Evde Midem Ağzımda Geziyorum

Ağzınıza sağlık çocuğun psikolojisi pamuktan iplik bizimkisi halat sanki çocuk sümüğünü sürüp çıkıyor ben eve herşeyden iki tane alıyorum vileda süpürge buzdolabı toz bezi(sayısız) herşeyden ama herşeyden iki tane hatta daha fazla var evde eldivensiz temizlik yapamıyorum kapı kolları ışık düğmeleri kollarımla açıyorum benim psikolojim ne olacak oda bana travma yaşatıyor kimse bunu dememiş

Son düzenleme:
Eşiniz kaç defa evlendi , sürekli baba bir anne ayrı kardeşler çıkıyor.

Eşiniz kaç defa evlendi , sürekli baba bir anne ayrı kardeşler çıkıyor.
Ben 3.üymüşüm bana bu konuda bişey demedi telefonda konuşuyorduk oğlundan bahsediyorduk nerde diyordum annesine gitti(halbuki ablasıgilin ve ablasının annesinin evine gidiyormuş)diyordu ben annesiyle yaşadığını zannediyordum

Ne sevgi ne de tolerans göstermek zorunda değil, annesi babası önemsemezken bu şekilde ilgilenip bir psikoloğa götürmüş olsa bu defa hadsizlikle suçlanabilirdi.
Ayrıyetten , fazla pis fazla titiz olmak başlı başına bir hastalık göstergesi değil hastalığa çıkabilen risk göstergeleridir. Her pis insana "hasta" denilmez. lütfen bilip bilmeden yorum yapmayınız uzmanlık alanınız değilse.

Geçenlerde bende buna benzer bir konu açtım abimin gece buzdolabına saldırıp yemekleri tencereden kaşıklaması ağzına soktuğu kaşığı tencereye sokması vs. ile ilgiliydi.Ne “ondan nefret ediyorum” dedim ne başka bir şey,2-3 üye hemen çıkıp “siz abinizden nefret ediyorsunuz sanki abiniz değil de bir fareden bahsediyorsunuz da bilmem ne de” diye hayatımı,yaşadıklarımı,olayları bilmeden saçma sapan duyar kasma çabalarına girdiler.Az daha konumu sabote edeceklerdi kendimi bildiğim için hiçbirine uymadan direkt “göz ardı et” butonuna bastım,sizde kendinizi biliyorsanız asla tartışmaya girmeyin göz ardı et’e basıp geçin.O tarz pislikleri yaşamayan temizlemek zorunda olmayan bunun ne demek olduğunu bilmeden gereksiz duyar kasma çabalarına girerler ancak.Ben konunun “üvey evlat öz evlat” ayrımı olduğunu kesinlikle düşünmüyorum,öz be öz abim yapıyor da sinir krizi geçiriyorum resmen.Bu hem kendime hem size saygım yok davranışı çünkü.Yalnızken napıyorsan yap pisliğini bırakma geç bize ne.

Onlar bayan çok bilmiş çocuk zaten benim psikolojimi 7 yıldır sarma duman etti evimden kendimden üstümden başımdan tiksiniyorum 21 yaşındaki adam benim psikolojimi alt üst ediyor ama o sırf üvey olduğu için ben suçlu oluyorum

Ya ayrı bir ev değilki aynı evin içinde o odada bu tür şeylerin olduğu düşüncesi bile beni aşırı rahatsız ediyor herkesin psikolojisi var bende babamla görüşmüyorum ne yapayım odanın ortasına kakamı yapayım ben temizleyeceksem yapayım ama neden başkası görsün başkası temizlesin.İnsan yerine koymamak bu karşısındakini aşşalamak

İyi oluyor valla gereksiz duyar kasanlara cvp verdikçe bi rahatlama geliyor

O kocayı ve oğlunu 8 yıl çekmissiniz. Bi de bu adama 2 çocuk yapmışsınız. Bı 8 sene daha çekersiniz . Sonrasında zaten sizde bunları düşünecek akıl sağlığı kalmayacak. Antidepresanlarla kafa bulanık bir şekilde yaşar gidersiniz.

Hadi her şeye hümanist yaklaşıldı. E konu sahibi de nihayetinde bir human değil mi. Tek taraflı hümanizm bayıyor bacım.

Çok çok doğru şimdi kafam hıldır hıldır çalışıyor acaba odamı kilitledimmi acaba mutfakta nerelere dokundu acaba bu koltuğa oturdumu hep böyle diyorum bu kadar kafa çalışırsa yakında bunarım galiba.Koca derdi zaten başka aldattı falan zaten onla ortak bişeyimiz hiç yok çocuklar için mecbur ama ben bu durumu yaşamaya mecbur değilim

Ya küçükken annesinin bırakıp gitmesi çok acı çocuk için hiç kolay değil benim içim acıdı buyüzden psikolojik sorunu olabilir normal yaşadığı acıya göre. Sizde bu çocuğu kabul edip evlenmişsiniz çocuğun babasıyla sevgi dolu yaklaşsaydınız beşkide çocuk düzelirdi

Hadi her şeye hümanist yaklaşıldı. E konu sahibi de nihayetinde bir human değil mi. Tek taraflı hümanizm bayıyor bacım.
Valla bayıyorki ne bayıyor ben en güzel yıllarımı pislik temizlemekle geçirdim şuan evde yerde bişey görsem burun pisiliğimi acaba diyorum

Ben çocukla babasının aynı evde yaşadığını bilmiyordum geldiğimde öğrendim hoş farkeden pekte bişey olmazdı ama inan çok çabaladım ben sevgiyle yaklaştım o menfaatleri doğrultusunda bana yaklaştı çok bencildi tek taraflı sevgi ilgi sürekli bişeyler yapmak onun için bir süre sonra insanı aptal hissettiriyor

Bilerek yapıyor gibi ama gerçekten iğrenç . Benim de ilk eşimin annesi yapardı beni sevmezdi bize geldiği zaman burnunu sildigi peçeteyi ,kullandığı ilaç kapsülünu hep yerlere atar o gittiğinde koltuğun altında küçük bir çöp yığını bulurdum . Bilerek yaptığına eminim ama sebebi ile ilgili fikrim yok

Çocuklar için katlaniyorum diyorsunuz ama o çocukların geleceği de abilerinden farklı olmayacak. Baba sorunlu , annenin akıl sağlığı yerinde değil . Büyüdükçe hersey anlar hale gelecekler. Ne iş yapıyor kocanız? Hani sizi saraylarla yaşatmıyor sonuçta. Alın gidin çocuklarınızı . Diğer kadınlar çatır çatır boşanmışlar, siz neden çekiyorsunuz ki? Asıl sizin psikolojik desteğe ihtiyacınız var. Bu ortamda kalmaya ve çocuklarınızı bu ortamda büyütmeye devam ederseniz, büyük olasikla, eşinizin bir sonraki karısı da çocuklarınızın ne kadar sorunlu olduğu ile ilgili burda konu açar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…