evde kıyamet koptu..=(

eSmerimSin

Guru
Kayıtlı Üye
12 Mart 2012
6.569
396
373
Diğer
berbat haldeyım, fena rezıl oldum sevdıgım ınsana karsı, sevgılıme karsı.. mario ya karsı..

gecen hazıran ayından berı tanısıyoruz, ıs arkdasım kendısı bu arada ben yurt dısında yasıyorum ve mario ısmınden de anlasıldıgı gıbı yabancı yanı türk degıl..

neyse anneme actım konuyu, hemen bıtır, aılemıze ters böyle bırsey eger devam edersen red ederım senı fln neyse bende ok bıtırdım dedım ama bıtırmedım cünkü sevıyorum, sevılıyorum, huzur buluyorum, güvenıyorum ve uzuuuuuun zaman sonra mutluyum ama cıddı anlamda mutluyum onunla.. tabı bunu ıstedıgın kadar anlat aılene, anlamıyor..

erkek kardesım var 19 yasında benden 2 yas kücük..son zamanlardakı hallerımden süpelenmıs..ve bugün takıp etmıs benı.. is cıkısı mario ile bırseyler ıcmeye gıdelım dedık, demez olaydık..

kardesım bastı kafeyı tabı bız el ele.. gözü döndü kardesımın..sevgılıme küfür ettı ve ona saldırdı..bız nerden geldık anlayamadık o derece saskın ve sokta.. cocuk kardesımı sakınlestırmeye calısıyor..kardesım dahada delırıyor..ben aralarında ..=( of berbat bır durum..

tuttu cocugu yakasından, ıttırdı, tokat atmaya calıstı tabı sevgılm engel oldu oda benım ıcın üzüldü, sakın ol aglama.. lütfen uzaklas burdan..

neyse eve gelındı, tabı kardesım benı cekıstıre cekıstıre bagıra bagıra getırdı eve..

anneme, babama bakın kızınıza cavur oglanın koynundan aldım getırdım dedı..annem caktı tokatı..babam cektı gıttı odasına..

annem bagırıyor, aglıyor..sana hakkım haram olsun..sana ben dedımm..sen ne yaptın..yazıklar olsun..senın gıbı evlat olmaz olsun..

bır yandan mario arıyor..kapının önündeyım geleyım mı, destek olayım mı ama dahada büyümesınden korkuyorum lütfen cevap ver..

yaa ben ne yapcamı sasırdım ıyıce..rezıl ettıler benı..bırde ben onları rezıl etmısım.. mutlu olmamı neden ıstemıyolar anlamıyorumm..bunu aklım almıyor... kardesım nasıl böyle davranabılır..hayvanlasabılır..ne hakla?? =(

çok zor bir durum. ne yapılır bilmiyorum gerçkten. yabancı dmat fkri kabul etmek bir yana düşünmek bile istemiyorlar aileler.

Daha 21 yaşındasın..
şu an bulutların üzerinde olabilirsin ama ailenin kesinlikle olmaz dediği biri için aileni silip, arkanı dönüp gidebilecek misin?
aşk ve sevgi çok şey ama herşey değil...

çok zor bir durum. ne yapılır bilmiyorum gerçkten. yabancı dmat fkri kabul etmek bir yana düşünmek bile istemiyorlar aileler.

hemen evlencem demedım kı, sadece bılsın kımınle beraberım, kızını kım böyle mutlu edıyor.. gızlı ıs cevırmek ıstemedım, dürüst oldum ama annem gerceklerı bılmek ıstmedıgı ıcın kandrılımayı tercıh ettı..ben ne yapayım? sırf ona ters dıye, elaelam laf edecek dıye ben neden sevdıgıme sırtımı döneyım..??

halen vazgecmek gıbı bır nıyetım yok..ısterlerse atsınlar benı evden..

Ne Mario°mus bu. Bütün konulariniz Mario :)
Yani ailenizin bu kadar karsi ciktigi biriyle birliktelik cok zor. Ya ayrilacaksiniz,yada ailenizi karsiniza alip , aska kosacaksiniz. Sonu yok, cikari yok bu Mario°nun..

Son düzenleme:
Daha 21 yaşındasın..
şu an bulutların üzerinde olabilirsin ama ailenin kesinlikle olmaz dediği biri için aileni silip, arkanı dönüp gidebilecek misin?
aşk ve sevgi çok şey ama herşey değil...

ben kımseyı sılmıyorumkı, aılemı mariodan tabıkı daha cok sevıyorum, deger verıyorum, ılk önce onlar gelır benım ıcın ..ama bu haraketler cok gereksızz!!!

ben 10 yasında bır ınsan degılm kı .. neden benı anlamak yerıne böyle yerın taaa dıbıne sokuyolar

aileniz ne istiyosa mario da o yöne kaysın muslumanlıksa musluman olsun turklukse turk olsun tabi içinden geliyosa ve senin için bunu yapabilecekse. rezil oldum diye de düşünme sevgilisini ailesinden gizleyen herkes mi rezil herkesin basına gelebilir ve gelmiştir de böyle olaylar. aile de aşina olmadıgı için böyle tepki vermiş canım

Ne Mario°mus bu. Bütün konulariniz Mario :)
Yani ailenizin bu kadar karsi ciktigi biriyle birliktelik cok zor. Ya ayrilacaksiniz,yada ailenizi karsiniza alip , aska kosacaksiniz. Sonu yok, cikari yok bu Mario°nun..

konularımı gec, benım hayatım mario .. hem o yanımda olsun hemde aılem bu kadar mı zor..

sırf kültüre ters dıye ayrılmam ondan.. hırsız degıl, katıl degıl..sucu mu var sankı??

bır kere fırsat bıle vermedıler onu tanımak ıcın..sankı cocuk canvar gözüyle bakıyolar.. bır tanıyın önce..

İki seçenek var ya ailene kabul ettireceksin onu bu haliyle..

Yada mario ya müslüman olmasını sünnet olmasını söyleyeceksin.

Ben böyle sevenlerin ayrılmaları taraftarı değilim :26:

ya canim cok iyi anliyorum ben seni, bir konunda daha yorum yapmistim benimde basima geldi diye.
gercekten cikari yok gibi sizin iliskinizin. Ailen okadar önyargili ki,cok zor tabularini yikman.

kımse ıcın kendısını degıstırmesıne gerek yok, ben onu böyle tanıdım böyle sevıyorum...

ondan müslüman ol, türkce ögren gıbı ısteklerde bulunamam..kendısı ısterse yapar..ben böyle bırsey rıca edemem..

onun annesı koyu katolık ve benı oldugum gıbı kabul edıyor, sevıyor..katolık ol demıyor kı bana..bu arada mario katolık degıl ateist sanirim cünkü ınandıgı belırlı bırsey yok..arayıs ıcınde gıbı bırsey.. belkı olur müslüman cünkü oda bırseylere ınanmak ıstıyor ve arastırıyor dınlerı..

kardeşine ne oluyor ki, onu anlayamadım

nasıl senı çekiştire çekiştire getirdi?

evet yaaa..cıldırdıgım nokta da saten bu ..hep onun yüzünden oldu..takıp ne alaka??

cocuga küfür ne alaka?? bırde dıyorkı cocuga bu kız sahıpsız degıl!!

evet cekıstıre cekıstıre..düs önüme yıceksın sımdı tokatı..bırde bakma ters ters gözlerını oycam fln allahım yaa..saygısız..!!

kimseyi ailene tercih etme canimsenin kotu gununde yaninda birtek ailen duracaktir.
senin yasin 21 peki mario kac yasinda???

sence ailen seni gercekten evden atar mi?? hic sanmiyorum

bizim turk erkekleri pek sinirli oluyorlar kardesin sizi oldurmedigine sukur et bence

hala var mı öyle ön yargılar...? işin çok zor....hayırlısı canım ya....

ya canim cok iyi anliyorum ben seni, bir konunda daha yorum yapmistim benimde basima geldi diye.
gercekten cikari yok gibi sizin iliskinizin. Ailen okadar önyargili ki,cok zor tabularini yikman.

alısırlar zamanla.. bu arada okkalı bır tokat yedım annemdem, yanagım halen zonkluyor.. yanı döve döve yola getırmeyı planlıyorsa ıse yaramadıgını anlar yakın zamanda..

babam tepkısız..sanırım suan fırtına öncesı sessızlıgı yasıyor babam..

aılemı saten terk etmek gıbı bır düsünce yok kafamda.. onlar kapıdan atar ben bacadan gırerım..

mario 22 yasında..

evet boyundakı damarlar fıskırdı resmen kardesımın..ama mario bır kez daha gırdı gözüme sakınlıgı ıle..

bırde dıyorkı kardesım cavur oglanların koynundan topluyormus benı!!! ne kadar asaglayıcı bır cümle!! aklın basında degl orası kesın..

aslında anne ve babanın bu davranışı yanlış.
ilk önce kardeşine kızmaları lazımdı
baban bıle sesını çıkarmazken kardeşinin yaptığı doğru değil

hakimiyeti kardeşine vermiş gibi davranmış baban.
her şeyden önce senın başında baban var, kardeşine laf düşmez.

Kusura bakma canım ama böyle aileleri anlayamıyorum gerçekten.Ya bi karşınıza alın bi konusun belki seveceksiniz, beğeneceksiniz sadece dini farklı diye bi insana bunlar yapılmaz, yapılmamalı..

Gerçekten çok üzüldüm canım.. Böyle ayrımlar yapmak bu devirde çok saçma. Bence kardeşinle konuşma bundan sonra ama annenle babana yumuşak davran tabi sen haklı olsan bile biraz alttan al ki onlar da yumuşasın. Bilmiyorum bende kararsız kaldım açıkçasın bir yanda sevdiğin adam diğer yanda ailen. Birini seç demek olmaz bu durumda. Şans seninle olsun ne deyim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…