• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan Evde Nişan Hazırlıklarımız

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
çok güzelmiş maşallah. bugün alyans bakarken hediye ettikleri tepsiyi gördüm, nişandan vazgeçesim geldi :1::1:

ben hala alyans beğenemedim. :18: iş çıkışında bakındığım sıralarda bir iki tane beğenmiştim sanki, internette aratıyorum bulamıyorum. kod numarasını verince resimde çekmek aklıma gelmedi.. tek umudum onlar. en kötü ihtimalle gümüş alırım nişan günü için:D sonra yüzük arayışlarına devam :p

Teşekkürler canım. Biz daha hiç bakmadığımız için bana sanki hemen alıvercekmişiz gibi geliyo. Zamanda kısıtlı olunca mecbur beğenicem artık bi tane. Sürekli internette araştırıpta kafamı karıştırmakta istemiyorum :D O anda hangisi içime sinerse alıp çıkmak istiyorum. Hoş şimdi böyle diyorumda bendeki bu kararsızlık ve zor beğenme olduktan sonra anlattığım gibi olması baya zor gözüküyo :9:

Teşekkürler canım. Biz daha hiç bakmadığımız için bana sanki hemen alıvercekmişiz gibi geliyo. Zamanda kısıtlı olunca mecbur beğenicem artık bi tane. Sürekli internette araştırıpta kafamı karıştırmakta istemiyorum :D O anda hangisi içime sinerse alıp çıkmak istiyorum. Hoş şimdi böyle diyorumda bendeki bu kararsızlık ve zor beğenme olduktan sonra anlattığım gibi olması baya zor gözüküyo :9:

umarım hemencecik beğenir ve alırsın gönlünce olanı :34:
kararsız olduğumu biliyordum, ama karar kısmına hiç gelemiyorum. beğenip eh şu olabilir dediğim tek tük yüzük modeli var onlarda birbirlerine çok benziyor :53:

bu arada ben pastamın siparişini verdim :1: son hafta yapılacak işleri yapıyorum :1: fiyat araştırması sırasında bir kaç yere kafamdaki modeli tarif ettim.
$PC240010.JPG yani bu pastayı.çoğu pastaneci kremşantiden yapamayacaklarını söyledi hepsi. tam vazgeçtiğim sırada bir pastane daha aklıma geldi. meğer onlar yapabiliyorlarmış. yani şeker hamursuz şekli ile yapabilirz dedi.
ben ilk defa duydum kremşanti değil de beyaz bir sos kullanıyorlarmış, hani çikolata sosu gibi donuyormuş. işte o sostan kullanarak yaparız dedi. hem şeker hamuru kadar şık duruyor. ayrıca şeker hamurunu pek seven de olmuyor, sadece görsellik adına yaptıracaktım. aklınızda olsun o beyaz sos da çok hoş duruyor :34:
pastam yapılıyor ama hala eksiğim çoookkkkkk :37:

Son düzenleme:
bskn , pastan çok güzelmiş cnm çok begendim , afiyetle yersiniz artık :33:

bende bunları dün aldım k ızlar masa süsülemesindeyim ben hala :9:
Birde dün şu lavanta keselerini buldum çok hoşuma gitdi onlardan da aldım :17:

Birdee plastik tabakların içine koymak için tabak altlığı aldıııııııııım

$Fotoğraf1185.jpg $Fotoğraf1184.jpg $Fotoğraf1183.jpg $Fotoğraf1181.jpg $Fotoğraf1180.jpg $Fotoğraf1186.jpg

kızlar ne gsel pastanzı süslerinizi bile ayarlamıssınız bende daha tık yok ama sona bırakıcam sanırm..
dün nişan alışverişine çıktık o kdr güzel geçti ki hala onun etkisindeym:D
bende biraz bişiler düşündm orjinal sayılabilicek resmlerini bulursam eklerm kızlar;)

bskn , pastan çok güzelmiş cnm çok begendim , afiyetle yersiniz artık :33:

bende bunları dün aldım k ızlar masa süsülemesindeyim ben hala :9:
Birde dün şu lavanta keselerini buldum çok hoşuma gitdi onlardan da aldım :17:

Birdee plastik tabakların içine koymak için tabak altlığı aldıııııııııım

Eki Görüntüle 451089 Eki Görüntüle 451088 Eki Görüntüle 451087 Eki Görüntüle 451086 Eki Görüntüle 451085 Eki Görüntüle 451090

canım herşey çok güzel nereden aldın lavanta keselerini

Bende az önce yüzükler için bu tepsiyi sipariş ettim. O kadar araştırdım en çok hoşuma bu gitti :16:

Eki Görüntüle 450601

tepsiyi çok beğendim canım ben aynalı bir tepsi istiyorum fakat buda çok şık nereden aldın hangi siteden

günaydin kizlaaaar :3:

nisan tepsisini bende begendim :16:

bir sorum olucakti :26: nisan tepsisini kiz tarafi mi hazirliyor yoksa erkek tarafi mi getiriyor gelirken?

bir sorum olucakti :26: nisan tepsisini kiz tarafi mi hazirliyor yoksa erkek tarafi mi getiriyor gelirken?

bazı yerlerde erkek tarafı getirirmiş. bizim komşumuz (erkek tarafı) kendisi hazırlatmış.
ben kendim hazırlıyacağım ama

canım herşey çok güzel nereden aldın lavanta keselerini

Japon pazarında buldum izmirde (:

prensess05

Günaydınnn :3:

Bizde erkek tarafı alır tepsiyiiiiiiiiii :17:

selamlar taze gelin adayları bacılarım:16:
yüzüklerimizi sonunda aldık
$Tek-Tas.jpg
bu tek taşım erkek arkadaşım daha önce evlilik teklif ettiğinde almıştı
Eki Görüntüle 451529
bunlarda yüzüklerimize çok benziyor tam olarak aynısını bulamadım

nişan pastamı da kendim yapacağım şeker hamurundan ama şeker hamurları hep atılıyor sadece görüntü acaba bende şeker hamuru kullanmasam mı ne yapsam bilemedim:44:
$pasta1.jpg
bu da benim ilk şeker hamuru deneyimim :1:

tepsiyi çok beğendim canım ben aynalı bir tepsi istiyorum fakat buda çok şık nereden aldın hangi siteden

Teşekkürler canım bende çok beğenerek sipariş ettim az önce aradılar kargoya vericeklermiş. umarım beklediğim gibi gelir :)
Burdan sipariş ettim canım başka modelleride var :)

eyiz > Yzk Tepsisi Kl zCCaCiye EvNizn rEnKLeRi

Yerine göre değişiyo heralde canım :) Mesela erkek arkadaşımın kuzeni nişanlandı erkek tarafı almıştı yüzük tepsisini. Ben beğenince sipariş ettim. Sonuçta o kadarda önemli görmedim ha ben almışım ha o :)

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 451528
Eki Görüntüle 451529

nişan pastamı da kendim yapacağım şeker hamurundan ama şeker hamurları hep atılıyor sadece görüntü acaba bende şeker hamuru kullanmasam mı ne yapsam bilemedim:44:
Eki Görüntüle 451530

tam benim hoşlancağım alyans modelleri belirli markalardan aynı modelleri beğenyorm senin alyansın çok güzel canım güzel günlerde kullan

Pırlanta Evlilik Alyansı Altın Ralph & Alice (Çift)

Pırlanta Altın Evlilik Alyansı Paul & Linda (Çift)

marifetli gelinler var bu topikte inşallah bende sizden örnek alcam ben ev nişanı yapmıcam ama söz için burdaki fikirlerden esinlencem çünkü harika fikirleriniz var çok güzel görnyor pastan ellerine sağlık

Teşekkürler canım bende çok beğenerek sipariş ettim az önce aradılar kargoya vericeklermiş. umarım beklediğim gibi gelir :)

Yerine göre değişiyo heralde canım :) Mesela erkek arkadaşımın kuzeni nişanlandı erkek tarafı almıştı yüzük tepsisini. Ben beğenince sipariş ettim. Sonuçta o kadarda önemli görmedim ha ben almışım ha o :)

canım link için saol hemen bakıyorum

anladim cnm yok sormamin sebebi ona göre hazirlik yapicaktim bende :34:

amnn ben ugrasamam onlar alsin :1:

Eki Görüntüle 451528
Eki Görüntüle 451529

Eki Görüntüle 451530

Hoşgeldinn :) ne güzel pasta yapmışsın elinden geliyorsa kendin yap en güzeli , yüzüklerin pek rahat görünmüyor ama çok şıklar

tam benim hoşlancağım alyans modelleri belirli markalardan aynı modelleri beğenyorm senin alyansın çok güzel canım güzel günlerde kullan

Pırlanta Evlilik Alyansı Altın Ralph & Alice (Çift)

Pırlanta Altın Evlilik Alyansı Paul & Linda (Çift)

marifetli gelinler var bu topikte inşallah bende sizden örnek alcam ben ev nişanı yapmıcam ama söz için burdaki fikirlerden esinlencem çünkü harika fikirleriniz var çok güzel görnyor pastan ellerine sağlık

canım link için saol hemen bakıyorum
teşekkür ederim hayatım beğenmene sevindim daha güzelleri senin olsun inşallah :16:

Hoşgeldinn :) ne güzel pasta yapmışsın elinden geliyorsa kendin yap en güzeli , yüzüklerin pek rahat görünmüyor ama çok şıklar

yok canım aksine çok rahat sıra taşlar tam tur değil yarıya kadar çok beğenerek aldım

bizim evde tanımlayamadığım şekilde çok tabak bardak falan takımı var :s hatta annem hızını alamadı ben jumbolarımı aldıktan sonra bi çeyiz kampanyası görmüştü kendine bi de jumbo set çekti hatun :D o sebeptendir ki nişanda fazla tabak sıkıntısı yaşamayız diye düşündüğümden kullan at ürün almadım henüz. ama acil duruma hazırlıklı olmak için alınmalı tabii.
bence listenize sade olan kağıt tabak ve normal beyaz peçeteleri de ekleyin yedekte dursun çok kullanılabilir.
ben de not defteri kullanıyorum ve 2 farklı bilgisayarımda da özel klasörlerim var saç, makyaj, alınacak şeyler vs şeklinde hem listelerim hem indirdiğim fotoğraflar var. ortada hala bir şey olmamasına rağmen bu yıla hem söz hem düğünü sığdırmaya çalıştığımızdan başka türlü hazırlıkları organize edemiycem.
fikrinizi almak istediğim bir şey var. şimdiye kadar katıldığım hiçbir söz ve nişan törenini anlamlı bulmadım :s normalde oynamayı çok sevdiğim halde nişanda çalgı çengi olayını saçma buluyorum :s birbirine tatlı pasta falan yedirme fotoğraflarına daha çok kıl oluyorum... e bu durumda napılır ki bu nişanda? salonda yapılacak bir programı zaten dolduramam sinir olurum :D
kız isteme
yüzükleri takma
pasta kesme
ee başka? illa müzik olayına girilmeli mi sizce? ben buna bir de konu açayım :s

bizim evde tanımlayamadığım şekilde çok tabak bardak falan takımı var :s hatta annem hızını alamadı ben jumbolarımı aldıktan sonra bi çeyiz kampanyası görmüştü kendine bi de jumbo set çekti hatun :D o sebeptendir ki nişanda fazla tabak sıkıntısı yaşamayız diye düşündüğümden kullan at ürün almadım henüz. ama acil duruma hazırlıklı olmak için alınmalı tabii.
bence listenize sade olan kağıt tabak ve normal beyaz peçeteleri de ekleyin yedekte dursun çok kullanılabilir.
ben de not defteri kullanıyorum ve 2 farklı bilgisayarımda da özel klasörlerim var saç, makyaj, alınacak şeyler vs şeklinde hem listelerim hem indirdiğim fotoğraflar var. ortada hala bir şey olmamasına rağmen bu yıla hem söz hem düğünü sığdırmaya çalıştığımızdan başka türlü hazırlıkları organize edemiycem.
fikrinizi almak istediğim bir şey var. şimdiye kadar katıldığım hiçbir söz ve nişan törenini anlamlı bulmadım :s normalde oynamayı çok sevdiğim halde nişanda çalgı çengi olayını saçma buluyorum :s birbirine tatlı pasta falan yedirme fotoğraflarına daha çok kıl oluyorum... e bu durumda napılır ki bu nişanda? salonda yapılacak bir programı zaten dolduramam sinir olurum :D
kız isteme
yüzükleri takma
pasta kesme
hehehe ne gsel açıklamıssın cnm yaa, aynen bende senin gibi düşünüorm bende pek severm oynamayı trakyalıyım ama başkasının düğününe nişanına saklarm kendimi, kendiminkinde anlamsız ve komik hissediorm..dediğin gibi isteme yüzük takma pastalar börekler çörekler bunlar beni tatmn eden seyler fazlasına gerek yok:))
tabak konusunda da bizde porselen takımlarda sunum yapıcaz daha şık olur hemde yeteri kdr var, tabiki yedekte diğer türlüsü de durur o ayrı

Son düzenleme:
hehehe ne gsel açıklamıssın cnm yaa, aynen bende senin gibi düşünüorm bende pek severm oynamayı trakyalıyım ama başkasının düğününe nişanına saklarm kendimi, kendiminkinde anlamsız ve komik hissediorm..dediğin gibi isteme yüzük takma pastalar börekler çörekler bunlar beni tatmn eden seyler fazlasına gerek yok:))
tabak konusunda da bizde porselen takımlarda sunum yapıcaz daha şık olur hemde yeteri kdr var, tabiki yedekte diğer türlüsü de durur o ayrı

fiancee kullanıcısından alıntı
kız isteme
yüzükleri takma
pasta kesme

yanlız değilim oleyyyyyy :52::52:
bende kapı gıcırtısında oynayan biiryim ama nişanımda oynamayı istemiyorum. o yüzden aman şu çalsın bu çalsın diye bir hazırlığım yok.
gene de gelenler açın birşey oynayalım der diye kuzenime şarkı hazırlattım. kafana göre takıl dedim.
ben nişan takıldıktan sonra fotoğraf çekilmeye gidicem. (gündüz olacağı için akşam güneşi en uygun fotoğraf çekimi de olduğu için nişan sonrasına kalacak)

Back