Okey yaptiniz madem neden ilk mesajinizda bunu yazmiyorsunuz? Yazin ki size daha dogru tavsiyeler verebilelim. Mesela ilk mesajiniza bunlari yazmis olsaydiniz size direkt olarak ozel ders vermeyi dusunmez misiniz, tam zamanli olarak cocuklarla evlerinde ilgilenmeyi dusunmez misiniz diye sorardim sahsen. Unutmayin,ben sizin kapi komsunuz ya da ev arkadasiniz degilim ki, kac yildir neler yaptiginizi nereden bilebilirim?
Siginma evinden tanidigim bir ogretmen arkadas vardi benim,babasi ve abisi tarafindan dovulup sokaga atilmisti,28 yasindaydi. Kucuk bir yer oldugundan ayni sehirde kalmak istemedi Bursaya geldi, pandemi doneminde evli bir ciftin yaninda anaokulu cagindaki cocuklarla ilgilendi.
Bakin verdigim ornek ne kadar caresiz bir insan. Sizin bu insana gore artiniz cok daha fazla. İs aramaya devam edersiniz,olmazsa da ozel ders dusunebilirsiniz,hic biri olmazsa evlere gidip kucuk yas grubu cocuklarla ilgilenebilirsiniz.
Cocuk kitabi yazip resimleyebilirsiniz, internetten arastirirsaniz pek cok yayinevi kosulsuz sartsiz basiyor yeni girisimcilerin kitaplarini. Belli mi olur bakarsiniz bambaska bir kapi acilir onunuzde? Sosyallesmeye bir adim olur en azindan,gidip birileriyle gorusursunuz. Yapabileceginiz cok sey var,en azimdan deneyebileceginiz cok sey var. Olmazsa olmasin,siz denemeye devam edin. İnsan hayati olsun 80 sene,3 yillik issizlik aile yaninda yasayana zarar vermez. Ama bir 20 sene daha ayni evde oturmak istemiyorsaniz bir yerden baslayin. Bugune kadar 10 tane yol denediyseniz 11. Yola gitmeniz lazim.