- Konu Sahibi balkonkusu
Evde mi yapiliyor?
evdemi yapılıyor derken
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evde mi yapiliyor?
Evde mi yapiliyor?
bahsettiğiniz şeyi hiç duymadım canım yinede sağol mesajın için
birikiminiz varsa site kurup satış yapalirsiniz
Konuna baktımda hani konuyu begeni üzerine açılmış gibi. Satış kısmına aç bence. Satılık sabun işleri falan desen. Fotoların altına fiyat yazsan daha iyi olur. Birde sabundan nikah ve bebek şekerleri var onlar daha çok satılıyor onlardan çalışsan ve yıne satış konuna koysan. Olur bu iş. Yapanlar nasıl yapıyor.
iP
hone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi[/QUO
anladım canım ama bn pek bilmiyorum pc kullunmayı.. naıl koyabilirim satış bölümüne..
tupperware hiçmi duymadınız ?
malesef cuanım duymadım ..nasıl bişeyki o..
... pasta malzemeleri mutfak eşyaları saklama kapları vs.. internet üzerinden örn.sana 5 liraya geliyo sen 9 liraya satıyorsun. amway de çok kazandırıyo. oda kozmetik temizlik makyajüzerine ...ben yardımcı olabilirim amway konusunda. sen bi incele bakalım
tamam canım şimdi anladım...
bende avon yaptım ama alanlar parasını ödemeye gelince yok şu zaman yok bu zaman di ye atlatıyo cebine kalıyo sonra ..
oda biraz senin cazgırlığın ve otoriter olmanla alakalı
Benim tanıdığım bir abla var çocuk kıyafetleri, atkı falan o tarz şeyler örüp satıyor iyi de para kazanıyor sizde örebilirsiniz elinizden geliyorsa :)
Cizerek :)
Aldiginiz egitim nedir bilmiyorum fakat herhangi birsey sart kossalar ve bu alanda diplomaniz olmasa dahi belediyelerin web tasarimi grafikerlik vb ufak capli kurslari oluyor onlara katilip sonra bunu is edinebilirsiniz.
Taki tasarimi, dikis nakis, el isciligine dayali seyler (annemle derya baykalin programini izledim gecenlerde, kadinlar akla gelmeyen daha birsuru seyle ugrasiyorlar)
ya da mutfaga merakiniz varsa pasta tasarimi, hatta pasta ile beraber ozel gunler icin hazirladiginiz ufak urunler olabilir
Siparis usulu nikah sekeri paketli yapmak bile size gelir saglar.
o tür örgüde pek becerikli değilim daha çok yemek hurişi kurabiye gibi küçük yerde olmamız zorlaştırıyo işleri ..bayanlar için yaptıklarını değerlendirebilecekleri yerler yok malesef..
o tür örgüde pek becerikli değilim daha çok yemek hurişi kurabiye gibi küçük yerde olmamız zorlaştırıyo işleri ..bayanlar için yaptıklarını değerlendirebilecekleri yerler yok malesef..
belediye malef açmıyo burda hiç duymadım ama h.e.m. kurslarına katılıyorum arada ..onada eşim karşı çocuklur başkalarına kalıyo diye kurs uzak çocuklur okuldan geldiğinde olmuyor diyor... of çok bunaldım bişeyler yapmak istiyorum..
Gelinlik firmalariyla gorusun evlere veriyorlar.ben yaptim ayda iyi yaparsan besyuz tl falan alirsin.dantellerini uzerine tegelliyorsun.