evde istenmiyorum, nasıl bulunuyor bu kocalar?

Merhaba, ben sizi anladım, evlenmiş olmak için değil elbet insan evleneyim ister tabiki. Sırf evde istenmiyirsunuz diye değil. Gezilere katılın sosyal ortam olur diyecegim ama pandemi malum. Doğa yürüyüşleri oluyor , şehrinizde var ise hem sosyalleşirsiniz. Nasıl tanıştınız diye sorduğumuzda genelde insanlar şu ortamda tanıştık ya da şu ortak arkadaşımız tanıştırdı der. Üniversiteden güvendiğiniz size değer veren bir arkadaşınız var ise ona evlenmek istediğinizi söyleyebilirsiniz. Onun dışında bakımlı olun özgüveninizi artıracak şeyler yapın. Güzelliği çok etkiliyor bu. Kendinizi tanıyan birisiniz zaten. Şunubda unutmayın gerçekten nasip bu işler.

Bu arada evden yaptığınız işin uzaktan eğitim kursları var ise katılın en azından oradan da sosyal ortam olur

Umarım fake sindir. Gerçekseniz sizin kadar karamsar kötümser bir insanı asla işe almazdım ve erkek olsaydım da evlenmezdim. Hiç mi olumlu bir şey yok hayatta yahuu?

Umarım fake sindir. Gerçekseniz sizin kadar karamsar kötümser bir insanı asla işe almazdım ve erkek olsaydım da evlenmezdim. Hiç mi olumlu bir şey yok hayatta yahuu?
Gerçekten bu ne Ya Hu!
İnsan her şeye bu kadar olumsuz bakarsa işi çok zor.

İçim şişti okurken yeminle aman of yani..
31 yaşındasın atama diyorsun iyi güzel de 31 yaşına kadar da atanabilirdin arada yıllar var..Her işin üzerine yeterince düşülürse oluru vardır..Kaç kere girdin, kaç kere ciddi anlamda sıkı çalıştın ve yüksek puan aldın da atanamadın? 1 yerde biri.referans sorduysa bu senin atanma şansın yok demek miydi sonsuza kadar?

Psikolojideki "yansıtma" nın dibine vurmuşsun resmen...Hayatın yolunda gitmiyorsa sürekli şartlar suçlu değil...O malum bu malum diye diye yazmışsın hep...

Anneni de güzel değil diye gömmüşsün arada ...Ünv'deki insanlarla kopman da senin tercihin...

Yazdıklarımdan genelleme çıkmaz demişsin ama torpilsiz işe girilmez, şurdan tecavizcü çıkar, kimse iş bulamıyor genellemelerini kim yaptı peki? Kimse iş bulamıyor da değil buluyor görüyorum, bu şekilde avutmasan mı kendini?

Yani diyorsun ki bana tüm yollar kapalı, kapağı atacak bi koca nerden bulunur...Ben sana söyleyeyim burdan da bulunmaz

Benim teyzemde 33 yaşında tarih öğretmeni atama yok.. herkes onada sürekli ne zaman evleniyorsun, atama yok mu gibi sorular soruyor. Allah sabır versin çok zor çok

ALLAH yardımcınız olsun bence herhangi bir işe girin kalabalık ortam sosyal lik arkadaşlık olacak bir işe hem sosyalleşirsiniz hemde orada nasibiniz çıkabilir diye düşünüyorum

Dine 'yakin biriyim' demişsiniz ama kader kismetten haberiniz yok malesef. Kaderinizde varsa iğne deliginde olsanız bile sizi bulur kısmetiniz. Yaşınız daha genç biraz sosyallesin madem hatalarınizin farkındasinız...
Güzellik çirkinlik kavramına gelince çirkinler evde mi kalıyor? Gerçekten çok genelleme yapan birisiniz çoğu cumleniz genellemeler üstüne biraz bu konuda da eğitin kendinizi bence. Madem öyle bir genelleme de ben yapayım anne tarafına çektiğim için çirkinim demişsiniz anneniz evlendiyse ya da anne tarafındaki çirkinlerin hepsi bekar değilse siz de evlenebilirsiniz. Biraz hayata karışın. Biraz da kitap okuyup ufkunuzu genisletin

Kpss birincisinin atanamadigini okudum gecenlerde. Bazi bölümlerde atanmak imkansiz gibi bir sey maalesef.

Benim annemde diyor evlende git kurtulayım senden diye...Şimdi ona okudum da konuyu kimse çocuğunu istememezlik yapmaz diyor :)
Yani içten beklentileri yolumuzu çizelim istiyorlar galiba ...

canim milleti takma, nasibini sokakta nasil bulabilirsin, biraz zor. internette arayabilirsin, guvenilir evlilik siteleri vs. var. Sadece dikkatli ol ve herkese hemen guvenme. Onun diisnda oralardan rahatlikla biriyle tanisabilirsin, cogu tanidigim internetten tanisip evlendi. Yalniz dedigim gibi temkinli ol:)

Camiye başınıza bir şey gelir !!! diye göndermeyen aile sizi nasıl üniversiteye gönderdi?? Ve siz nasıl çalışmayı düşünüyorsunuz? Ya başınıza bir şey gelirse? Hem çalışmanızada izin vermez aileniz

Siz gerçekten ortalığı karıştırmaya gelmişsiniz buraya

Daha yuksek maaslı bır iş ayrı ev ve daha çok huzur.Ama ben yapamadım.Bıkez yapmaya kalktım .Annem bayıldı .Hastanelık oluodu az kalsın

burada herkes çok biliyor . kendi dertleri dert diğerleri fasa fiso

ne mezunu olduğunuzu anladım ama haberleri de mi takip etmiyorsunz ?

Msjinizi okurken Kur-an kursundan az taciz ve tecavuz eden hocalar çıkmıyor diyerek yaptığınız genelleme den itibaren bıraktım okumayi. Kiniyorum sizi bu genellemenizden dolayi.

Üzüldüm iş buldun mu
Son durum nedir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…