-20 dk tuttum
Bence tutmaz o kadar acik renkAçıcı kullanmadan boyasam tutmazmı yaaa. Açıcı röflelerime değerse yakar diye korkuyorum
Ama saçlarım koyu değil. Bal sarısı gibi bir tondaBence tutmaz o kadar acik renk
Bir iki haftaya kadar boya zamanım geliyor. İnşallah bi cesaret edebilirsem açıcıyı herkes yap diyor. Bakalım yapabilecekmiyim bende merak ediyorumSaclarinda cok boya var. Ben duz platincilerdenim. Yani rofle ombre bana gore degil. Eger sende dumduz bi sari istiyosan haliyle acici surmen lazim. Ama bu sac ilk denemede tamamen dumduz bi sari olmaz gibi ve herhangibi bi boyayla direk sariya ceviremezsin yani acici sart. Acma islemine baslamadan once sacini 2 3 gun birak yaglansin banyo yapma. Acici islemini elinden geldigince hizli ve mumkunse birinden yardim alarak yap ki boyalar yuzunden cok fazla beklemesin yipranmasin. Ilk etapta 15-20 dk kadar beklet saclarindaki boyayi kontrol et ne kadar acmis diye. azicik uclara yakin cek uzama var mi sacinda bak. (Uzamasi yanmaya basladigini gosterir.) Maksimum 45 dk kadar bekletebilirsin ama senin sacin boyali mutlaka 15. dk da kontrol et. Saclarinda sunme uzama asiri yanma yani seni rahatsiz edecek bi durum yoksa beklerme islemini uzatabilirsin. Yalniz acici surup saclarini poset gibi biseyle asla kapatma. (Daha hizli sonuc almak icin kapatanlar var sen yapma) Kullu renk istiyosan palette 10.1 oneririrm ben en son onunla cila atiyorum daha hos platin oluyo.
Ben bi acici alamadim 3 ay oldu dipler geldi gidiyo. Bebelerden bi markete cikamadim yaa. Boyasam dert boyamasam dertBir iki haftaya kadar boya zamanım geliyor. İnşallah bi cesaret edebilirsem açıcıyı herkes yap diyor. Bakalım yapabilecekmiyim bende merak ediyorum
İkizlerinmi varBen bi acici alamadim 3 ay oldu dipler geldi gidiyo. Bebelerden bi markete cikamadim yaa. Boyasam dert boyamasam dert
Evet biri 8 yasinda okul derdi basladi. Ikizlerde 15 aylik. Bazen wcye girmek icin pusu kuruyorum onlaraİkizlerinmi var
Allah kolaylık versin. İyi bilirim. Benimkiler 9 yaşındalarEvet biri 8 yasinda okul derdi basladi. Ikizlerde 15 aylik. Bazen wcye girmek icin pusu kuruyorum onlara
Ayy masallah rabbim bana da gostersin o gunleriiii ne hasretle bekliyorummmmAllah kolaylık versin. İyi bilirim. Benimkiler 9 yaşındalar
Sağlıkla büyüsünler inşallahAyy masallah rabbim bana da gostersin o gunleriiii ne hasretle bekliyorummmm
Aminnn cumlemizin evladi saglikla buyusunSağlıkla büyüsünler inşallah
TebriklerKizlar uzuuuun bir zaman sonra geri dondum bu konuya. Ben en son acicilari alip yapmaya cesaret edememistim hatirlarsaniz. Sonrasinda ortalama 20 gunde 1 sacimi azar azar actim, blondor ile. Boyamalari da majirel marka ile yaptim. Ben sonuctan mutluyum, az once yine actim biraz, simdi boyama yapacagim, konu aklima geldi yazayim dedim
kobay olarak bildiriyorum: herhangi bir yanma, kopma vs olmadi
Azar azar açtım derken yani süresinimi kısa tuttunKizlar uzuuuun bir zaman sonra geri dondum bu konuya. Ben en son acicilari alip yapmaya cesaret edememistim hatirlarsaniz. Sonrasinda ortalama 20 gunde 1 sacimi azar azar actim, blondor ile. Boyamalari da majirel marka ile yaptim. Ben sonuctan mutluyum, az once yine actim biraz, simdi boyama yapacagim, konu aklima geldi yazayim dedim
kobay olarak bildiriyorum: herhangi bir yanma, kopma vs olmadi
Evet 15-20 dk tuttum her seferinde. Bu islemi de 20-25 gunde 1 yeniledim ortalamaAzar azar açtım derken yani süresinimi kısa tuttun
Turunculaşma oldumuEvet 15-20 dk tuttum her seferinde. Bu islemi de 20-25 gunde 1 yeniledim ortalama
Biraz oldu ama boya aldi turunculugu. Su an komple kullu koyu sari saclarimTurunculaşma oldumu