Slm. arkadaşlar ben 21 yaşındayım arkadaşlar bekarım ve okul lisans felan filan bitti bazı ailevi durumlardan evde kalmak zorundayım ve ihtiyaçlarımı giderebilmek için de bir gelir elde etmem lazım hiç bişi olmasa bile birikim yapabilmem için azda olsa bir birikimim olmalı evet evde oturan bayanlar kadınlar anneler teyzeler ablalar kardeşler allahını seven tutmasın bizi haydi gari sizi yaradana kurban başlayın yazmaya evde olan bayanlar nasıl gelir elde edebilir neler yapabiliriz .
Heskes elinden gelen işi ne biliim işde yapabileceklerini ve ya bize bu konuda yardım edebilecek kuruluşlar varmı yada iş alabileceğimiz evde yapabileceğimiz işler varmı hem araştıralım hemde bildiklerimizi yazalım ben başliyim önce ...
evde çocuk bakamam - yemek pasta felan dışarıya bunuda yapamam bu tarz işler yapamam -
ama el işlerini çok iyi bilirim iğne oyaları danteller piko felan filan bilirim bu işleri yapabilirim ama işte alacak çevrem yok ne yazıkki şuan
hadi bayanlar dökülelim lütfen ... :))
Heskes elinden gelen işi ne biliim işde yapabileceklerini ve ya bize bu konuda yardım edebilecek kuruluşlar varmı yada iş alabileceğimiz evde yapabileceğimiz işler varmı hem araştıralım hemde bildiklerimizi yazalım ben başliyim önce ...
evde çocuk bakamam - yemek pasta felan dışarıya bunuda yapamam bu tarz işler yapamam -
ama el işlerini çok iyi bilirim iğne oyaları danteller piko felan filan bilirim bu işleri yapabilirim ama işte alacak çevrem yok ne yazıkki şuan
hadi bayanlar dökülelim lütfen ... :))