Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
250-1000 arası değişiyor fiyatlar
diğer yerler aynı albümü 500-550 dediler
bu panoramik basımların bir de parlakları var onlara her yerde800-1000 arası fiyat verdiler
kbk da daha uygundu hatırladığım kadarıyla
düğün için ben onlardan da düşünüyorum
ben özel düğün fotoğrafçlara sordum. sanırım 6 yere sordum. bir tanesi baştan sona kadar olursa( evdeki fotoğraflarda olursa yani) 1000 olur dedi.
diğerlerinin hepsi 500 lira dedi.birde yol yemek tüm masrafları karşılayacağız. bana çok fazla geldi. benim jokerim var. kuzenim yazları fotoğrafçıda çalışıyor. biz ailecek fotoğraf çekimine meraklıyızdır. hiç biriyle anlaşamazsam ona çekim yaptırıcam. sonrasında da basımını yaptırmayı düşünüyorum.
haftasonu memleketime geçince bir iki fotoğrafçıya da sorucam ne kadara çekim yaparlar diye.
Kızlar bakın bir sürü kolay ikramlıklar buldum sizlere
1. mesela bu kutuları kullanabilirsiniz, etrafına ister fransız güpürü geçerek kurdeleleyin, isterseniz sade olarak kurdeleleyin ve üstüne gül yapıştırın, yanlarına nişanlınızın ve sizin isimlerinizin baş harflerini yazın.
Veya farklı alternatiflerde süsleyin, bezeyin... Hayal gücünüzle herşeyi yaparsınız, ama en azından sizin tarzınızı ve zevkinizi yansıtacak şeyler tasarlayabilirsiniz...
2- İkramlık olarak bu bonbonları tercih edebilirsiniz.
Hem şirin hem de çok şıklar bence. Hem de lezzetli tabii ki...
Misafirlerinizin hem gözüne, hem damak tadına hitap edecek birşey...
İnternetten araştırıp bir çok farklı tarif bulabilirsiniz bunlar için...
Hem tatlı hem de tuzlu olarak çeşitliliği arttırmak adına da yapabilirsiniz...
3 - bir diğer süs ise kadehleriniz için olabilir...
İster sadece damat ve gelin adayının kadehlerini süslersiniz, isterseniz tüm misafirlerin.
Plastik kadeh kullanacaksanız eğer, etrafına bir kurdale geçmek ve tülle süslemek onları daha çok şık gösterecektir.
Hem de ucuz görüntüyü ortadan kaldıracaktır, özenli ve titiz bir görüntü oluşturmak için deneyebilirsiniz...
4 - İkram çeşitliliği olarak kanepeler ve mini pizzaları deneyebilirsiniz.
Yine bunda evinizde bulunan malzemeleri ve hayal gücünüzü kullanarak bir çok çeşit yaratabilirsiniz.
Peyniri kim sevmez ki, hele cherry domates... Birazda bunlara şekil verdik mi tamamdır
Uğur böceği görüntüsü çörek otu ile verilmiş
Salatalıkları da bu şekilde dilimleyerek, hayal gücünüzü kullanarak değişik kanepeler yaratabilirsiniz.
tost ekmeğini bu şekilde de yapabilirsiniz, ama bence ufak kalıplardan bulabilirseniz eğer,
tost ekmeğini önce bir kalp şeklindeki kalıpla kesebilir, ardından bir boy küçük kalp şeklindeki kalıpla kaşar peyniri keserek,
ekmeğe çemen sürüp, üzerine de yine ufak bir kalp şeklinle kestiğiniz peyniri kürdan ile tutturabilir,
hatta en üstüne cherry domates koyabilir veya hayal gücünüzle oluşacak farklı şeyler deneyebilirsiniz.
Kelebek ile ekmek arasında görülen, ekmeğe sürülü şey çemen, kahvaltıcılarda bulabilirsiniz
Ikramlik minik pizza
Malzemeleri:
- 3 su
bardagi un (500 gr)
- 1/2 cay bardagi cicek yagi
- 1 paket kuru maya
-
1 adet yumurta
- 1 tatli kasigi tuz
- 1 corba kasigi toz seker
-
alabildigi kadar su
1. Karistirma kabina unu
döküyoruz. Ortasini havuz seklinde aciyoruz. Icine mayayi, yumurtanin beyazini,
cicek yagini, unun üzerine de tuzunu, toz sekerini serpistiriyoruz.
2.
Havuzun ortasindaki mayayi az miktarda suyla eritiyoruz ve yeterince suyla kulak
memesi yumusakliginda bir hamur hazirliyoruz. Hamuru iyi bir sekilde
yoguruyoruz. Ceviz büyüklügünde bezeler halinde kesiyoruz. Yaglanmis (ben yagli
kagit serdim tepsiye) bir firin tepsisine siralayip, parmak uclariyla bastirarak
bezeleri yassilastiriyoruz.
3. Üzerine yumurta sarisi (ben yumurta
kullanmadim ve domates sosundan sürdüm) sürüyoruz. Ayrica üzerine istenilen
malzemelerden (domates, sucuk, zeytin, sivri biber ve kasar peyniri rendesi)
koyup, tepsi mayasi geldiktan sonra 200 derece isitilmis firinda yaklasik 10
dakika kadar pisiriyoruz.
NOT: Tarifte 10 dakika yazmasina ragmen ben
firinda biraz daha fazla tuttum, altlari da güzelcene kizarsin
diye.
mmmmm,ağzım sulandı valla :)
bizim tanışma isteme söz hepsi 1er hafta aralıklarla oldu ve ben ikram hazırlamaktan şimdiden bıktım diyebilirim (kayınvalideciğim duymasın :)
nişan için tamamen hazıra kaçma hevesindeyim :))
kuzenim veya profösyonel çekim de yaptırsam iki yer arasında kaldım çekim için. biri karaca arboretum diğeri ise atatürkün yürüyen köşkü.
yürüyen köşkte düğün resmi çektirmeyen yalovalı kalmadı inanabilirsiniz
Karaca Arboretum da çok güzel rengarenk ağaçlar çiçekler vs mevcut doğal bir ortam.
:: Yryen Kk :... de zaten 3 boyutlu gösterimi mevcut. iskelesi, çimeni,eski bir köşkten mevcut. çok güzel fotoğraflar oluşuyor ama herkes orada çekildiği için pek de içime sinmiyor köşkte olması
onlar ne güzel ikramlıklar öyleeeeee
ama bu saatlerde yapmayın böyle şeyler ağzım sulanyorrrr
sağolsun teyzem öyle ufak tefek el hamaratlıklarında bir numaradır. ona yaptırıcam öyle şeyleri
onlar ne güzel ikramlıklar öyleeeeee
ama bu saatlerde yapmayın böyle şeyler ağzım sulanyorrrr
sağolsun teyzem öyle ufak tefek el hamaratlıklarında bir numaradır. ona yaptırıcam öyle şeyleri
Valla sorma, araştırmak iyi güzelde benim de karnım acıktı iyi mi
Neyseki az kaldı, birazdan çıkıcam ve nişanlımla buluşucam...
Sonra da bize yemeğe gidicez... Bayılıyorum böle ikramlıklara
salonda abartılı birsey olsun istemedik sözlümle. onların tarafı bayagı kalabalık sözde kişi sınırı koydum sorunsuz oldu. nişanda da sayı sınırı koyduk ama eminim yine fazla olacagız. karsı taraf cok kalabalık ve gelcek olanlar bile birinci dereceden amca ve kuzenleri 45 kişi biz de 30 -35 olcaz gibi. sayı konmus hali bu bide :18: kafayı yemelik Allahtan 2 kat var ama yine de sıkıs tepiş telas vs nasıl olcak diye düsünüyorum.. neyse günün kişisi biz olcaz cekilcem bi köseye oohhh isterlerse kucak kucaga otursunlar. Mutlulugumu yasamak istiyom
salonda abartılı birsey olsun istemedik sözlümle. onların tarafı bayagı kalabalık sözde kişi sınırı koydum sorunsuz oldu. nişanda da sayı sınırı koyduk ama eminim yine fazla olacagız. karsı taraf cok kalabalık ve gelcek olanlar bile birinci dereceden amca ve kuzenleri 45 kişi biz de 30 -35 olcaz gibi. sayı konmus hali bu bide :18: kafayı yemelik Allahtan 2 kat var ama yine de sıkıs tepiş telas vs nasıl olcak diye düsünüyorum.. neyse günün kişisi biz olcaz cekilcem bi köseye oohhh isterlerse kucak kucaga otursunlar. Mutlulugumu yasamak istiyom
benim de ayın 6 sında evde nişanım olacak... hazırlığım yok ama bende güzel şeyler yapmak istiyorum.... malesef hiç konuşulmuyor nişan nasıl olacak diye annem pek istemiyor moralim bozuk:/
benim de ayın 6 sında evde nişanım olacak... hazırlığım yok ama bende güzel şeyler yapmak istiyorum.... malesef hiç konuşulmuyor nişan nasıl olacak diye annem pek istemiyor moralim bozuk:/
canım üzülme bizde de hiç öyle detayllı konuşulmuyordu emin ol akışına bırak moralini bozma dedğim gbii hiç ummadğın kadar güzel geçicek biz ikramlık yapmadık sipraişle kurupasta ve meyvesuyu verdik yettii arttı bile mahalleeye sonradan dağıttık emin ol ogünün nasıl ne geçti ne hazrlıklar yapılcak flaan die düşünme bende çok düşünüyordum ama gerek kalmamış eve bir geldik zaten herşyey dört dörtlük meraklanma hayırlı olsun canım
İyi akşamlar kızlar, dün akşam sevgilim misafirimizdi, uzak kaldım konudan.. :)
donuk_pudra;
Mesaj sayım 100'den az olduğu için özel mesaj atamadım, burdan yazayım dedim.. :)
Leblebici Hanı'nda o kavanozları bulabileceğimizi kayınvalidem söyledi,
bizde direkt daldık Kemeraltına..
Şadırvan Camii'nin oraya kadar gelip ondan sonra iki dükkanda bir birilerine sorduk..
Ben zaten tarif özürlüyüm, sende benim usul danışa danışa git derim..
Daracık girişi olan tarafta hemen ilk ya da ikinci dükkandı..
Zaten hemen dükkanın önüne koymuşlar dikkat çekiyor da.. :)
İsmimiz yazan sticker'lar ise böyle oldu;
Ben düz kağıda renkli yazıcıyla basıp, kapaklara kendim yapıştırırım,
piko makasıyla keserim hatta kenarları tırtıklı olur diyordum...
Sticker işi sevgilimin fikriydi, bin yaşasın..
Tüllerle kafayı yicem zaten, bir de onunla uğraşamazmışım.. :)
İnternette baktıysan çok cici şeyler var kavanoz fikriyle ilgili..
Jelibon, reçel, bal ya da minik kalp kalıplarla kurabiyeler, Türk kahvesi, mini sabunlar koymuşlar içine..
Ben dediğim gibi lokumdan yana kullanıcam hakkımı.. :)
çok guzel fikirler bunlar baska neler yapılabiir? O gunun çok guzel olmasını istiyorum annem disarida olsun istiyordu maddi olarak asardı o bizi evde yapalım dedik o da muhtesem olsun istiyorum:)) çok heyecanliyim yaa....
duyguskaaaaaaa
kavanozlar kaç paraydı? ben dün bir yere rastladım. abudik gubudik dolap yapıştırıcıları bile 1 1,5 arasıydı. otursam kendimde yapabileceğim tüllerden birşeylerdi.
kavonoz fiyatları nasıll?
ayrıca senin stikırlar için şöle bir şey söyliyeyim. a4 kağıt gibi a4 labeller satılıyor. bende işyerinde kullanıyorum onları oradan biliyorum. kestikten sonra yapıştırıcı derdiyle uğraşmaya gerek olmaz
ayrıca senin stikırlar için şöle bir şey söyliyeyim. a4 kağıt gibi a4 labeller satılıyor. bende işyerinde kullanıyorum onları oradan biliyorum. kestikten sonra yapıştırıcı derdiyle uğraşmaya gerek olmaz
Sende benim kafadansın...
Aynı lable'lardan bende iş yerinde kullanıyorum.
Güzel bir font ile, davetiyelerimin üzerine isimleri bu şekilde yapıştırmıştım.
Hem kolaylık hem de şık duruyor.
Benden size bir tavsiye daha olsun