Saç Rengi ve Saç Boyama Evde sarı saç nasıl yaparım

Aklım gidip gidip geliyor. Açıcı kullanmak bayağı bi cesaret işi. Ben okadar cesurmuyum bilmiyorum. İki haftaya kadar karar verip yapmalıyım. Umarım burdan bi sonuca varıp uygularım

Aklım gidip gidip geliyor. Açıcı kullanmak bayağı bi cesaret işi. Ben okadar cesurmuyum bilmiyorum. İki haftaya kadar karar verip yapmalıyım. Umarım burdan bi sonuca varıp uygularım
aslında açıcı kullanmayı bilsen bi kaç kez deneyip tekrarlasan ne kadar kolay olduğunu göreceksin. yanında daha önce bunu yapmış bi arkadaşın olsa birlikte daha kolay yaparsınız. eğer olurda yaparsan sonucu bizede bildirsene nasıl olduğunu görmek isterim :)

Maalesef çevremde hiç deneyen yok. İlk denek bu gidişle ben olucam. Sizinle elbette paylaşırım. Ama önce tam bir karara varayım

Yardım edecek kimse varmı yanında. Yalnız yapmasan. Her tarafına eşit yayman açısından iyi olurdu
Bide youtubeda uğurluevim i bi izle. Açıcıyı kullanma videosunu güzel anlatıyo
Aman dikkat et hiç cesaret edemem saçıma açıcı sürmeye ama ardından kum beji sürünce nasış olacak bakalım hadi bekliyoruz
Sagolun kizlar, yardim edecek var ama becerebilir mi bilmiyorum videoya da bakayim evet ama bugun aldigim yerde baya ogrendim bi seyler hayyyydi bismillah

Kizlar cesaret edemedim yaaa saclarim cok kuru cunku. Kardesimin de frenlemesiyle bir sureligine erteledim

Kizlar cesaret edemedim yaaa saclarim cok kuru cunku. Kardesimin de frenlemesiyle bir sureligine erteledim
İnternette iyice bi bak öyle uygula açıcıyla yapınca zaten tuhaf bi renk oluyor onu kendi saçıma uygulamaya cesaret edemem ama sen üstüne boya da süreceksin belki farklı olur kimse de yazmıyor ki buraya herkes kuaföre mi gidiyor yahu

Valla yaaa anlayan biri bi el atsa su konuya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…