Evde saç kesmek mi kuaför de saç kesmek mi?

selenevvv67

Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2014
18
0
6
İstanbul
Arkadaşlar benim saçlarım omuz hizasinda düz kesim ama boyun hizasina getirmek istiyorum .Kuaför çok kısa keser diyede korkuyorum.Ben evde anneme kestirsem kötü mu olur? Yani mesela kuaforlerin makasi farkli mi?

Senelerdir ev de kendim kesiyorum sekil bile veriyorum...insanlar cok sasiriyor nasil kestin diye ama elim alisti kafamda sekil veriyorum ve kesiyorum.

Senelerdir ev de kendim kesiyorum sekil bile veriyorum...insanlar cok sasiriyor nasil kestin diye ama elim alisti kafamda sekil veriyorum ve kesiyorum.

ayy canim bizede sekilleri ögretsene :))
bende evlendikten sonra tek bir kez saclarimi kestirmeye gitmisim bir daha da evde kestim kendim
ama farkli sekillerde istiyorum güvenemiyorum :)))

Arkadaşlar benim saçlarım omuz hizasinda düz kesim ama boyun hizasina getirmek istiyorum .Kuaför çok kısa keser diyede korkuyorum.Ben evde anneme kestirsem kötü mu olur? Yani mesela kuaforlerin makasi farkli mi?

annenize güveniyorsaniz evde bir deneme yapin :34:

fakat kendiniz deniyecekseniz sonunuz bu kiz gibi olmasin birde makaziniz keskin olsun :1:

[video=youtube;qJT8y5mfE5I]http://www.youtube.com/watch?v=qJT8y5mfE5I[/video]
http://www.youtube.com/watch?v=qJT8y5mfE5I

Son düzenleme:
ayy canim bizede sekilleri ögretsene :))
bende evlendikten sonra tek bir kez saclarimi kestirmeye gitmisim bir daha da evde kestim kendim
ama farkli sekillerde istiyorum güvenemiyorum :)))

Canim benim söyle oldu :) uzatmak istedim hic kestirmedim sonra ucundan kendim kestim derken uclardan kesmeye basladim.sonra bir sey öğrendim saçlarimi kafamin en tepesinden topluyordum sonra ucundan istedigim miktarda kediyordum katli katli oldu :) cok dogal duruyor.

Canim benim söyle oldu :) uzatmak istedim hic kestirmedim sonra ucundan kendim kestim derken uclardan kesmeye basladim.sonra bir sey öğrendim saçlarimi kafamin en tepesinden topluyordum sonra ucundan istedigim miktarda kediyordum katli katli oldu :) cok dogal duruyor.

bende hep öne egilerek ama toplamadan kesiyordum :)
acaba senin tepeden toplama sekli dedigin bu ablada ki gibi mi? netden baktim bu resim cikti :)

$Download (1).webp

Kuafore git derim. Bir de begenmezsen sonra gidip tekrar kuaförde kestirmek zorunda kalirsin. Daha da kisalir.

Annen gercekten de guzel kesebilen, bu konuda tecrubesi de olan biriyse amenna.

Ama onun disinda, vereyim makasi kisaltsin diye kimseye kestirilmez. Disardan gorundugu kadar kolay degil, mahvedersin sacini.
Ben su zamana kadar hic istedigimden daha kisa kesen bir kuafore denk gelmedim, hani herkes cok kisaltan kuaforden sikayet eder ya, bana rastlamadi. Ama horoz gibi yapana rastlamisligim var. :)
Cevrende iyi bir kuafor onerisi alip, kuafore git derim ben, hic risk almaya degmez.

Kuaför kıtlığı mı var ne anlamadım. Kuaföre gitmek varken neden evde kesmeye çalışmak. İşin ehli dururken anlayamadım bu kafayı.

annen terzi ise neden olmasın. terzi yani güzel makas kullanan biriyse...

ben anneme saç kestirmişliğim var. çok güzel kırık alır..... annem terzilik yaptığı için eli makasa alışık... ben ona değil kuaföre kestireceğim zaman korkuyorum:1:. kısacık kesiveriyorlar sonra:27:

Back
X