diğerlerininde fiyatını sölermisin acaba? dolaştığın yerlerin ? en uygunu bumuydu?
onlar ne güzel ikramlıklar öyleeeeee
ama bu saatlerde yapmayın böyle şeyler ağzım sulanyorrrr
sağolsun teyzem öyle ufak tefek el hamaratlıklarında bir numaradır. ona yaptırıcam öyle şeyleri
90 da biraz fazla degilmi yaBen 40 kişiyi nereye sığdırcam diye düşünüyorum Neden biyer tutmadınızkiiiiiiii
salonda abartılı birsey olsun istemedik sözlümle. onların tarafı bayagı kalabalık sözde kişi sınırı koydum sorunsuz oldu. nişanda da sayı sınırı koyduk ama eminim yine fazla olacagız. karsı taraf cok kalabalık ve gelcek olanlar bile birinci dereceden amca ve kuzenleri 45 kişibiz de 30 -35 olcaz gibi. sayı konmus hali bu bide :18: kafayı yemelik Allahtan 2 kat var ama yine de sıkıs tepiş telas vs nasıl olcak diye düsünüyorum.. neyse günün kişisi biz olcaz cekilcem bi köseye oohhh isterlerse kucak kucaga otursunlar. Mutlulugumu yasamak istiyom
benim de ayın 6 sında evde nişanım olacak... hazırlığım yok ama bende güzel şeyler yapmak istiyorum.... malesef hiç konuşulmuyor nişan nasıl olacak diye annem pek istemiyor moralim bozuk:/
Olsun cnm sen hiç bozma moralini :) Allah tamamına erdirsinbenim de ayın 6 sında evde nişanım olacak... hazırlığım yok ama bende güzel şeyler yapmak istiyorum.... malesef hiç konuşulmuyor nişan nasıl olacak diye annem pek istemiyor moralim bozuk:/
saol tatlm ayakkabılar bizim mağazadan stradivarius'tan:)Allah herseyi içine sindirsin tatlımayakkabına bayıldım bu arada. yaklastıkca ve esyalar alındıkca heyecan tavan yapıyo bende de
Souvvenir ben ne diyim sana süpersin ikramlıklara ba yıl dım
ayrıca senin stikırlar için şöle bir şey söyliyeyim. a4 kağıt gibi a4 labeller satılıyor. bende işyerinde kullanıyorum onları oradan biliyorum. kestikten sonra yapıştırıcı derdiyle uğraşmaya gerek olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?