Yerim onuuuu :asigim: O çıkardığı ses zaten acındırma sesi, işini biliyorlar yani kaydirigubbakcemile3Allah uzun ömürler versin versin hepsineEger bizden birisi geliyorsa kapı çaldıgında ağlamaya baslar ama bi yabancıysa da havlar kapı caldıgında :)
Eve geldiğimde dediginiz gibi hemen uzerime atlıyor önce bi sevdiriyor kendni sonra da kosa kosa gidip topunu alıp getiriyor oynayalım diye :)) ben otururken gelir aglamayla havlama arasında bi sesle oyun oynayalım der bana :) artık anlasıoruz birbirimzle nedemek ne yapmak istiyor herseyi o sesleriyle anlatabiliyor :))
Yerim onuuuu :asigim: O çıkardığı ses zaten acındırma sesi, işini biliyorlar yani kaydirigubbakcemile3Allah uzun ömürler versin versin hepsine
ya arkadaslar bende beslemeyı dusunuorum ama hıc buyumeyen kucuk beyaz tuylu sevımlı bıse ıstıorum yada ıran kedısı
ya arkadaslar bende beslemeyı dusunuorum ama hıc buyumeyen kucuk beyaz tuylu sevımlı bıse ıstıorum yada ıran kedısı
kızlar bugün 1yaşında sibiryakurdu geldi hediye biraz hırpalanmış küsmüş hayata bugün eşime saldırdı altına halı sererken onu içeri almöakistiom ama kömürlük karanlık ısırırmı ne yapıyımmm üşür die tedirginimmm
Arkadaslar cmt bana dogum gunu hedıyesı gelıyor terrıer ama dısımı erkekmı karar veremedım 1.5 aylık henuz sızce hangısı daha kolay bu dısıler regl oluormu 6 ayda bır kafam karıstı ya yardım edın ne olur
benim terrier köpeğim var 9 yıldır benimle yaşıyo evlendim şimdi eşim ben ve köpeğim çekirdek aile olduk çokta mutluyuz .....o bizim neşe kaynağımız ,stresimizi alıyo resmen ..çok güzel bişey tavsiye ederim düşünenlere tereddüt edicek bişey yok :)
Oyy canım benim.. Yaşının ufak olası güzel.. Dikkatli ol lütfen hırpalandıysa sizinde hırpalayacağınızı düşünür ve saldırır..
Yavaş yavaş alıştırın onu.. Size güven duyduktan sonra düzelecektir..
yani siz erkek mi dişi mi oldugunu mu anlamadınız ?
Yoksa daha alacakmısınız ? ve hangisini almak istediğinizden emin değilsiniz ?
Eğer çiftleştirmeyeceksiniz dişi köpek almayın.. benim köpüşümde dişi..
Ve biz çiftleştirmedik hiç. bu sefer memeleri şişiyor süt geliyor.. YALANCI GEBELİK oluyorlar.. bu da meme kanserine kadar götürüyor Allah korusun...
Yani kısırlaştırmak şart eğer ciftleştirmeyecekseniz..
He tabi bir de regl oluyorlar ama öyle ortalıgı batıracak kadar değil.. Bir kaç damla şeklinde gün içinde akıyor..
canım dişimi erkekmi bana özellıklerını solermısın
Aşıları ve parazit haplarını düzenli almadıysa eve almayın...saol cnm bnm içeri alsammı onu üşürmü kömürlük boş yarısı ve kapalı heryeri altındada kalın tahtayla halı var şimdilik kar yagıyo die kulübeye güvenemedik soguk mevsim hayvanı gerçi ama ben tedirginim tüyde döküyo çok off ya sorumluluk kbüyük bizde aklım onda evde rahar duramıyom ama bebegimde var içeri alsam kıl kaçar gırtlagına
canım bana cmt gelıcek ama dısımı erkekmı onu ben secıcem ben dısı dedım ama ıste regl donemı ve dogumu kafamı karıstırmıstı eger senın dedıgın gıbı ıse tabıkı dısı olsun erkeler cok azgın gecen 1 yasında geldı erkek terrıer heryere herkese saldırıor ben dısıden yanayım sılerınde fıkrını almak ıstedım
dişileri 1 yaşından itibaren kısırlaştırmak,onların sağlığı açısından ideal olanı arkadaşlar,araştırın derim bena.s