Bu tür haberler oldukça sık çıkar gazetelerde. X kuran kursunda tecavüz, yatılı kuran kursunda taciz. Gazetelerden okuyoruz. Başıma böyle bir hadise gelebilirdi.Mesela Kuran kurslarında taciz tecavüz iddiasinin yeri ne bu konuda? bilemedim..
O zaman evlenmenizi de önermem, ayni gazetelede çok daha fazla kocasının öldürdüğü kadın cinayetleri var sayfa sayfa, her gün.Bu tür haberler oldukça sık çıkar gazetelerde. X kuran kursunda tecavüz, yatılı kuran kursunda taciz. Gazetelerden okuyoruz. Başıma böyle bir hadise gelebilirdi.
İkinci husus çok kolay bir şeymiş gibi bahsettiniz yüksek ücretli bir iş bulup gitmekten. Yıllardır iş arıyorum, asgari ücretin üstünde iş veren yerler bile düzgün ödeme yapmadı. Yaşadım, biliyorum. kaç ay borç parayla kira ödedim... her neyse artık
İftara çok var, tartışacak halde değilim. Çok haklısınız, o da bir ihtimal.O zaman evlenmenizi de önermem, ayni gazetelede çok daha fazla kocasının öldürdüğü kadın cinayetleri var sayfa sayfa, her gün.
Tutup buraya "evlenip napicam zaten kocalar öldürüyor eşlerini sürekli" Yazarsak hayvan olmayan %80lik diyeyim kesime haksizlik olmuyor mu
Aslında koca falan umurumda değil, hiç öyle evlilik hayalı kurmadım. çok zamandır iş arıyorum bulamadım, geçen ay gittiğim bir yer asgari ücretin altını teklif etti, şaşırmadım piyasa böyle. Artık bir çare olarak bakıyordum evliliğe.daha iyi bir iş bulun ya da mümkünse atanın
Sonra bağımsızlığı ele alıp istediğiniz şehre taşınırsınız.
Anneden bıkıp koca aramayın.
Yağmurdan kaçarken doluya yakalanırsınız maazallah
Bu tür haberler oldukça sık çıkar gazetelerde. X kuran kursunda tecavüz, yatılı kuran kursunda taciz. Gazetelerden okuyoruz. Başıma böyle bir hadise gelebilirdi.
İkinci husus çok kolay bir şeymiş gibi bahsettiniz yüksek ücretli bir iş bulup gitmekten. Yıllardır iş arıyorum, asgari ücretin üstünde iş veren yerler bile düzgün ödeme yapmadı. Yaşadım, biliyorum. kaç ay borç parayla kira ödedim... her neyse artık
Özel sektörde hiç çalışmamış değilim, üç yıl çalıştım. Dört ay maaş alamadığımız oldu. Kendi tecrübelerimden yazdım.Yüksek maaşlı iş bulmak zorunda değilsiniz. Asgari ücret de alsanız çıkın dışarıda çalışın. Koca bulmak için değil sosyalleşmek için. Gencecik kadınsınız ömrünüzü annenizle mi geçireceksiniz. Gündüz evde olmazsanız zaten aileyle bu kadar yüz göz olmazsınız.
Yıllardır iş hayatındayım düzgün ödeme yapmama durumuna bir kez denk geldim. Şirketimiz kötü bir dönem geçirdi sonra toparladı ödedi.
Her şeye aşırı olumsuz bakıyorsunuz. İnsanlar maaş alamasa neden çalışsınlar. Büyük şehirlerde yığınla insan her gün işe gidip gelip hayat mücadelesi veriyor.
Atanamama sebebiniz torpilli birinin önünüze geçmesi de olabilir veya sizle ilgili bir şeyi işe uygun görmemişlerdir bilemeyiz. İnsanları çok kolay yaftalıyorsunuz. Bu sitede bile torpilsiz atanan bir sürü insan. Benim bir sürü arkadaşım var.
Siz evde durmaktan fazla düşünür olmuşsunuz. Kafanızı böyle olumsuz fikirlerle doldurmuşsunuz.
Tek hak verdiğim konu Sizin bu şekilde asosyal bir hayat sürmenizde ailenizin hatası çok büyük. Ama artık kocaman bir kadınsınız bunu aşmak elinizde.
Ama her seyden once bakış açınızı değiştirin bence, hayatta her konuda güzellikler olduğu gibi kötülük de var. Sizin neye baktığınız neyi gördüğünüz önemli.
Mesela Kuran kurslarında taciz tecavüz iddiasinin yeri ne bu konuda? bilemedim.. ama bunu yazarak bir çok yeri, kurumu zan altında bırakmanız, sizin kastettiğinizden upuzak "o hocalar" dan olmayan kesimi de direk tek cümlede yermeniz doğru değil.
Öğretmenlik mezunuyum. Branş coğrafya. Şİmdi o bölümü okudum, elbet bu hale düşersin diyecekler diye yazmadım inanın.Yuksek maas sart degil. Ne mezunusunuz da asgarinin altini teklif ediyorlar size? Duz iscilik yapan cok arkadasim var,mesailerle beraber ellerine 4bine yakin para geciyor. Ki bu parayla tek kisi gecinebilir.
Kendinizden neden birinci cogul sahis olarak bahsediyorsunuz bu arada?
Ne alakasi var bolumunuzle? 23 yasinda mezun oluyorsunuz,ille devlet diye tutturmadiysaniz,kotu ozel sektor tecrubelerinizi de atlarsak en azindan 5 yillik deneyiminiz olmaliydi. Az para demeden calissaydiniz illa ki bir yerlere gelirdiniz mesleginizde. Yapmadiniz mi? Cok karamsar geldiniz bana. Demirden korkup trene binmemek gibi bir sey bu. Tecavuzden korkup kursa gitmemek, nasil olsa maas asgarinin altinda olacak diye ozel sektorde calismamak,ana tarafina cektiginiz icin guzel olmamak dolayisiyla koca bulamamak. O zaman kocalar dover sover diye evlenmemek de lazim. Cok garip tesbitleriniz var,her seyden azar azar koymussunuz konuya ki ille kavga ciksin diye. Onemli olan kavga cikmasi da degil,bu ruh halinizle yasamaniz.Öğretmenlik mezunuyum. Branş coğrafya. Şİmdi o bölümü okudum, elbet bu hale düşersin diyecekler diye yazmadım.
Sizde burda cok güzel algı yaratmaya calisiyorsun. Alkış.Bu tür haberler oldukça sık çıkar gazetelerde. X kuran kursunda tecavüz, yatılı kuran kursunda taciz. Gazetelerden okuyoruz. Başıma böyle bir hadise gelebilirdi.
Ne yaşadıysam onu yazdım. Kimseyle kavga etmek niyetim değil, böyle algılanacağını düşünmedim, herkes kendine göre algılıyor tabi.Ne alakasi var bolumunuzle? 23 yasinda mezun oluyorsunuz,ille devlet diye tutturmadiysaniz,kotu ozel sektor tecrubelerinizi de atlarsak en azindan 5 yillik deneyiminiz olmaliydi. Az para demeden calissaydiniz illa ki bir yerlere gelirdiniz mesleginizde. Yapmadiniz mi? Cok karamsar geldiniz bana. Demirden korkup trene binmemek gibi bir sey bu. Tecavuzden korkup kursa gitmemek, nasil olsa maas asgarinin altinda olacak diye ozel sektorde calismamak,ana tarafina cektiginiz icin guzel olmamak dolayisiyla koca bulamamak. O zaman kocalar dover sover diye evlenmemek de lazim. Cok garip tesbitleriniz var,her seyden azar azar koymussunuz konuya ki ille kavga ciksin diye. Onemli olan kavga cikmasi da degil,bu ruh halinizle yasamaniz.
Ben 37 yasindayim,liseden arkadaslarim var ogretmen oldular,onlar da az parayla basladi. Simdi iclerinde okul muduru olan da var,kendi ozel okulunu acan da var, 8-10 bin maasla calismaya devam eden de var. Hepsi ozel sektor.