Saç Rengi ve Saç Boyama Evde sarı saç nasıl yaparım

Hangi açıcıyı kullanmalıyım. Bi tavsiyeniz varmı. Palettenin yoğun açıcısını denemeyi düşündüm ama cesaret edemedim

Hangi açıcıyı kullanmalıyım. Bi tavsiyeniz varmı. Palettenin yoğun açıcısını denemeyi düşündüm ama cesaret edemedim
ben size schwarzkopf blondme premium markasını öneririm ama çok pahalı bi ürün. daha uygun fiyatlı bişey dersenizde koleston loreal palette alabilirsiniz. mümkünse içinde amonyak olmayanı tercih edin derim ayrca. evet riskli bir iş evde saç açmak ama umarm başarırısınız. denemedende olmuyor heleki bi tutturursanız ondan sonra rahatça evde yaparsınız bundan sonra :)

Evet küllü kum inanılmaz beğeniyorum ya evet favori instada paylaşımlarda görüyorum yaptırırsam sarı olarak o rengi düşünüyorum
bende bayılıyorum o renge özellikle biraz daha mat görünümlü olanını :) ama bana yakışmaz benim sıcak kahve tonları genelde hep. saç rengi birazda ten rengi ve yüz yapısı ile ilgili bence

bende bayılıyorum o renge özellikle biraz daha mat görünümlü olanını :) ama bana yakışmaz benim sıcak kahve tonları genelde hep. saç rengi birazda ten rengi ve yüz yapısı ile ilgili bence
Ben kumralım gider herhalde Hadiseye gidiyorsa bana da gider herhalde ya ama bi vakit erteliyorum koronada cesaret yok geçen ay kuaföre gittim buralarda çok yaygınmış bu ay sanırım gidemem

Ben kumralım gider herhalde Hadiseye gidiyorsa bana da gider herhalde ya ama bi vakit erteliyorum koronada cesaret yok geçen ay kuaföre gittim buralarda çok yaygınmış bu ay sanırım gidemem
hadiseyei bilmem ama çağla şikele çok yakışıyor bence :) yinede sizin yüzünü bilen ve güvendiğini kişilere danışın derim yakşıp yakışmayacağını riskli bi renk çünkü bu. insanın giyim stilini bile değiştirir bi saç
kuaför konusunda çok haklısınız. hangi şehirdesiniz bilmiyorum ama ben yurtdışındayım ve burada yeni açldı kuaförler ama çok ciddi önlemlerle alıyorlar müşterileri. bende hala gitmedim erkek arkadaşım kesti en son kırıklarımı ama saçımı ona boyatamam

Bursada yaşıyorum ve burada şuan çok yaygın geçen ay gittim ama bu ay cesaret edemem mahallede bile çok vaka var. Eşim hala kendisi kesiyor saçını pandemi sürecinde traş aletiyle kaşımı aldı biraz içeri biraz fazla girmiş kalem sürerek kapattım açığı hangi ülke sizin kuaförler baya geç açılmış saç rengi konusunda yok danışmıcam kafaya taktım ben bu rengi olmazsa dönerim yine eski renge

çok güldüm mesajınıza
aslında bursa en gelişmiş şehirlerden biri insanlar daha dikkat eder diye düşünüyorum. ben hollandadayım arkadaşım benim bulunduğum yerde eylül gibi açıldı kuaföler. zaten günde 3-5 müşteri anca alabiliyor dükkn büyüklüğüne göre bazen 1 müşteri alabiliyor.
bence siz bu rengi çok istiyorsunuz ve bencede deneyin. yalnız eski renge döneyim diye saçı çok yıpratmayın derim. yaptığınız boyamayı beğenmesenizde bırakın biraz öyle kalsn derim
yalnız kaş konusundaki ince çalışmanız hoşuma gitti

Cımbızla kendim almayı çok sevmiyorum o dönemde de yasaklar çoktu kaşlarımı da almam gerekiyordu baktım eşim kendine banyoda bakım yapıyor ya dedim kaşlarıma da denesek nasıl olur acaba dedim eşim saç traşını falan çok güzel yaptı bildiğiniz kuaförden çıkma gibi beğendim deidm kaş da olur ya ucu ayarladık oturdum önüne gğzle gidiyordu ay buraya çok girdim dedi aynaya baktım dedim bu ne iyi ki az girmişsin kalemle kapattım
Ard arda farklı renge dönmeye çalışmam ya elde kalır saçlar istediğim renk bak biraz şuan yakın

Eklentiler

• Screenshot_20201012_004754.jpg
    82,2 KB · Görüntüleme: 41
Dikkat eder mi haberlerde çıktı korona vaka sayısında şuan Bursa 1.de bu hafta mahallede ölen sayısı 3 tü benim bildiğim sadece bilmediğim kaç acaba
bu illet gidene kadar herkes önlemini kendisi alacak. umarm ne kendimiz ne sevdiklerimiz ne de bizim için çalışan görevlilere bişey olmadan atlatırız ama bursaya gerçekten çok şaşırdım. şehre giren çıkan insan sayısının çok olmasıda etkili olabilir.

bence bu rengin biraz daha küllüsü güzel oluyor.
yalnız benimki kaşlarm yanlışlıkla alacak boğardım herhalde onu zaten çok güzel bi yüzüm var diyeemem kaşla yanakla idare ediyoruz yinede siz iyi kurtarmışsınız.. bi kez tiktokta görmüştüm kadının biri yanlışlıkla tıraş makinesi ile alıvermişti kaşını şok olmuştu

Evet maalesef bu hafta özellikle çok vaka var artık her gün sela veriliyor koronadan mı öldü yine diye korkar olduk

Tiktoka mı koymuş kadın bir de geçen ay da kuaföre gitmicektim kız kardeşim makinayı aldı eline kaşlarını aldı benimkilere de bi el at dedim aldı makinayı eline bir iki bişey yaptı tamam işte bu kadar hiç kuaföre gitmeye gerek yok dedi aynaya baktım he bu mu yani kuaföre gitmeye gerek yok öyle mi dedim hiç almayaydın daha iyi kuaförün yolunu tuttum

valla siz hem eşinizden hem kardeşinizden darbe yemişsiniz elinde makine olan akrabanıza güvenmeyin pandemi bi geçse herhale biz kadınlar kuafördü hamamdı avm'ydi fena saracağz

valla siz hem eşinizden hem kardeşinizden darbe yemişsiniz elinde makine olan akrabanıza güvenmeyin pandemi bi geçse herhale biz kadınlar kuafördü hamamdı avm'ydi fena saracağz
Yok kardeşimin yaptığı facia değildi ya ama almış gibi yaptı bir de kuaföre gitmeye gerek yok dedi sanki çok el atmış gibi hamam hep aklımda ya telefonla arayıp sormak istiyorum bugünlerde hep aklımda açıldı mı diye hamamı çok severim Bursada da kaplıca çok geçen kış kızım küçük diye eşimle gitmedik bu sene gideriz diye bu sene de korona çıktı avmye gittim geçen hafta kimseler yoktu iyi de indirim vardı

ben zaten döner dönmez ilk işim hamama gimek burada sauna veya spa kültürü var onlarda beni kesmiyor :) asıl bu dönemde indirimler olur avm de zaten :)

ben zaten döner dönmez ilk işim hamama gimek burada sauna veya spa kültürü var onlarda beni kesmiyor :) asıl bu dönemde indirimler olur avm de zaten :)
Sauna hamam çok özledim geçen kış kız arkadaşlarımla gitmiştik baya kalabalık bakalım bu kış ne olacak insan gitmeye de korkuyor

bi yerde okumuştum virüs hamam sıcağında yaşayabiliyormuş. o yüzden bence uzun bi süre ertelemekte fayda var derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…