• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan Evde Nişan Hazırlıklarımız

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
bizim evde tanımlayamadığım şekilde çok tabak bardak falan takımı var :s hatta annem hızını alamadı ben jumbolarımı aldıktan sonra bi çeyiz kampanyası görmüştü kendine bi de jumbo set çekti hatun :D o sebeptendir ki nişanda fazla tabak sıkıntısı yaşamayız diye düşündüğümden kullan at ürün almadım henüz. ama acil duruma hazırlıklı olmak için alınmalı tabii.
bence listenize sade olan kağıt tabak ve normal beyaz peçeteleri de ekleyin yedekte dursun çok kullanılabilir.
ben de not defteri kullanıyorum ve 2 farklı bilgisayarımda da özel klasörlerim var saç, makyaj, alınacak şeyler vs şeklinde hem listelerim hem indirdiğim fotoğraflar var. ortada hala bir şey olmamasına rağmen bu yıla hem söz hem düğünü sığdırmaya çalıştığımızdan başka türlü hazırlıkları organize edemiycem.
fikrinizi almak istediğim bir şey var. şimdiye kadar katıldığım hiçbir söz ve nişan törenini anlamlı bulmadım :s normalde oynamayı çok sevdiğim halde nişanda çalgı çengi olayını saçma buluyorum :s birbirine tatlı pasta falan yedirme fotoğraflarına daha çok kıl oluyorum... e bu durumda napılır ki bu nişanda? salonda yapılacak bir programı zaten dolduramam sinir olurum :D
kız isteme
yüzükleri takma
pasta kesme
ee başka? illa müzik olayına girilmeli mi sizce? ben buna bir de konu açayım :s

canım icinden ne geliyorsa öyle yap.. bende müzik vs istemedim sözlümde. evde sade birsey yapalım dedik zaten dügün kına olacagı için.. nişanda teferrauata gerek duymadık. görümcem olsun sözlümün kuzenleri benim kuzenler olsun iki müzik tıngırdasın dediler ben dedim hayır istemiyoruz :52: olmayacak. zaten kalabalık olcak o kalabalıkta nereye kim ne yapcak. pastaları yiyip kurdelalarını alsınlar. sonra güzel güzel günün tadını cıkaralım :9::nazar:

Bende tam tersi bol müzüklü eğlenceli oynamalı bi nişan istiyorum evde olup salonda olmucagı için eğlenmek istiyorum :1:

ortada daha birşey yok ama senin konuların sayende çok bilgilendim...
birde dertlendim bende artık olsun istiyorum. herşeyi yoluna koydum benimki tembel çıktı bir bitiremedi tezini :( sonunda tüm hevesim kaçıp inadım tutacak hiç yanaşmıycam :(

ortada daha birşey yok ama senin konuların sayende çok bilgilendim...
birde dertlendim bende artık olsun istiyorum. herşeyi yoluna koydum benimki tembel çıktı bir bitiremedi tezini :( sonunda tüm hevesim kaçıp inadım tutacak hiç yanaşmıycam :(
Teşekkür ediyorum öncelikle :) bende buradan öğrendiklerimle bilmeyen arkadaşalra yardımcı olmak istiyorum şimdi çeyiz hazırlığındayım hepsi bitsin hepsinin kısım kısım parça parça koyucam bitmiş olarak

Bayramda ben de evde isteme-söz-nişan hepsi bir arada yapacağım :46: henüz neyi nasıl yapayım karar veremedim :18: konudaki tüüümmmmmmmm cevapları akşama okuyacağım değişik fikirlere ihtiyacım var :3:

Bayramda ben de evde isteme-söz-nişan hepsi bir arada yapacağım :46: henüz neyi nasıl yapayım karar veremedim :18: konudaki tüüümmmmmmmm cevapları akşama okuyacağım değişik fikirlere ihtiyacım var :3:
Umarım sana yardımcı olabilmişizdir :17:

Back