Heyecanla bekliyorumTamam bu kutsal vazifeyi layikiyla yerine getirecegim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Heyecanla bekliyorumTamam bu kutsal vazifeyi layikiyla yerine getirecegim
Aklım gidip gidip geliyor. Açıcı kullanmak bayağı bi cesaret işi. Ben okadar cesurmuyum bilmiyorum. İki haftaya kadar karar verip yapmalıyım. Umarım burdan bi sonuca varıp uygularımben size schwarzkopf blondme premium markasını öneririm ama çok pahalı bi ürün. daha uygun fiyatlı bişey dersenizde koleston loreal palette alabilirsiniz. mümkünse içinde amonyak olmayanı tercih edin derim ayrca. evet riskli bir iş evde saç açmak ama umarm başarırısınız. denemedende olmuyor heleki bi tutturursanız ondan sonra rahatça evde yaparsınız bundan sonra :)
Kizlar sari sac icin topigi takip ettigime pisman ettiniz Termale gitmek icin valiz hazirlamaya basliyorum sayenizde
aslında açıcı kullanmayı bilsen bi kaç kez deneyip tekrarlasan ne kadar kolay olduğunu göreceksin. yanında daha önce bunu yapmış bi arkadaşın olsa birlikte daha kolay yaparsınız. eğer olurda yaparsan sonucu bizede bildirsene nasıl olduğunu görmek isterim :)Aklım gidip gidip geliyor. Açıcı kullanmak bayağı bi cesaret işi. Ben okadar cesurmuyum bilmiyorum. İki haftaya kadar karar verip yapmalıyım. Umarım burdan bi sonuca varıp uygularım
Maalesef çevremde hiç deneyen yok. İlk denek bu gidişle ben olucam. Sizinle elbette paylaşırım. Ama önce tam bir karara varayımaslında açıcı kullanmayı bilsen bi kaç kez deneyip tekrarlasan ne kadar kolay olduğunu göreceksin. yanında daha önce bunu yapmış bi arkadaşın olsa birlikte daha kolay yaparsınız. eğer olurda yaparsan sonucu bizede bildirsene nasıl olduğunu görmek isterim :)
Hangi açıcıyı aldın. Dene kız. Hadi inşallah güzel olur senden cesaret alırım bendeKizlar ben bugun acici aldim ve kum beji boyalar aldim. Yaptiktan sonra sonucu yazarim; eger yazmadiysan saclari yakmisim demektir
Wella blondor freelights aldim, dua edinHangi açıcıyı aldın. Dene kız. Hadi inşallah güzel olur senden cesaret alırım bende
Bütün kalbimle sana dua ediyorum inan. İnşallah çok güzel olurWella blondor freelights aldim, dua edin
İnsallah Walla korkuyorumBütün kalbimle sana dua ediyorum inan. İnşallah çok güzel olur
Yardım edecek kimse varmı yanında. Yalnız yapmasan. Her tarafına eşit yayman açısından iyi olurduİnsallah Walla korkuyorum
Bide youtubeda uğurluevim i bi izle. Açıcıyı kullanma videosunu güzel anlatıyoYardım edecek kimse varmı yanında. Yalnız yapmasan. Her tarafına eşit yayman açısından iyi olurdu
Aman dikkat et hiç cesaret edemem saçıma açıcı sürmeye ama ardından kum beji sürünce nasış olacak bakalım hadi bekliyoruzKizlar ben bugun acici aldim ve kum beji boyalar aldim. Yaptiktan sonra sonucu yazarim; eger yazmadiysan saclari yakmisim demektir
Yardım edecek kimse varmı yanında. Yalnız yapmasan. Her tarafına eşit yayman açısından iyi olurdu
Bide youtubeda uğurluevim i bi izle. Açıcıyı kullanma videosunu güzel anlatıyo
Sagolun kizlar, yardim edecek var ama becerebilir mi bilmiyorum videoya da bakayim evet ama bugun aldigim yerde baya ogrendim bi seyler hayyyydi bismillahAman dikkat et hiç cesaret edemem saçıma açıcı sürmeye ama ardından kum beji sürünce nasış olacak bakalım hadi bekliyoruz
Ayyy ben heyecanlandım senin yerineSagolun kizlar, yardim edecek var ama becerebilir mi bilmiyorum videoya da bakayim evet ama bugun aldigim yerde baya ogrendim bi seyler hayyyydi bismillah
Merakla bekliyoruzSagolun kizlar, yardim edecek var ama becerebilir mi bilmiyorum videoya da bakayim evet ama bugun aldigim yerde baya ogrendim bi seyler hayyyydi bismillah
İnternette iyice bi bak öyle uygula açıcıyla yapınca zaten tuhaf bi renk oluyor onu kendi saçıma uygulamaya cesaret edemem ama sen üstüne boya da süreceksin belki farklı olur kimse de yazmıyor ki buraya herkes kuaföre mi gidiyor yahuKizlar cesaret edemedim yaaa saclarim cok kuru cunku. Kardesimin de frenlemesiyle bir sureligine erteledim
Valla yaaa anlayan biri bi el atsa su konuyaİnternette iyice bi bak öyle uygula açıcıyla yapınca zaten tuhaf bi renk oluyor onu kendi saçıma uygulamaya cesaret edemem ama sen üstüne boya da süreceksin belki farklı olur kimse de yazmıyor ki buraya herkes kuaföre mi gidiyor yahu
Bende onun için bekliyorum. Beraber bekleriz. Anlayan birileri çıkarda bi fikir verirse yaparızKizlar cesaret edemedim yaaa saclarim cok kuru cunku. Kardesimin de frenlemesiyle bir sureligine erteledim