Nişan Evde Nişan Töreni. Öneriler?

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

92selen92

Üye
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2014
66
34
18
31
Hanımlar ben nişanımı evde yapmayı düşünüyorum. Ama açıkçası biraz çekiniyorum, çok kalabalık olacak herşey birbirine gircek diye. Daha önce nişanını evde yapmış olanlarınız varsa ya da planlıyorsa bana lütfen öneriler verir misiniz? İkramlardan, fotoğraf çekimine kadar her türlü yoruma şu anda ihtiyacım var. Şimdiden sağolun hepiniz.

Nişanım evde gerçekleşti 30-40 kişi kadardık en yakınlarımızı büyükleri çağırdık sadece tabi biz rahatlıkla sığdık size gelecek kişi sayısı ve evinizin büyüklüğü önemli :)Gayet samimi güzel bir ortam oldu bizde önce yüzüklerimiz kesildi sonra yiyeceklerimiz ikram edildi bunlarla ilgili bilgi almak isterseniz yardımcı olurum hayırlı olsun şimdiden

Ben de bilgi almak isterim cumartesi olacak neler yapmaliyim ikramlar hersey

canım çok kalabalık olmasın .birde evde olacağı için hareketini kısıtlamayan bir elbise tercih et. Şu kabarık nişanlıkları düşünme bile. Zaten nişan pastası ve içecekler olur, onun yanına tuzlu kurabiyeler ayarlayabilirsin. Benim anneciğim hiç üşenmeden bir gün öncesinden zeytinyağlı sarma bile yaptı onca kişiye .bir değerlendir.

Onun haricinde tüller ve balonlarla evi süsle mutlaka.

Tatlım benim nisanim salonda oldu ama kuzenimin nisani evde olmustu hemen bilgi vereyim oncesinde söz ve isteme olmadigi icin hepsi nisan günü oldu o yuzden once isteme ve kahve oldu daha sonra yuzukler kesildi vee pasta ikram edildi. Iki tarafta sadece yakin akrabaları cagirirsa 40 50 kisi ortalama bi salona rahat sığar. Pastadan sonra çikolata tutmustu kuzenim ve el opmuslerdi. Fotograf icin sadece iki kisi belirlerseniz karmasiklik olmaz herkes birbirine daha sonra gonderebilir. Evde ufak süslemeler yaoabilirsin tullerle evin kapisini susleyebilirsin veye sandalyeleri. En sonda cay ikrami yapmıştık yanina tatli tuzlu kurabiyeler yaprak sarma ikram etmistik. Cok yakin bir arkadasini veya kuzenin varsa onu nedimen ilan et basin sikisinca senin yerine o kosturur:)

Ben de bilgi almak isterim cumartesi olacak neler yapmaliyim ikramlar hersey
Ben yaptıklarımdan şu şekilde bahsedeyim o vakit hem isteme akşamı hem nişan akşamı için içlerinden belki siz bir menü oluşturursunuz

İsteme akşamı
Patatesli çıtır börek
Yalancı su böreği
Renkli patates topları
Arap kurabiye
Kedi dili ile tiramisu

Nişan akşamı
Zeytinyağlı yaprak sarması
Ispanaklı gül böreği
Pizza poğaça
Tuzlu kurabiye
Çilekli hindistancevizli toplar
Çikolatalı truff
Krep kanepeler
Cevizli baklava
Çikolata sosuna batırılmış marsmallowlar

Gözünüze kestirdiğiniz bir çeşit varsa tarif de yardımcı olabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…