Saç Rengi ve Saç Boyama Evde sarı saç nasıl yaparım

Saclarinda cok boya var. Ben duz platincilerdenim. Yani rofle ombre bana gore degil. Eger sende dumduz bi sari istiyosan haliyle acici surmen lazim. Ama bu sac ilk denemede tamamen dumduz bi sari olmaz gibi ve herhangibi bi boyayla direk sariya ceviremezsin yani acici sart. Acma islemine baslamadan once sacini 2 3 gun birak yaglansin banyo yapma. Acici islemini elinden geldigince hizli ve mumkunse birinden yardim alarak yap ki boyalar yuzunden cok fazla beklemesin yipranmasin. Ilk etapta 15-20 dk kadar beklet saclarindaki boyayi kontrol et ne kadar acmis diye. azicik uclara yakin cek uzama var mi sacinda bak. (Uzamasi yanmaya basladigini gosterir.) Maksimum 45 dk kadar bekletebilirsin ama senin sacin boyali mutlaka 15. dk da kontrol et. Saclarinda sunme uzama asiri yanma yani seni rahatsiz edecek bi durum yoksa beklerme islemini uzatabilirsin. Yalniz acici surup saclarini poset gibi biseyle asla kapatma. (Daha hizli sonuc almak icin kapatanlar var sen yapma) Kullu renk istiyosan palette 10.1 oneririrm ben en son onunla cila atiyorum daha hos platin oluyo.

Bir iki haftaya kadar boya zamanım geliyor. İnşallah bi cesaret edebilirsem açıcıyı herkes yap diyor. Bakalım yapabilecekmiyim bende merak ediyorum

Bir iki haftaya kadar boya zamanım geliyor. İnşallah bi cesaret edebilirsem açıcıyı herkes yap diyor. Bakalım yapabilecekmiyim bende merak ediyorum
Ben bi acici alamadim 3 ay oldu dipler geldi gidiyo. Bebelerden bi markete cikamadim yaa. Boyasam dert boyamasam dert

Kizlar uzuuuun bir zaman sonra geri dondum bu konuya. Ben en son acicilari alip yapmaya cesaret edememistim hatirlarsaniz. Sonrasinda ortalama 20 gunde 1 sacimi azar azar actim, blondor ile. Boyamalari da majirel marka ile yaptim. Ben sonuctan mutluyum, az once yine actim biraz, simdi boyama yapacagim, konu aklima geldi yazayim dedim

kobay olarak bildiriyorum : herhangi bir yanma, kopma vs olmadi

Tebrikler Bende sonunda bişeyler yaptım. Çok memnun kaldım. Palettenin uıl açıcısını aldım. Röfle bonesi takıp onu uyguladım. Tabi ilk deneyişim diye korktuğum için tutamları ince çıkardım deliklerden. Sonuç saçlarım röfle olmaya başladı. Artık böyle devam edicem. 3-4 ayda bir yeniledikçe gayet güzel olacak

Azar azar açtım derken yani süresinimi kısa tuttun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…