• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan Evde Nişan Hazırlıklarımız

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
Rica ederim canım benim, yine birşeyler görürsem kesinlikle paylaşırım tekrar.:16:

Sende benim kafadansın... :9:
Aynı lable'lardan bende iş yerinde kullanıyorum.
Güzel bir font ile, davetiyelerimin üzerine isimleri bu şekilde yapıştırmıştım.
Hem kolaylık hem de şık duruyor.
Benden size bir tavsiye daha olsun :34:

hay aklınla bin yaşa :1::1:
davetiye kısmına girmediğim içn aklıma gelmemişti. bu fikir de süpermiş:28:

İyi akşamlar kızlar, dün akşam sevgilim misafirimizdi, uzak kaldım konudan.. :)

donuk_pudra;
Mesaj sayım 100'den az olduğu için özel mesaj atamadım, burdan yazayım dedim.. :)
Leblebici Hanı'nda o kavanozları bulabileceğimizi kayınvalidem söyledi,
bizde direkt daldık Kemeraltına..
Şadırvan Camii'nin oraya kadar gelip ondan sonra iki dükkanda bir birilerine sorduk..
Ben zaten tarif özürlüyüm, sende benim usul danışa danışa git derim..
Daracık girişi olan tarafta hemen ilk ya da ikinci dükkandı..
Zaten hemen dükkanın önüne koymuşlar dikkat çekiyor da.. :)

İsmimiz yazan sticker'lar ise böyle oldu;
Eki Görüntüle 449408

Ben düz kağıda renkli yazıcıyla basıp, kapaklara kendim yapıştırırım,
piko makasıyla keserim hatta kenarları tırtıklı olur diyordum...
Sticker işi sevgilimin fikriydi, bin yaşasın..
Tüllerle kafayı yicem zaten, bir de onunla uğraşamazmışım.. :)

İnternette baktıysan çok cici şeyler var kavanoz fikriyle ilgili..
Jelibon, reçel, bal ya da minik kalp kalıplarla kurabiyeler, Türk kahvesi, mini sabunlar koymuşlar içine..
Ben dediğim gibi lokumdan yana kullanıcam hakkımı.. :)

Bir sürü süsleme fikri ayrıca;

herşeyi anladımda bu sticerları nasıl yapıyorsunuz arkadaşlar çoğu kişi kendisi yapıyor ama hangi programla ve nasıl matbada basa biliyormu mesela nikah şekerini evde kendim yaptım yada söz nişan süslemlerimi benimde stıckerdı kağıttı kafamı karıştırıyor zımbalanan kağıtlarda tarih sevgili ve senin ismin felan o konuda çok bilgisizm nasıl oluyor o

herşeyi anladımda bu sticerları nasıl yapıyorsunuz arkadaşlar çoğu kişi kendisi yapıyor ama hangi programla ve nasıl matbada basa biliyormu mesela nikah şekerini evde kendim yaptım yada söz nişan süslemlerimi benimde stıckerdı kağıttı kafamı karıştırıyor zımbalanan kağıtlarda tarih sevgili ve senin ismin felan o konuda çok bilgisizm nasıl oluyor o

Ben photoshop da yapmayı düşünüyorum.
en basiti paintte yapıp, jpg olarak kaydedebilir. daha sonra excele atıp döşeyebilirsin.. ben photshopda yapıp excele aktarıcam.
excele atmaktaki maksat kendiliğinden kareleri olduğu için.
veya yuvarlak yapıcam dersen worde yerleştirebilirsin.

ne yazıkki başka program bilmiyorum :17: bilen varsa bize de söyleyinnnnn :52:

kızlar vallahi müthiş fikirleriniz var maşallah
şimdi buraya baktıkça bende nişanda gelenlere bi şeyler dağıtmak istedim
burda bi arkadaş küçük kutular paylaşmış acaba o kutuları nerden bulabilirim fikri olan var mı?

bende izmitteyim canım bende izmit merkezdeki tüm fotoğrafçıları gezdim
sonunda kbk fotoyla anlaştım
benim ki panoramik basım albüm
iki tane aynı albümün minyatürü kaynana albümü
cep albümü
bi tane büyük çerçeveli resim
sınırsız poz çekimi olacak 100-150tane oluyor dedi
420liraya anlaıştık

canım bu fiyatlar dış çekim içinmi

kızlar vallahi müthiş fikirleriniz var maşallah
şimdi buraya baktıkça bende nişanda gelenlere bi şeyler dağıtmak istedim
burda bi arkadaş küçük kutular paylaşmış acaba o kutuları nerden bulabilirim fikri olan var mı?

arama motoruna bekarlığa veda partisi, kına kutusu vs yazınca çıkıyor bir kaç site.

ben bufikire bayıldım =))
http://www.bekarligavedapartim.com/Hediye/yelpaze.htm

nasılsa çok sıcak olacak ortam

Son düzenleme:
Ben photoshop da yapmayı düşünüyorum.
en basiti paintte yapıp, jpg olarak kaydedebilir. daha sonra excele atıp döşeyebilirsin.. ben photshopda yapıp excele aktarıcam.
excele atmaktaki maksat kendiliğinden kareleri olduğu için.
veya yuvarlak yapıcam dersen worde yerleştirebilirsin.

ne yazıkki başka program bilmiyorum :17: bilen varsa bize de söyleyinnnnn :52:

evet bende öyle düşüdüm denicem hattaha bakalım uhu ile yapıştırılıyor sanırsam

ben birde kurabiye yapmayı düşünüyorumö kalpli şeker hamurundan pembe ve beyaz üstüne süsleme yapcam keselere koycam

kızlar size bir fikrim var çörekotlu bskivüden uğur böcekli sunum yapabilrsiniz

bskiviye krem peynir sürüp uğur böceğinin altına minik siyah zeytin üstüne çeri domates veee benekler içinde çörek otu görüntü bu şekilde googlede aratabilirsiniz ben geçen yıl evlilik yolunda blofgeında görmüştüm fikri yapacaklarım arasında

$uður böceði.jpeg

kutulara lokum koyup tüllerle süslemek tahminen ne kadara mal olur? verdiğiniz sitede de çok güzel şeyler var yaklaşık 50 kişi için hangisi uygun olur sizce?

hayır canım studyo
dış çekim olunca +100 lira oluyor
mesela benim seçtiğim albüm studyo 450 lira dış çekimi 550

canım istnblda bu fiyatlar 2 katı yinede uyguna gelmiş sizde saol bilgi için

bekarlığa veda partisi sitesi çok hoş ben eğer bu sölediğim şeleri sunumları kendim yapamazsam ordaki arkdştan yardım isticem satın alcam ama oda randevuları hep doldruyor yer bulablmek mesele

scl18
kutulara lokum koyup tüllerle süslemek tahminen ne kadara mal olur? verdiğiniz sitede de çok güzel şeyler var yaklaşık 50 kişi için hangisi uygun olur sizce?

dün bu tarz şeyleri yapan bir yere rastladım orada 1,5 2lira arasıydı kutular.
tabi her yerde farklı oluyor fiyatlar. lokumunu kendin koyarsan mı ucuz olur yoksa onlar koysa mı ucuz olur onun hesabını yapmak lazım.
mesela kına kutularında azıcık bişey çıkıyor ıslatsan ıslanmayacak kadar bişey. ben koysam doldururum ağzına kadar :52::52: böylece daha masraflı olur gibime geliyor. tabi onlarında el emeği masrafı var. ay bilemedim şimdi hangisi ucuz olur:44::44:

bu arada biz kalabalık olacağımız için yapamıyorum siz yapın bari :p
kurabiye yapımı çok kolay aslında. üstelerini şeker hamuruyla süslenebilir. veya çilek/kayısı/vişneleri marmelat haline getirip üzerlerine sürülüp hanımeller gibi servis edilebilir.

Kendi Düğün Kurabiyelerinizi Yapın | Mahmure.com - YouTube

:44: :44:ya link paylaşıyorum ama yasak mı kızlarrrr :44::44:

tabi her yerde farklı oluyor fiyatlar. lokumunu kendin koyarsan mı ucuz olur yoksa onlar koysa mı ucuz olur onun hesabını yapmak lazım.
mesela kına kutularında azıcık bişey çıkıyor ıslatsan ıslanmayacak kadar bişey. ben koysam doldururum ağzına kadar :52::52: böylece daha masraflı olur gibime geliyor. tabi onlarında el emeği masrafı var. ay bilemedim şimdi hangisi ucuz olur:44::44:

kurabiye yapımı çok kolay aslında. üstelerini şeker hamuruyla süslenebilir. veya çilek/kayısı/vişneleri marmelat haline getirip üzerlerine sürülüp hanımeller gibi servis edilebilir.

canım birde marhmelovdan kurabiye yapan bir arkadaşım var paylaşayım hemen 2013 gelinlerinden telomar bende denicem o kurabyeleri

http://www.kadinlarkulubu.com/bisku...arshmallow-seker-hamurlu-kurabiye-yapimi.html

birde kızlar kutular pahalı değil 100 tanesi 5 10 lira eminönünde uygun ayrıca düğün zamanı gidilmezse daha ucuza alınır 2013 yazında evlencek gelin adayları özellikle kınada yapcakları şeyleri alcakları malzemeleri ocak şubatta halletsinler çok uygun oluyor bilginize

canım birde marhmelovdan kurabiye yapan bir arkadaşım var paylaşayım hemen 2013 gelinlerinden telomar bende denicem o kurabyeleri

http://www.kadinlarkulubu.com/bisku...arshmallow-seker-hamurlu-kurabiye-yapimi.html

birde kızlar kutular pahalı değil 100 tanesi 5 10 lira eminönünde uygun ayrıca düğün zamanı gidilmezse daha ucuza alınır 2013 yazında evlencek gelin adayları özellikle kınada yapcakları şeyleri alcakları malzemeleri ocak şubatta halletsinler çok uygun oluyor bilginize

mashmellow ile yaptığım deneyimlerimi hatırlattı bana :9::9::9:
bir kısımdan sonra herşey çöpü boylamıştı vee hazır şeker hamurlarına yönelmiştim :9:

Böyle seyredince çok basitmiş gibi geliyor :1: Bakalım denicez annemle bunu nişandan önce:9:

o kutuları ankara da nerede bulabilirim acaba?

Back