- 13 Ağustos 2014
- 6.275
- 13.960
- 36
- Konu Sahibi iyikiamaiyiki
Parayla mı aldınız hayvanı ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kediler şifacıdır diye okumuştum. Bence de öyle. Kardeşim bir buçuk yıl önce sokaktan yavru kediyi sahiplenmisti. O dönem de eşiyle ayrılmışlardı, yeğenim çok etkilenmişti. Ona o kadar iyi geldi ki.
Yeğenim ne zaman babamı özledim diye ağlasa kedi hemen yeğenime sokulup tüm gece onunla yatıyormuş. Kardeşimin en zorlu zamanlarında gelip dibinde yatardı.
Ama yazık bir odaya koyulur mu, o da evin yaşayan sakini artık. Çok rahatsız olursanız siz kendinizi bir odaya kapatın hayvana yazık.
Kardeşim kediyi sahiplendiğinde yaklaşık iki aylık demiş veteriner. Bebek kedi tabi haliyle yaramazdı. Çok abarttiginda odaya geçip kapıyı kapatırlardı ama asla kediyi bir odaya tek başına kapatmadilar.
Her odaya yatacak yer hazırladılar. Annem özel yataklar dikti sevgili patimize
Geldiği ilk gün.
Tahmini doğum gününe göre parti yaptılar
Ve son hali
Ayy resmen paylasmalara doyamadım canım patim
Sarmaş dolaş yatiyorlar canlarım benim
Hiç iyi birsey yapmamışlarİnanılmaz iyi gelir. Çok iyi bir şey yapmışsınız. Kendimi bildim bileli kedim vardı. Ruha çok iyi gelir. Ben işteyken akşama kadar evde tek bırakmaya içim el vermiyor hafta sonları da evde durmuyorum o yüzden şu an bir kedim yok. Çok şanslısınız
Parayla mı aldınız hayvanı? Üzgünüm ama böyle "çocuğum istedi" gibi bir nedenle kedi köpek bakılmaz. O hayvanın standart ömrü 10-12 yıl civarıdır. Sürekli salona girmeden yaşaması mümkün değil ki.
Pelus oyuncak aldıklarını sanıyorlar, elbet hesabını sorarlar öbür tarafa gittiklerinde , nasıl bu kadar vicdansız bu insanlar aklım almıyor, şaka gibi ya odaya kapatacakmos%1000000000000
Her sokaga atilan hayvana da bahane ayni: Cocuk istedi, oynadi oynadi hevesini aldi ben de attim. Cocuk lafiyla hareket eden yetiskinler kadar salak bir grup daha var mi acaba, adi ustunde cocuk, cocuk lafiyla sorumluluk mu alinir??? Bakamayacak olanlar almasin bu kadar, cocugun da sokakta gordugu zaman sever kediyi olur biter.
Benim kızlarım çok istiyor, sokaktaki her kediyi eve getirmek istiyorlar ama ben o sorumluluğu alamayacağımı bildiğim için sadece sokakta bakıyoruz elimizden geldiği kadar.%1000000000000
Her sokaga atilan hayvana da bahane ayni: Cocuk istedi, oynadi oynadi hevesini aldi ben de attim. Cocuk lafiyla hareket eden yetiskinler kadar salak bir grup daha var mi acaba, adi ustunde cocuk, cocuk lafiyla sorumluluk mu alinir??? Bakamayacak olanlar almasin bu kadar, cocugun da sokakta gordugu zaman sever kediyi olur biter.
Göre göre bıktım artık cidden Tamam çocuk istiyor iyi hoş bunu da kabul ediyorum ama önce ana hatlarıyla ölçüp biçilir yani. Alınan şey eşya değil ki ciddi bir sağlık sorunu olmazsa 10 yıl yaşayacak bir canlı dediğin gibi bunun sorumluluğuna çocuk için girmek akıl karı değil. Tüy kaçma muhabbeti çok yaygın mesela, bu düşünceden rahatsız oluyorsan almazsın kimse de niye british yavru bakmıyorsun diye kızmaz herhalde. Bir de üstüne para verilmesini hele hiç anlamıyorum.%1000000000000
Teşekkür ederiz ablası konuyu kestirip attım zaten sokaktan hasta halde kurtarıp tedavisini yaptırdığımız iki evladımız ve aynı şekilde tedavi ettirip yuva bulduğum 83883838 tane kedi köpek var ve ben hayvana eziyet ediyorum tmm öyle buyurulduysa boynum kıldan inceşuna laf anlatmaya çalışma boşuna yorulma . Aşırı tatlı bu arada aşırııııı
Eşyaları bir odadaymış ama kedi evin içinde geziyormuş galiba. Böyleyse bakım açısından büyük bir sorun yok gibi ama para verip çocuk istiyor diye alınması başlı başına problemPelus oyuncak aldıklarını sanıyorlar, elbet hesabını sorarlar öbür tarafa gittiklerinde , nasıl bu kadar vicdansız bu insanlar aklım almıyor, şaka gibi ya odaya kapatacakmos
Oda olmaz minik bi kafes alıp ona kapatın, daha iyi yaparsınız
Bu ne demek ya? Kedi stres topu mu? Masal kitabı mı? Terapi mi?Psikolojiye iyi geliyor diyen var herkes başka birşey söylüyor
Kedisi olanlar bana biraz fikir verebilirse çok sevinirim
Ya kediyi sehpa ya da pilli tavsan falan saniyolar. Yemin ederim%1000000000000