evde nasıl para kazanılır..

Canım sen nerde yaşıyorsun onu yapamam bunu yapamam evde öyleyse para kazanamazsin ki. .. o zaman günler için pasta Börek yap sat...

Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .

Arkadaşlar,
Evde sabun yaparakta çok kolay gelir eldebilirsiniz. Üstelik sadece ticari olarak değil aynı zamanda hobi olarakta yapabilirsiniz.
bu konuyla ilgili size yardımcı olmaktan çekinmem:)
Nası yapacağınızı nelerin gerekli olduğunu hem anlatıp hem video olarak sunabilirim..
Şiimdiden kolay gelsin:)

Ben yapmayi dusunurum aslinda.nasil irtibat kurabiliriz.

Ben yapmayi dusunurum aslinda.nasil irtibat kurabiliriz.
Sevgili hzrmsn,
Özelden iletişim bilgilerinizi veriseniz yardımcı olabilirim..Dilerseniz buradan da yardımcı olabilirm. Sabun dünyası oldukça geniş bi rdünya ve sonu yok:)

Yaratıcılıkla birleşince çok iyi işler yapıyorsunuz.

Sevgili smartkimya; buradan bilgi verseniz de hepimize yardımı olsa nasıl olur ? Ben de merak ediyorum yazacaklarınızı da.

İyi Günler,
Sabunla ilgili Öğrenmek istedikleriniz kocaman bir dünya :)
Sabun bazı ve esans. boya ve kalıp en temel olarak olması gerekenler:) bununla başlayan ve sonrasında görsel olarak eklentilerle süsleyebilirsniz.
Sabun bazını mikrodalgada eritebilirsiniz. erittiğiniz bazın %2 si kadar su eklemeniz gerekiyor kokusunu belirlemek sizin tercihiniz. Kalıplara döküp kurumasını bekleyin hepsi bu:) aklınıza takılanları söyleyebilirsiniz.

Ayrıca bu işe başlamak için ... u da ziyaret edebilirsiniz evde bulunan hanımlar için oldukça çok fazla hobi alanı var...Ben bu şekilde başladım videolu anlatımları da bulunuyor..

Son düzenleyen: Moderatör:
BU siteyi biliyorum, açıkçası çok da ilgimi çekiyor sabun yapımı, bir çok siteyi de okudum. Sen hobi olarak mı yapıyorsun bunu yoksa bir kazanç düşüncen var mı ?

Hobi + ticari anlamda gerçekleştiriyorum.. Hobiyle başlayıp ticarete dönen uygulama diyebiliriz. ... çok detaylı ve uzaktan eğitim programı var ilgimi bu çekmişti birde fiyatlarda etki ediyor tabi.

Son düzenleyen: Moderatör:
kimyacı olmanın etkisi olmasın bu kimyacı..adile naşit münir özkulun evindeki sabun tozlarına dönmesin sakın

:) Belkide ama sonucu karlı tavsiye ederim. Önceden malzeme temini bulmak zordu şimdi rahatlıklı erişebiliyorum ve kar edebiliyorum

Ayrıca bu işe başlamak için ... u da ziyaret edebilirsiniz evde bulunan hanımlar için oldukça çok fazla hobi alanı var...Ben bu şekilde başladım videolu anlatımları da bulunuyor..

Canm ben site ismi goremiyorum.yasaksa ozelden verirmisin ismini bi bakiyim.ben telden ozel msj gonderemiyorumda

Canım sen nerde yaşıyorsun onu yapamam bunu yapamam evde öyleyse para kazanamazsin ki. .. o zaman günler için pasta Börek yap sat...

Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .

küçük bir ilçe canım malesef her istediğini bulamıyosun .bayanlar hep evde herkes kendi ihtiyacını kendisi yapıyor.

bahsettiğiniz sabunları biliyorum fakat kalıp sıkıntım var buralarda bulmam imkansız.
bende sabundan çiçek ve meyveler yapıyorum kursuna gittim..

:) Belkide ama sonucu karlı tavsiye ederim. Önceden malzeme temini bulmak zordu şimdi rahatlıklı erişebiliyorum ve kar edebiliyorum

banada özelden siteyi gönderebilirmisiniz mis kokulu güzel şekilli sabunlar hep dikkatimi çekmiştir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…