• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evde paranın yönetimini kime vermek gerekir?

ben şimdilik ev hanımı olcam zorda kalmazsam da çalışmak istemiyorum en azından durum bozulana kadar laylaylom olsamsırnaşık şey

biz sevgilimle geçenlerde bu konuyu konuşuyorduk. dedim maaşlarımızı birleştiririz ödemeleri yaparız kalanınıda ikiye böleriz. yarısı sana yarısı bana.
oda yok dedi olmaz öyle. bizim evdeki(kendi anne babasının yaptığı gibi) gibi olacak. ben parayı sana vereceğim tümü sende toplanacak ihtiyacım olursa ben senden isterim. evin patronu benmişim.kaydirigubbakcemile3

tüm sayfaları okumadım
bana göre evlilikte ayrı gayrı olmaz
alınan maaşlar birleştirilir
ödemeler yapılır (elektrik, su, telefon, internet, kira, kredi kartı vs.)
geriye kalan para ile de evin eksikleri alınır, alışverişi vs. yapılır
alışverişe gideceksek birlikte gideriz
kendimize bir şeyler alacaksak yine birlikte alırız

bizde de bu şekilde olucak eşimin maaşını harcicaz masraflar için felan, benim maaş hesapta birikicek...

evet arkadaşlar herkes ortaya koyar yapılcaklar yapılır gerisi bankaya ödencek varsada ordan karşılanır

Ortak koyduğun zaman elime bir daha ahrçlık alamıyorum ki bütün ödemeler bana aklıyr verdiklerimde hep gidiyor peki bu duruma ne denmeli...

Ben maaşımı hiç çekmicekmişim öle diyo oda maaşını bana vericekmiş harçlığını alıcakmış sadece paranın patronu ben olucakmışım çok memnun oldum vallahi kaydirigubbakcemile3

bizde de hangi ödeme varsa para kimde varsa o ödemeyi yapıo
aynı zamanda almıyoruz çünkü maaşlarımızı eğer ödeme yoksa ve elimizde para varsa hemen bankaya atıyoruz :))
senin paran benim param olmuyo ki evlenincee biz diye bakıyorsun herşeye

Back