- 21 Aralık 2014
- 8.987
- 28.581
- Konu Sahibi iyikiamaiyiki
Konu sahibi tırnaklarını keserken ayak patilerini kesmeyin lütfen orası kalın olur keskin değil. Sadece ön patilerini keskinleşince kesebilirsiniz.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Beyin gucuyle mi seviyosunuz hayvani?Yok yanlış anlaşıldı
Ben odaya kapatmadım bütün odalar sıcak ve yatağını kumunu herşeyini diğer odaya koyduk ama üzülür mü kötü olur mu diye merak ettim, hayatımda hiç hayvan bakmadım. Karşıdan beslemeyi severdim ama öyle çok yanına yaklaşamazsın hala öyle
Sabah uykudan uyanır uyanmaz ona bakıyorum hemen geliyor seviyorum ama ayağıma deydiği zaman yada yanıma geldiği zaman huylanıyorum içim bir değişik oluyor
Yerde gezerken yanlışlıkla ezersem diye korkuyorum
Eşim alıştı o işten geldiği zaman oğlum diye seviyor çok tatlı ama sadece mutfakla salon bir olduğu için nasıl olur bilemedim fikir almak için yazdım hiç bilgim yok çünkü
O sırada eşimle benim sevme şeklimizin ortama girişiBeyin gucuyle mi seviyosunuz hayvani?
Diğerleri çirkin, ondan
Çünkü çoğu heves uğruna alınıp oyuncak gibi oynanıp bırakılıyor. Ablam da o şekil sahiplendi, sokağa terkedilmişti hem de tüm eşyalarıylaSokak cins kedi ile doldu. Artık onları da sokağa atıyorlar. Bağcılarda sokakta Scottish Fold gördü bu gözler
Of insanlardan nefret ettimÇünkü çoğu heves uğruna alınıp oyuncak gibi oynanıp bırakılıyor. Ablam da o şekil sahiplendi, sokağa terkedilmişti hem de tüm eşyalarıyla
Şu anlık karşıdan seviyorumBeyin gucuyle mi seviyosunuz hayvani?
Bizim kedimiz erkek. Kısırlaştırma durumu ne zaman oluyor nasıl oluyorNiye salonda sizinle birlikte duramıyor kedi. Kim söyledi salonda durmasın diye?
Benim evimde amerikan mutfak, kedim heryerde geziyor. Yemek yaparken temizlik sirkesiyle siliyorum bitti gitti.
Parayla kedi almış olmanıza yorum yapmıyorum ama keşke sokaktan yavru bir kedi kurtarsaydiniz.
Kediler kokmaz, kendini temizleyip duran tertemiz hayvanlar onlar. Sadece kumunu hergün temizlemezseniz, haftada 1 tamamen değiştirmezsiniz kumu kokar.
Kediler kapalı kapı sevmez. Eşim uyku sersemi dün gece yatak odasının kapısını kapatmış gece 4 te ikimizide dikti ayağa nasil ağlıyor kapıyı yumrukluyor yavrum kapıda kalmış hemen aldık yanımızda uyudu. Bütün kapıları açın dolaşsın hayvan. Sizde uzak durmayın, alın kucağınıza nasıl iyi gelecek göreceksiniz.
Çünkü çoğu heves uğruna alınıp oyuncak gibi oynanıp bırakılıyor. Ablam da o şekil sahiplendi, sokağa terkedilmişti hem de tüm eşyalarıyla
Cok mincik bu yawYoooo hiç görmedim uzayda yasıyorum ablamın kedisi de british değil.Eki Görüntüle 3346803
Zaten basit gibi görünse de çok ciddi bir karar calci, keşke herkes böyle enine boyuna düşünse.
Almaya niyetlenmedim çünkü baya sokağa adapte olmuş insanlara yaklaşmıyordu. Ben de mamasını suyunu koydum. Kedi bakabileceğimi sanmıyorum çünkü. Hayvana eziyet olur benim sahiplenmem
Spora gidip gelirken sürekli karşıma çıkan yavru bu. Asla yaklaştırmıyor yaklaşık 1 yıldır dışarıda attılar kesin.Cok mincik bu yawEki Görüntüle 3346820 bu da annemin şişkosu
Anlamadim. Fotoda ki kediyi mi diyosun ? 6 yasinda o kedi. Sokakta falan degil.Spora gidip gelirken sürekli karşıma çıkan yavru bu. Asla yaklaştırmıyor yaklaşık 1 yıldır dışarıda attılar kesin.
Ay tipini yediğime bak doblocu enişte duruşu buCok mincik bu yawEki Görüntüle 3346820 bu da annemin şişkosu