Evde para kazanmak istiyorum...

Suuu2016

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2017
124
72
31
Arkadaşlar evde para kazananını var mı, bana biraz bu konuda fikir verebilir misiniz. Aslında çalışmayı düşünüyordum fakat okulum var okula biraz öncelik vermeyi düşünüyorum... Ve bebek düşünüyorum evde katkı olsun diye bana ne yapabilirim sizce? Önerilerinizi bekliyorum =)

Merhaba network yapabilirsin, cok ciddî kazanılıyor tabiii dogru şirketle çalışmak çok önemlidir. Tekerlekli sandalyede bu işi yapan tanıdığım var hiç evden çıkmadan telefon ve internet kullanarak ve yakın çevresi ile birlikte çalışıyor

örgü elişi ile ilgilenşyorsanız evden yapıp satabilirsiniz. ya da belediyeler sergi alanları gösteriyormuş oralardan da satış yapabilirsiniz :)

Bende evden calisiyorum netvoek isi.. yani avrupa networking pierre cardin degil mi canim... aslinda yapildiinda ustune gidildiginde gercekten cok ciddi paralar donuyo.. bende yapiyorum oradan biliyorum. Simdi burqdan marka ismi vermeyeyim reklam olur. Ama ozelden ismini yazabilirim ismini

şöyle bir site keşfettim öğrenci olanlar ve evde vakti olanlar için günde birkaç kez bakmak yeterli.üyelik ücretsiz ilk üye olanlara 24000 altın veriliyor.ödeme kanıtları internet sitesinde mevcut.

Son düzenleyen: Moderatör:
Alisveris fislerinizin fotosunu gondererek ve anket doldurarak para kazanmak isteyenler ozel mesajla ulasabilirler bana

Ben evden sadece kadinlara masaj hizmeti veriyorum yaklasik 6 ay oldu. Aslinda meslegim bambaska. Biraz tesadufi sekilde basladim ama iyi getirisi var. (Ismekten sertifikam vardi sirf eglencesine gitmistim sonrasinda kendimi gelistirmek icin hobi gibisinden bali ve taylandda aromaterapi workshoplarina gittim.) Sonra bi yakinimdan talep gelince basladim. O ona o ona derken yayildi. Duzenli guzel musterilerim var.

Bu tarz kurslar da ucretsiz. Dusunebilirsiniz :)

Ben evden sadece kadinlara masaj hizmeti veriyorum yaklasik 6 ay oldu. Aslinda meslegim bambaska. Biraz tesadufi sekilde basladim ama iyi getirisi var. (Ismekten sertifikam vardi sirf eglencesine gitmistim sonrasinda kendimi gelistirmek icin hobi gibisinden bali ve taylandda aromaterapi workshoplarina gittim.) Sonra bi yakinimdan talep gelince basladim. O ona o ona derken yayildi. Duzenli guzel musterilerim var.

Bu tarz kurslar da ucretsiz. Dusunebilirsiniz :)
Aa demek uzak doguyu geziyorsun.
O yuzden ugramaz oldun:KK74:

X