- 12 Temmuz 2022
- 23.199
- 85.000
- Konu Sahibi iyikiamaiyiki
Buraya bi petshop/pet hotel açıldı otri, tam bizim binanın girişine.Bu ne demek ya? Kedi stres topu mu? Masal kitabı mı? Terapi mi?
Can bu can. Çocuklar istedi, bize de iyi geldi diyerek kedi mi alınır??
Hem de gidip cins kedi almışsınız. Madem amaç bir yavruya kucak açmak, sahiplenseydiniz ya??
Ha şimdiki kedinize yuva olmadınız demiyorum ama içimden bir ses o kediye yazık edeceksiniz, hayvanı strese sokacaksınız diyor.
Yarın bir gün olmuyor diyip sokağa asla alışkın olmayan bir yavruyu dışarıya atmayın. Yazık günah. Vebal almayın. Olmadı ona iyi bakacak bir aileye sahiplendirin.
Petshoplardan gerçekten nefret ediyorum.
Size çok sinirlendim gerçekten. Çok mantıksız kararlar veriyorsunuz. Zararınız sadece kendinize olsa içim yanmayacak.
Hayvan falan satmıyor gibi görünüyordu, mamalar kumlar var, zaten hiç kapısını açık da görmedim tamamen açılmadı yani işletme. Neyse.
Bi gün gece dışarı çıktık. Baktım petshopun içinde 2-3 kedi dolanıyor öyle. İyice yaklaşıp baktım, hepsi cins kediler. Pet hotel olduğu için insanlar hayvanlarını mı bıraktı diyeceğim ama 1- işletme daha açılmamış tamamen 2- ne hikmetse hepsi cins, hepsi beyaz. 3- hiç kedimi pet hotel'e bırakmadım ama mantıken gece kedileri saldıkları bi sistem yoktur, mantıksız.
Ben yaklaştıkça koşuyorlar cama falan, eğildim baktım mama bile göremedim yerlerde. Burada da sormuştum, çiftleştirip satmak için hayvanları gece salıyorlardır oraya dediler. Biraz daha bakayım izleyeyim sonra şikayet ederim derken biri benden erken davranmış, şikayet etmiş. Gerçekten bi şey varmış ki adamlar daha kepenkleri açmadan pılını pırtını toparlayıp gittiler. Hepsi belki 2-3 hafta içerisinde oldu.
Otel adı altında neler neler döndürüyorlar yani. Gerçekten rezil durumlar, çok üzülmüştüm onları öyle görünce. E bunların yavrusu olduğunda da kim bilir kaç paraya satacaklar, tatlı su kurnazları. Rezalet