- Konu Sahibi balkonkusu
-
Gelinlik firmalariyla gorusun evlere veriyorlar.ben yaptim ayda iyi yaparsan besyuz tl falan alirsin.dantellerini uzerine tegelliyorsun.
siz nerde oturuyodunuz nasıl irtibat kurdunuz..[/QUOTEherhangi bir gelinlik firmasiydi.aysira...evlere is veriyormusunuz die sordum.ve aldim.uc senedirde yapiyorum.parasi duzenli.aylik yani.ne kadar yaparsan...ama insani eve bagliyor.biryere alip cikayim diyemezsiniz.kocaman gelinlik.onceden gelin gorunce aglardim.simdi ise gelinlik gorunce midem bulanio hahaha
Arkadaşlar,
Evde sabun yaparakta çok kolay gelir eldebilirsiniz. Üstelik sadece ticari olarak değil aynı zamanda hobi olarakta yapabilirsiniz.
bu konuyla ilgili size yardımcı olmaktan çekinmem:)
Nası yapacağınızı nelerin gerekli olduğunu hem anlatıp hem video olarak sunabilirim..
Şiimdiden kolay gelsin:)
Sevgili hzrmsn,Ben yapmayi dusunurum aslinda.nasil irtibat kurabiliriz.
Sevgili hzrmsn,
Özelden iletişim bilgilerinizi veriseniz yardımcı olabilirim..Dilerseniz buradan da yardımcı olabilirm. Sabun dünyası oldukça geniş bi rdünya ve sonu yok:)
Yaratıcılıkla birleşince çok iyi işler yapıyorsunuz.
Umarım bilgiler faydalı olmuşturSevgili smartkimya; buradan bilgi verseniz de hepimize yardımı olsa nasıl olur ? Ben de merak ediyorum yazacaklarınızı da.
Umarım bilgiler faydalı olmuştur
Ayrıca bu işe başlamak için ... u da ziyaret edebilirsiniz evde bulunan hanımlar için oldukça çok fazla hobi alanı var...Ben bu şekilde başladım videolu anlatımları da bulunuyor..
Canım sen nerde yaşıyorsun onu yapamam bunu yapamam evde öyleyse para kazanamazsin ki. .. o zaman günler için pasta Börek yap sat...
Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .
Arkadaşlar,
Evde sabun yaparakta çok kolay gelir eldebilirsiniz. Üstelik sadece ticari olarak değil aynı zamanda hobi olarakta yapabilirsiniz.
bu konuyla ilgili size yardımcı olmaktan çekinmem:)
Nası yapacağınızı nelerin gerekli olduğunu hem anlatıp hem video olarak sunabilirim..
Şiimdiden kolay gelsin:)
:) Belkide ama sonucu karlı tavsiye ederim. Önceden malzeme temini bulmak zordu şimdi rahatlıklı erişebiliyorum ve kar edebiliyorum
Bebek şekeri ya da nikah,nişan şekeri yapabilirsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?