Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çook güzel olmuşlar yaaaaaEki Görüntüle 448805 Eki Görüntüle 448805
ekleyebildiysem gelen misafirlere ekteki gibi uğur böceği magnet dağıtmıştım ama altında şeker değil lavanta vardı birde ikramların arasında uğur böceği şeklinde kurabiye ve kanepe yaptırmıştım çok sevimli görünmüştü
Kızlar biz bu haftasonu cumartesi eminönüne gidicez alışverişe ama neler almalıyım hiç bilmiorm yaw siz gittiniz mi nasıl geçicek acebaaaa:)
ben dayanamayıp bişiler almıstm erkek arkadaşıma bu tez canlılıkla bakın bakalm topime..
http://www.kadinlarkulubu.com/nisan...i-lay-lay-layyyyyyyybenim-bohcam-varrrrr.html
bunun dışnda terlk pijama takımı ve traş seti kaldı sanıyorum
biz kendi elbiselerimizi kendimiz aldık ben bunu giycem ayakkabı olrak da bunu alıcaz
Eki Görüntüle 448637 Eki Görüntüle 448638 Eki Görüntüle 448639
yüzüklerimizde bunlar yaptırdık yarn teslm alıcaz
Eki Görüntüle 448640 Eki Görüntüle 448641
heyecanlanıorm galiba bennnn
90 da biraz fazla degilmi ya Ben 40 kişiyi nereye sığdırcam diye düşünüyorum Neden biyer tutmadınızkiiiiiiiikızlar gelen misafirlere hatıra diye süs vercekmisiniz hepiniz?? benim evde olcak ama gayett kalabalık olcak 90 kişi olur kesin ben yaptırmayı düsünmedim hiç. ;(zaten hala insanları nereye sıgdırcam derdinden kurtulamadım
Ayy işin en stres tarafı o ya yaklaştıkça panik oluyorumayy bize br belediye otobusyle gldiler erkk tarfı bzden sadce 25-30 anca vardı 2 daire açtık yan daire ananemndi nasl kalabalktı ama gayet güzel geçti merak etmeyin o gun herkes sığıor mutlaka
Kızlar bakın ne gördüm...Nişanda hangi müzikleri çalacağınızı düşündünüz mü hiç?
Böyle bir CD Çıkmış.
İnternetten araştırıp, belki ttnet'in müzik sayfasından dinleyebilirsiniz.
Şahsen dinlemedim ama, bir göz atın derim...
Sevgiler
SANATÇI ADI: Nişanımız Var
ALBÜM ADI: Nişanımız Var
ALBÜM YILI: 2012
ALBÜMDEKİ PARÇALAR:
Silifkenin Yoğurdu
Yaylanın Çimenine (Kolbastı)
Tülbent
Süt İçtim
Çekirge
Karaçalı
Hey Onbeşli
Konyalı
İnce Giyerim İnce
Yüksek Yüksek Tepelere
Karşılama
Havana Gila
Kasap Havası
Damat Karşılaması
Ayy işin en stres tarafı o ya yaklaştıkça panik oluyorum
Evet haklısın canım o aşamaya gelelimde bibende çok stresliydm canım stres eve girince yüüzkler tkılınca son bluyor emin ol rahat olmaya bak benden çok kimse panık değildir herhalde kuafördeyken fotocuya gidene kadar o yuzden eve adım atınca biraz daha raahtlıyorsun sevdiklerini görünce
kızlar gelen misafirlere hatıra diye süs vercekmisiniz hepiniz?? benim evde olcak ama gayett kalabalık olcak 90 kişi olur kesin ben yaptırmayı düsünmedim hiç. ;(zaten hala insanları nereye sıgdırcam derdinden kurtulamadım
bende çok stresliydm canım stres eve girince yüüzkler tkılınca son bluyor emin ol rahat olmaya bak benden çok kimse panık değildir herhalde kuafördeyken fotocuya gidene kadar o yuzden eve adım atınca biraz daha raahtlıyorsun sevdiklerini görünce
Evet haklısın canım o aşamaya gelelimde bi
Evet canım doğru diyorsun :)o aşamaya gelirsin hatta günlerin saatlerin nasıl geçtiğini anlamazsın canım emin ol ne kadar çok stres yaparsan yap gene güzel geçiçektir emin ol hazırlıkların gayet güzel ben evde nişan yaptığıma pişman olmadım ilk başta bende salonda olsun istiordum ama maddiyatda el vermıyordu fazla evde yaptık çok samimi br ortam yaakalandı emin ol ayakkabilardan raht edememiştim braz azalınca ortalk rahtlıkla çıkardım en iyisi o evdeymş valla :) ama kınayı salonda yapcaz oynamaya zaten yer kalmıor stres yapma nişan gününü b,le rüya g,b, hatrlıcaksın uyucaksın bakıcaksn elinde yüüzk kolunda bilezik
Yahu ben nişanımda niye böyle şeyler yapmadım
Araştırınca insan neler buluyor nelere denk geliyor, vallahi şaşıp kaldım...
Bir çiftin nişanı için, farklı olarak duş jeli vermişler.
Adına da Romeo & Juliet demişler.
Bir göz atın bakalım, böyle ufak şişeler bulabilirseniz harika olabilecek FARKLI hatıratlar...
Eki Görüntüle 449136 Eki Görüntüle 449137
Bir diğerinde ise Fransız güpürü ile süslenmiş bir kutu içerisine, yine fransız güpürü ile süslenmiş minik keseler var.
Bunları az bütçe ile kendiniz de hazırlayabilirsiniz ve bu ikramlık ise kavrulmuş fıstıklı çikolata içeriyor.
Bence gayet şık, yaptığınız dekora göre de hazırlanabilirler
Eki Görüntüle 449140 Eki Görüntüle 449139 Eki Görüntüle 449141
nişanda hangi fotografçıya gittiniz? ne kadar ödediniz öğrenebilir miyim canım
Yahu ben nişanımda niye böyle şeyler yapmadım
Araştırınca insan neler buluyor nelere denk geliyor, vallahi şaşıp kaldım...
Bir çiftin nişanı için, farklı olarak duş jeli vermişler.
Adına da Romeo & Juliet demişler.
Bir göz atın bakalım, böyle ufak şişeler bulabilirseniz harika olabilecek FARKLI hatıratlar...
Eki Görüntüle 449136 Eki Görüntüle 449137
Bir diğerinde ise Fransız güpürü ile süslenmiş bir kutu içerisine, yine fransız güpürü ile süslenmiş minik keseler var.
Bunları az bütçe ile kendiniz de hazırlayabilirsiniz ve bu ikramlık ise kavrulmuş fıstıklı çikolata içeriyor.
Bence gayet şık, yaptığınız dekora göre de hazırlanabilirler
Eki Görüntüle 449140 Eki Görüntüle 449139 Eki Görüntüle 449141
bende izmitteyim canım bende izmit merkezdeki tüm fotoğrafçıları gezdim
ben izmitteyim nejat fotoğrafçılık var orya gittik ne kadar verdik dersen şöyleydi paket paketti
en az masrafı olan paketi seçtim nişan die düğünde daha güzelini yaptrcam die ama gene paketi aştık biraz
10 resim album
bir cep albümü
1 tane*30*40 çerçeve 250tldi
biz 3 resm ekledik albüme resim seçerken
1 tanede kaynanama çerçeve yaptırdık
ekstralarla beraber 300e geldi
normal paket fiyatı 250 tldi
konu açmoştım canım album resmlere bakablrsn studyo resmlerm var sitede topik açmıştım herks pahalı dedi ama izmitin en ünlü fotoğrafçısııdır düğün için başka yerlerede bakıcam çok fotoğraf olsun faln die