- Konu Sahibi eSmerimSin
-
çok zor bir durum. ne yapılır bilmiyorum gerçkten. yabancı dmat fkri kabul etmek bir yana düşünmek bile istemiyorlar aileler.
Daha 21 yaşındasın..
şu an bulutların üzerinde olabilirsin ama ailenin kesinlikle olmaz dediği biri için aileni silip, arkanı dönüp gidebilecek misin?
aşk ve sevgi çok şey ama herşey değil...
Ne Mario°mus bu. Bütün konulariniz Mario :)
Yani ailenizin bu kadar karsi ciktigi biriyle birliktelik cok zor. Ya ayrilacaksiniz,yada ailenizi karsiniza alip , aska kosacaksiniz. Sonu yok, cikari yok bu Mario°nun..
konularımı gec, benım hayatım mario .. hem o yanımda olsun hemde aılem bu kadar mı zor..
sırf kültüre ters dıye ayrılmam ondan.. hırsız degıl, katıl degıl..sucu mu var sankı??
bır kere fırsat bıle vermedıler onu tanımak ıcın..sankı cocuk canvar gözüyle bakıyolar.. bır tanıyın önce..
aileniz ne istiyosa mario da o yöne kaysın muslumanlıksa musluman olsun turklukse turk olsun tabi içinden geliyosa ve senin için bunu yapabilecekse. rezil oldum diye de düşünme sevgilisini ailesinden gizleyen herkes mi rezil herkesin basına gelebilir ve gelmiştir de böyle olaylar. aile de aşina olmadıgı için böyle tepki vermiş canım
kardeşine ne oluyor ki, onu anlayamadım
nasıl senı çekiştire çekiştire getirdi?
ya canim cok iyi anliyorum ben seni, bir konunda daha yorum yapmistim benimde basima geldi diye.
gercekten cikari yok gibi sizin iliskinizin. Ailen okadar önyargili ki,cok zor tabularini yikman.
kimseyi ailene tercih etme canimsenin kotu gununde yaninda birtek ailen duracaktir.
senin yasin 21 peki mario kac yasinda???
sence ailen seni gercekten evden atar mi?? hic sanmiyorum
bizim turk erkekleri pek sinirli oluyorlar kardesin sizi oldurmedigine sukur et bence
evet yaaa..cıldırdıgım nokta da saten bu ..hep onun yüzünden oldu..takıp ne alaka??
cocuga küfür ne alaka?? bırde dıyorkı cocuga bu kız sahıpsız degıl!!
evet cekıstıre cekıstıre..düs önüme yıceksın sımdı tokatı..bırde bakma ters ters gözlerını oycam fln allahım yaa..saygısız..!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?