Bence değil, zaten verdiğim fotoğraflarda evde yapılmış bir nişanın fotoğrafları.
tabikide güzel olur ama ne bileyim bana biraz abartili geli belkide etrafimda kimsede görmedigim icindir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence değil, zaten verdiğim fotoğraflarda evde yapılmış bir nişanın fotoğrafları.
Kızlar Merhaba !
Bende nişanımı evde yapıcagım için dolayısıyla hazırlıklar tam gaz devam ..
Aslında evde olduğunda en ufak bir detayı ible gözden kaçırmak istemiyor insan
Hal böyle olunca da herşeyi en ince detayına kadar ayarlamak durumunda oluyoruz
Şimdii konumuza gelince :
Ben kendi aldıklarımı hazırlıklarımı burada sizlerle paylaşıcam sizlerden de bu şekilde paylaşımlar gelirse birbirimize daha iyi destek oluruz, unutduklarımızı hatırlar yeni fikirlerle nişanımızı en güzel şekilde yapabiliriz
Benim nişanım temmuzda ama isterimki daha sonralarıda bu konudan faydalansın
1- Bunlar servis peçetelerimiz
Eki Görüntüle 447459 Eki Görüntüle 447460 Eki Görüntüle 447461
2-Meyve suyu bardaklarımız için bunları kullanıcaz.
Eki Görüntüle 447462
3-Servis tabaklarımız renkli plastik tabaklar
Eki Görüntüle 447463 Eki Görüntüle 447464 Eki Görüntüle 447468
4-Renkli pipetlerle meyve suyu bardaklarımız renklenicek
Eki Görüntüle 447465
5-İkramları koyacağımız folyo kaplamalı plastik kayık tabaklarımız
Eki Görüntüle 447466
Eki Görüntüle 447469
Şimdilik bu kadar , umarım yardımcı olabilmişimdir.Görüşmek üzere
LoadedGun;
Metro yolları gözüktü o zaman en kısa zamanda bana..
Teşekkür ederim canım.. :)
__
Sandalye süsleri harika olmuş ama bir de onlarla uğraşacak sabır kalmadı bende malesef..
Evet nerde satılıyor bu cam görünümlü plastikler banada haber veriiiiiiiiinbana da izmir metro yolu gözüktü cok sagol canım bize de fikir olmus oldu.
souvvenirin paylastıkları da cok sık. hiç plastik gibi durmuyor izmirde nerde bulabiliriz bunu birbirimize haber verelim kızlar harikasınız siz yaa iyi ki varsınız kk yı cok seviyorum
Kızlar, madem birşey attım ortaya size yardımcı olayım dimi...
Benim nişanımda vardı bu bardaklardan ve kırılmadıkları için de çocuklar açısından iyi oluyor
İzmir'de değilim, İstanbul'da oturuyorum fakat internetten alabileceğiniz bir web sitesi buldum.
Yine internetten araştırın derim, mutlaka bulabileceğiniz yerler vardır.
Benim bulduğum site:
KullanAtMarket
İnşallah yardımcı olabildim
LoadedGun da gördükten sonra tek kullanımlık tabakaları aramaya koyuldum. daha büyük ebatları varmıdiye merak etmiştim. bu sitede çok güzel şeyler varrrrr
Kızlar, madem birşey attım ortaya size yardımcı olayım dimi...
Benim nişanımda vardı bu bardaklardan ve kırılmadıkları için de çocuklar açısından iyi oluyor
İzmir'de değilim, İstanbul'da oturuyorum fakat internetten alabileceğiniz bir web sitesi buldum.
Yine internetten araştırın derim, mutlaka bulabileceğiniz yerler vardır.
Benim bulduğum site:
KullanAtMarket
İnşallah yardımcı olabildim
İşe yaramasına sevindim valla.
Ama siteyi bende beğendim, normalde de günlük kullanım için alınabilecek bir çok şey var.
Kesinlikle ilerde bu siteden yararlanacağim
canım yaaaaaa süpersin sagol herkese yardım etmen cok güzel ya Allah razı olsun senden. Rabbim herseyi gönlüne göre versin
Aramıza hoşgeldin tatlım toğigi begendiginize sevindim kesinlikle buna ihtiyacımız vardı.çok çok iyi olmuş bu topik
11temmuzda benim nişanım evde olacak yaklaşık 40-50 kişi
kesinlikle verdiğiniz bilgilerden faydalanacağım renkli plastik tabaklar çok hoş :) bende hemen alayım
İşe yaramasına sevindim valla.
Ama siteyi bende beğendim, normalde de günlük kullanım için alınabilecek bir çok şey var.
Kesinlikle ilerde bu siteden yararlanacağim
Kızlar biz bu haftasonu cumartesi eminönüne gidicez alışverişe ama neler almalıyım hiç bilmiorm yaw siz gittiniz mi nasıl geçicek acebaaaa:)
ben dayanamayıp bişiler almıstm erkek arkadaşıma bu tez canlılıkla bakın bakalm topime..
http://www.kadinlarkulubu.com/nisan...i-lay-lay-layyyyyyyybenim-bohcam-varrrrr.html
bunun dışnda terlk pijama takımı ve traş seti kaldı sanıyorum
biz kendi elbiselerimizi kendimiz aldık ben bunu giycem ayakkabı olrak da bunu alıcaz
Eki Görüntüle 448637 Eki Görüntüle 448638 Eki Görüntüle 448639
yüzüklerimizde bunlar yaptırdık yarn teslm alıcaz
Eki Görüntüle 448640 Eki Görüntüle 448641
heyecanlanıorm galiba bennnn
ben bohça fazla abartılsın istemedim
tıraş takımı
parfüm
krem
terlik
ayakkabı
1tane pantolon
1tane tsort