• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evde nasıl para kazanılır..

balkonkusu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2010
2.064
140
163
Kastamonu
merhaba arkadaşlar ..evdeyim çalışmıyorum ve evde nasıl para kazanılır sizlere danışmak istedim.ne gibi şeyler önerirsiniz.pek öyle biyere çıktığımda yok çok canım sıkılıyo napabilirim biçok şeyi yapmak istiyorum ama eşimde izin vermiyo.sizlerin fikirlerine ihtiyacım varaçıkçası okuyan yardımcı olan herkese şimdiden teşekkürler.

merhaba arkadaşlar ..evdeyim çalışmıyorum ve evde nasıl para kazanılır sizlere danışmak istedim.ne gibi şeyler önerirsiniz.pek öyle biyere çıktığımda yok çok canım sıkılıyo napabilirim biçok şeyi yapmak istiyorum ama eşimde izin vermiyo.sizlerin fikirlerine ihtiyacım varaçıkçası okuyan yardımcı olan herkese şimdiden teşekkürler.

Bi de maddi destek için mi yoksa canınız çok sıkıldığından mı bir uğraş arıyorsunuz? Eşiniz neye izin vermiyor tam olarak ve gerekçesi ne?

İğne oyası yapılabilir...çeyiz
örgü türü şeyler özellikle bebek kıyafetleri yelek ceket patik türü şeyler yapılıp mağazalarda satılabilir
yani daha çok el işleri geliyor aklıma

İğne oyası yapılabilir...çeyiz
örgü türü şeyler özellikle bebek kıyafetleri yelek ceket patik türü şeyler yapılıp mağazalarda satılabilir
yani daha çok el işleri geliyor aklıma

örgü üzerine çok bilgim yok zaten bulunduğum yerde 2 bilemedin 3 dükkan var onlarda satılmıyo kayıp oluyo falan diyorlar.

Yiyecek türü şeyler yapıp satabilirsiniz. Butik kurabiye ya da mantı gibi
malesef canım biz küçük bir ilçedeyiz sorunda orda zaten yaptığın ürünü değerlendiremiyorsun..butik kurabiyeyi düşündüm ama değerlendiremem....hem can sıkıntısından hemde bi katkım olmasını istiyorum..

Eve boncuk işleri verilir.
Hani abiye elbiselere, yetişkin bayan bluzlerine taşlar işlenir.
Akmasa da damlar..
Benim annem yapardı ben bile yardım ederdim..
Bir araştırın derim..

Takı yapabilirsin. Kolye bileklil küpe vs. Kk aracılığı ile bile satabilirsin. Bebek şekerleri aynı şekilde. Sosyal medeydada sayfa açarsın. Oturdugun yerde satman şart değilki.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

el işi yapılıp çeyizcilere yada konu komşu tanıdıklara satılabilir eğer eğitim durumunuz yerindeyse özel ders verilebilir (ilkokul çocukları için vs) birde şekercilerle konuşup evde nikah şekeri hazırlayıp satabilirsin aklıma bunlar geldi:)

Takı yapabilirsin. Kolye bileklil küpe vs. Kk aracılığı ile bile satabilirsin. Bebek şekerleri aynı şekilde. Sosyal medeydada sayfa açarsın. Oturdugun yerde satman şart değilki.

ben daha önce mis sabunkursuna gittim sabundan meve çiçekler yaptım elişi bölümüne konu açtım ama pek rabet görmedi hevesim kırıldı,..

profilimden girip yaptığım sabunlarıma bakabilirsiniz.

ben daha önce mis sabunkursuna gittim sabundan meve çiçekler yaptım elişi bölümüne konu açtım ama pek rabet görmedi hevesim kırıldı,..

Israrlı olun bence. İlk başlarda fiyatı düşük tutun devamı gelir bence.

Back