• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evde Midem Ağzımda Geziyorum

Neyse uzun lafin kisasi, bosanmis aile cocugu olmak sonsuz özgürlük ve terbiyesizlik yapma hakki vermez, ben de bosanmis ana baba cocuguyum valla ne tukurdum , ne sumugumu saga sola surdum, duyarli olmak adina yapilan saygisizligi, pisligi nerdeyse vah vah diyip gel az da buraya sur diycek kivama getirmenin anlami yok, kucukken belki psikologa yonlendirilebilirmis, ama konu sahibi de kucukmus zaten, keske babasi dusunseymis.
Ağzınıza sağlık çocuğun psikolojisi pamuktan iplik bizimkisi halat sanki çocuk sümüğünü sürüp çıkıyor ben eve herşeyden iki tane alıyorum vileda süpürge buzdolabı toz bezi(sayısız) herşeyden ama herşeyden iki tane hatta daha fazla var evde eldivensiz temizlik yapamıyorum kapı kolları ışık düğmeleri kollarımla açıyorum benim psikolojim ne olacak oda bana travma yaşatıyor kimse bunu dememiş

Son düzenleme:
Çok teşekkür ediyorum güzel dilekleriniz için aynı baba ayrı anneden olan bi ablası var kardeşini benden iyi tanıyor az önce onu aradım sence psikolojikmi bu ona göre konuşalım çocukla yönlendirelim dedim psikoloğa dedim kızda çok aklı başında dedi”babam hiçbir sorumluluk yüklemedi tv nün karşısına sabah bırakıp akşam alıyorduk çok tembel ve pisti sakince konuşsun babam dedi”valla bende şaştım kaldım inanınki hem ailemden hem eşimden hemde çocuğundan çok çektim kalp çarpıntılarım var çok üzülüyorum herşeye artık hiçbirşeye tahammülüm kalmadı
Eşiniz kaç defa evlendi , sürekli baba bir anne ayrı kardeşler çıkıyor.

Eşiniz kaç defa evlendi , sürekli baba bir anne ayrı kardeşler çıkıyor.
Ben 3.üymüşüm bana bu konuda bişey demedi telefonda konuşuyorduk oğlundan bahsediyorduk nerde diyordum annesine gitti(halbuki ablasıgilin ve ablasının annesinin evine gidiyormuş)diyordu ben annesiyle yaşadığını zannediyordum

Allah sabır versin dedim başta ama bence siz 0 sevgi , 0 tolerans siniz bu çocuğa .
Saç koparmak ,tırnak yemek, bir şey biriktirmek , yıkanmamak , tırnak kesmemek ,fazla titiz ya da fazla pis olmak hepsi bir rahatsızligin göstergesi .
7 yıldır sümük temizlemek yerine keşke bir iki araştırma yapıp küçükken bir caresine baksaydiniz .. @Laale ye katılıyorum bende üzüldüm. .
Ne sevgi ne de tolerans göstermek zorunda değil, annesi babası önemsemezken bu şekilde ilgilenip bir psikoloğa götürmüş olsa bu defa hadsizlikle suçlanabilirdi.
Ayrıyetten , fazla pis fazla titiz olmak başlı başına bir hastalık göstergesi değil hastalığa çıkabilen risk göstergeleridir. Her pis insana "hasta" denilmez. lütfen bilip bilmeden yorum yapmayınız uzmanlık alanınız değilse.

İnsanların aklı başka türlü çalışıyor hormonlu yiyeceklerden sanırım davayı özlüğe üveyliğe vurmuşlar gerçekten bunu yapanlara söylüyorum kötü iğrenç insanlarsınız ben artık kafayı yeme noktasına gelmişim o bu eve bir ekmek dahi getirmezken ben hergün ona yemek yapıyorum(akşamları eşim ve ben yemiyoruz çocuklarada öğleden kalan yemek çorba yediriyorum artık zırtık)vakit buldukça odasını temizliyorum git bana ekmek parası kazan gel demedim sen cezalısın sana yemek yok demedim evde kavga çıkartıyordu yemekten kalkıyordu gidiyordum odasına kadar yemeğini götürüyordum sevdiği yemekleri yapıo akşamları yemin ederim 1 saat masajını yapıyordum.Herşeyi yaptım zamanında herşeyi ama olmadı o kadar bencildiki hep bana hep bana dedi kendini hep mağdur rolüne soktu ama artık tolerans falan sıfır yani 5-6 sene böyle yapınca karşındaki sürekli nankörlük yapıp seni hizmetçi gibi görürse bir süre sonra davranışlarınız ne olurdu bayan çok aşırı polyana and duyarlılar.Konu özlük üveylik değil konu insan kullanma ben niye birinin mahremini toplayayım sileyim süpüreyim niye odadan spermli kilot toplayıp makinaya atayım bu çocuğun okey psikolojisi bozuk olabilir ama daha çok tembellikten miskinlikten ve karşısındakini insan yerine koymayışından kaynaklanıyor bana hep cahil gözüyle baktı.Kocalarınızın annesi babası kardeşi yapsa aynılarını buraya başında PİS İĞRENÇ ünvanıyla konu açarsanız demi.Şimdi gelip burda benim konum üzerinden günah çıkartıyorlar özlük üveylik ablalar
Geçenlerde bende buna benzer bir konu açtım abimin gece buzdolabına saldırıp yemekleri tencereden kaşıklaması ağzına soktuğu kaşığı tencereye sokması vs. ile ilgiliydi.Ne “ondan nefret ediyorum” dedim ne başka bir şey,2-3 üye hemen çıkıp “siz abinizden nefret ediyorsunuz sanki abiniz değil de bir fareden bahsediyorsunuz da bilmem ne de” diye hayatımı,yaşadıklarımı,olayları bilmeden saçma sapan duyar kasma çabalarına girdiler.Az daha konumu sabote edeceklerdi kendimi bildiğim için hiçbirine uymadan direkt “göz ardı et” butonuna bastım,sizde kendinizi biliyorsanız asla tartışmaya girmeyin göz ardı et’e basıp geçin.O tarz pislikleri yaşamayan temizlemek zorunda olmayan bunun ne demek olduğunu bilmeden gereksiz duyar kasma çabalarına girerler ancak.Ben konunun “üvey evlat öz evlat” ayrımı olduğunu kesinlikle düşünmüyorum,öz be öz abim yapıyor da sinir krizi geçiriyorum resmen.Bu hem kendime hem size saygım yok davranışı çünkü.Yalnızken napıyorsan yap pisliğini bırakma geç bize ne.

Ne sevgi ne de tolerans göstermek zorunda değil, annesi babası önemsemezken bu şekilde ilgilenip bir psikoloğa götürmüş olsa bu defa hadsizlikle suçlanabilirdi.
Ayrıyetten , fazla pis fazla titiz olmak başlı başına bir hastalık göstergesi değil hastalığa çıkabilen risk göstergeleridir. Her pis insana "hasta" denilmez. lütfen bilip bilmeden yorum yapmayınız uzmanlık alanınız değilse.
Onlar bayan çok bilmiş çocuk zaten benim psikolojimi 7 yıldır sarma duman etti evimden kendimden üstümden başımdan tiksiniyorum 21 yaşındaki adam benim psikolojimi alt üst ediyor ama o sırf üvey olduğu için ben suçlu oluyorum

Geçenlerde bende buna benzer bir konu açtım abimin gece buzdolabına saldırıp yemekleri tencereden kaşıklaması ağzına soktuğu kaşığı tencereye sokması vs. ile ilgiliydi.Ne “ondan nefret ediyorum” dedim ne başka bir şey,2-3 üye hemen çıkıp “siz abinizden nefret ediyorsunuz sanki abiniz değil de bir fareden bahsediyorsunuz da bilmem ne de” diye hayatımı,yaşadıklarımı,olayları bilmeden saçma sapan duyar kasma çabalarına girdiler.Az daha konumu sabote edeceklerdi kendimi bildiğim için hiçbirine uymadan direkt “göz ardı et” butonuna bastım,sizde kendinizi biliyorsanız asla tartışmaya girmeyin göz ardı et’e basıp geçin.O tarz pislikleri yaşamayan temizlemek zorunda olmayan bunun ne demek olduğunu bilmeden gereksiz duyar kasma çabalarına girerler ancak.Ben konunun “üvey evlat öz evlat” ayrımı olduğunu kesinlikle düşünmüyorum,öz be öz abim yapıyor da sinir krizi geçiriyorum resmen.Bu hem kendime hem size saygım yok davranışı çünkü.Yalnızken napıyorsan yap pisliğini bırakma geç bize ne.
Ya ayrı bir ev değilki aynı evin içinde o odada bu tür şeylerin olduğu düşüncesi bile beni aşırı rahatsız ediyor herkesin psikolojisi var bende babamla görüşmüyorum ne yapayım odanın ortasına kakamı yapayım ben temizleyeceksem yapayım ama neden başkası görsün başkası temizlesin.İnsan yerine koymamak bu karşısındakini aşşalamak

İyi oluyor valla gereksiz duyar kasanlara cvp verdikçe bi rahatlama geliyor

Ben 3.üymüşüm bana bu konuda bişey demedi telefonda konuşuyorduk oğlundan bahsediyorduk nerde diyordum annesine gitti(halbuki ablasıgilin ve ablasının annesinin evine gidiyormuş)diyordu ben annesiyle yaşadığını zannediyordum
O kocayı ve oğlunu 8 yıl çekmissiniz. Bi de bu adama 2 çocuk yapmışsınız. Bı 8 sene daha çekersiniz . Sonrasında zaten sizde bunları düşünecek akıl sağlığı kalmayacak. Antidepresanlarla kafa bulanık bir şekilde yaşar gidersiniz.

Yav arkadaşlar herşeye hümanist yaklaşmak zorunda mısınız? 21 yaş dediğiniz yetişkin genç çağında oluyor. Üniversiteyi kazanacak ve herhangi bir yerde çalışacak zekaya sahip konudan da anladığınız gibi.

bile isteye yapılmış şeyler, hastalık değil de tembellik,pislik bu Allah aşkına herşeye neden psikolojikmiş gibi yaklaşıyorsunuz ???
Hadi her şeye hümanist yaklaşıldı. E konu sahibi de nihayetinde bir human değil mi. Tek taraflı hümanizm bayıyor bacım. 😌

O kocayı ve oğlunu 8 yıl çekmissiniz. Bi de bu adama 2 çocuk yapmışsınız. Bı 8 sene daha çekersiniz . Sonrasında zaten sizde bunları düşünecek akıl sağlığı kalmayacak. Antidepresanlarla kafa bulanık bir şekilde yaşar gidersiniz.
Çok çok doğru şimdi kafam hıldır hıldır çalışıyor acaba odamı kilitledimmi acaba mutfakta nerelere dokundu acaba bu koltuğa oturdumu hep böyle diyorum bu kadar kafa çalışırsa yakında bunarım galiba.Koca derdi zaten başka aldattı falan zaten onla ortak bişeyimiz hiç yok çocuklar için mecbur ama ben bu durumu yaşamaya mecbur değilim

Arkadaşlarım 7 yıllık evliyim eşimle çok sorunlu bir evliliğimiz var güven yok vs.Eşimin çocuğuyla aynı evde yaşıyorum küçükken annesi bırakıp gitmiş ben geldiğimde 14 yaşındaydı tam ergenlik zamanı bende çok gençtim birbirimizden hep negatif elektrik aldık sevgi yoktu ama saygı vardı.Benim derdim 7 yıldır burun pisliği,evet yanlış okumadınız çocuk ilk başlar karşımda yapıp birde ağzına atıyordu babası diye diye 2-3 yılda karşımızda yapmayı bıraktı.Salonda otururken biz başka odaya geçtiğimizde tekrar yapıyordu orası ayrı(balkondan görüyordum)sadece dediğim gibi karşımızda yapmıyor.Ünv kazandı gitti pandemiden dolayı geldi.Birgün odasını temizlerken başlığı sileyim dedim bir baktım başlığının arkasında burun pisliği biriktirmiş resmen alıp yapıştırmış.Babası tekrar uyardı.Elimde eldiven ayağımda terlikle giriyorum odasına artık ayrı kova ayrı vileda.Neyse bu iki senedir evde toplasanız odasını 2 kere anca silip süpürmüştür.İşe başladı hiçbir sorumluluk yüklenmedi evde(1 kere bile ekmek almadı).Geçen temizlemeyecektim odasını içim el vermedi temizleyeyim dedim masasının üzerine burun pisliğini yığmış yatağının yanına 4-5 kere tükürmüş(bazasına yapışık salyalar vardı yerdede vardı)midem çok kötü oldu masasını silmedim bazasını silmedim anlar utanır diye yok arkadaşlar utanma yok işten geldi odasına girdi çıktı yemek varmı diye sordu kendi kendimi yedim resmen.Dünde kurabiye almış bi çay tabağına mutfaktan odasına götürmüş tam burun pisliğinin üzerine koymuş aldım çöpe attım.(spermli kilotlarını toplamışlığım oldu)Bugün babası konuşacak olmadı gitsin ayrı ev tutsun diyor ben çok yükselmelerini istemiyorum ne yapacam işin içindende çıkamıyorum,Mutfağa giriyor çıkıyor bütün kulpları siliyorum artık kafayı sıyıracam bi akıl verin lütfen
Ya küçükken annesinin bırakıp gitmesi çok acı çocuk için hiç kolay değil benim içim acıdı buyüzden psikolojik sorunu olabilir normal yaşadığı acıya göre. Sizde bu çocuğu kabul edip evlenmişsiniz çocuğun babasıyla sevgi dolu yaklaşsaydınız beşkide çocuk düzelirdi

Hadi her şeye hümanist yaklaşıldı. E konu sahibi de nihayetinde bir human değil mi. Tek taraflı hümanizm bayıyor bacım. 😌
Valla bayıyorki ne bayıyor ben en güzel yıllarımı pislik temizlemekle geçirdim şuan evde yerde bişey görsem burun pisiliğimi acaba diyorum

Ya küçükken annesinin bırakıp gitmesi çok acı çocuk için hiç kolay değil benim içim acıdı buyüzden psikolojik sorunu olabilir normal yaşadığı acıya göre. Sizde bu çocuğu kabul edip evlenmişsiniz çocuğun babasıyla sevgi dolu yaklaşsaydınız beşkide çocuk düzelirdi
Ben çocukla babasının aynı evde yaşadığını bilmiyordum geldiğimde öğrendim hoş farkeden pekte bişey olmazdı ama inan çok çabaladım ben sevgiyle yaklaştım o menfaatleri doğrultusunda bana yaklaştı çok bencildi tek taraflı sevgi ilgi sürekli bişeyler yapmak onun için bir süre sonra insanı aptal hissettiriyor

Arkadaşlarım 7 yıllık evliyim eşimle çok sorunlu bir evliliğimiz var güven yok vs.Eşimin çocuğuyla aynı evde yaşıyorum küçükken annesi bırakıp gitmiş ben geldiğimde 14 yaşındaydı tam ergenlik zamanı bende çok gençtim birbirimizden hep negatif elektrik aldık sevgi yoktu ama saygı vardı.Benim derdim 7 yıldır burun pisliği,evet yanlış okumadınız çocuk ilk başlar karşımda yapıp birde ağzına atıyordu babası diye diye 2-3 yılda karşımızda yapmayı bıraktı.Salonda otururken biz başka odaya geçtiğimizde tekrar yapıyordu orası ayrı(balkondan görüyordum)sadece dediğim gibi karşımızda yapmıyor.Ünv kazandı gitti pandemiden dolayı geldi.Birgün odasını temizlerken başlığı sileyim dedim bir baktım başlığının arkasında burun pisliği biriktirmiş resmen alıp yapıştırmış.Babası tekrar uyardı.Elimde eldiven ayağımda terlikle giriyorum odasına artık ayrı kova ayrı vileda.Neyse bu iki senedir evde toplasanız odasını 2 kere anca silip süpürmüştür.İşe başladı hiçbir sorumluluk yüklenmedi evde(1 kere bile ekmek almadı).Geçen temizlemeyecektim odasını içim el vermedi temizleyeyim dedim masasının üzerine burun pisliğini yığmış yatağının yanına 4-5 kere tükürmüş(bazasına yapışık salyalar vardı yerdede vardı)midem çok kötü oldu masasını silmedim bazasını silmedim anlar utanır diye yok arkadaşlar utanma yok işten geldi odasına girdi çıktı yemek varmı diye sordu kendi kendimi yedim resmen.Dünde kurabiye almış bi çay tabağına mutfaktan odasına götürmüş tam burun pisliğinin üzerine koymuş aldım çöpe attım.(spermli kilotlarını toplamışlığım oldu)Bugün babası konuşacak olmadı gitsin ayrı ev tutsun diyor ben çok yükselmelerini istemiyorum ne yapacam işin içindende çıkamıyorum,Mutfağa giriyor çıkıyor bütün kulpları siliyorum artık kafayı sıyıracam bi akıl verin lütfen
Bilerek yapıyor gibi ama gerçekten iğrenç . Benim de ilk eşimin annesi yapardı beni sevmezdi bize geldiği zaman burnunu sildigi peçeteyi ,kullandığı ilaç kapsülünu hep yerlere atar o gittiğinde koltuğun altında küçük bir çöp yığını bulurdum . Bilerek yaptığına eminim ama sebebi ile ilgili fikrim yok

Çok çok doğru şimdi kafam hıldır hıldır çalışıyor acaba odamı kilitledimmi acaba mutfakta nerelere dokundu acaba bu koltuğa oturdumu hep böyle diyorum bu kadar kafa çalışırsa yakında bunarım galiba.Koca derdi zaten başka aldattı falan zaten onla ortak bişeyimiz hiç yok çocuklar için mecbur ama ben bu durumu yaşamaya mecbur değilim
Çocuklar için katlaniyorum diyorsunuz ama o çocukların geleceği de abilerinden farklı olmayacak. Baba sorunlu , annenin akıl sağlığı yerinde değil . Büyüdükçe hersey anlar hale gelecekler. Ne iş yapıyor kocanız? Hani sizi saraylarla yaşatmıyor sonuçta. Alın gidin çocuklarınızı . Diğer kadınlar çatır çatır boşanmışlar, siz neden çekiyorsunuz ki? Asıl sizin psikolojik desteğe ihtiyacınız var. Bu ortamda kalmaya ve çocuklarınızı bu ortamda büyütmeye devam ederseniz, büyük olasikla, eşinizin bir sonraki karısı da çocuklarınızın ne kadar sorunlu olduğu ile ilgili burda konu açar.

Back
X