How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Evde hep tek başımayım...

benim haddime değil bunu söylemek hatta aldığım eğitim ve meslek etiğime ters ama ayrıl ve kurtul bu adamdan!
kesinlike rahatsız bi ruh sağlığına sahip eşin anlattıklarına bakılırsa şizofrenik bi yapıya sahip bile diyebilirim kendisi tedaviyi önermiyorsa senin bütün bunları çekme mecburiyetin yok baksana öz annesi bile çekmemiş,kaçmış..

canım senin de shataların vardır mutlaka.. ama hata var hata var.. eşinin yaptığı hatalarla senin hatalarını karşılaştırmak mümkün müdür? senin hatalarını bilmediğim halde cevap veriyorum: diildir..!
daha 22 yaşındasın ya, 22 nedir ki.. sadece 3'te birini yaşamışsın ömrünün; ama nereye kadar böle..?

kafan da çalışıyo, okulun da var maşallah.. çek git tabi, sen bu adamın egosunu tatmin etmek için mi geldin dünyaya? bu adamın sorunlu olduğunu anlamak için tıp okumaya gerek yok ki.. sen psikiyatri dersi alıosundur daha iyi tahlil edersin..

topla gücünü kuvvetini, zayıf olucak hiçbi tarafın yok maşallah.. aslan gibi annen de var arkanda ..
ne yolunu kesip bişey yapabilir (avrupa yasaları sağolsun) ne de seni zorla yanında tutabilir.. zaten sen gidince perişan olucak sen de ii bilirsin ki, beter olsun, otursun dursun anasıyla..

bazen bişeylerin ters gittiğinin farkındasınızdır
ama tutup atamazsnız kangren olmuş tarafınızı
yılmadan umud etmek istersiniz
her seferinde 'aslında o bana sunu demişti' diye avutursunuz kendinizi
ama bir kolunuzu kesmek
iki kolunuzdan olmaktan daha iyidir
eşiniz ya gerçekten çok iyi bir tedavi olmalı - ki sizde bu ruh yorgunluğunu yermek için-

yada en sağlıklı olanı, onu sizsiz bırakmayı denemelisniz
inanın sevgide bir yere kadar
hayat uzun,birlikte olmakta sabitseniz bile terkedin ki sizsiz olmak ne demek algılasın
boşanın diyemem
ama bırakın
ve herşeyi uzaktan izlemeye başlayın
kesilen yeriniz çok acıyacak ama diğer uzuvlarınızı kaybetmediğiniz için mutlu olacaksınız..
çok geçmiş olsun
sevgiler..

başlığı okudumda bende yalnızlıktan sıkıldını sanmıştım amayazının içeriğini okudukce şaşırdım
canım neden bu işkenceye katlanıyorsun sen seni annen 1 kere doğurdu bin kere değil
sevgi kalmadı saygıda kalmadı diyorsun
eeee daha ne beklıyorsun annende sana sahıp cıkıyor git annenın evine dön okulunu bitir meslek sahıbı ol yaşa hayatını gönlünce
o ruh hastası adamdan bir an önce kurtul derim allah yardımcın olsun bi tanem
saygı vede sevgilerimle

canım benim ya okurken gözlerim doldu yani çekmek zorunda değilsin bu rezil adamı ve annesini elinde mesleğin var bırak kurtul karşına ne iyileri çıkar anneni dinle bence.

Canım ya, daha 22 yaşındasın ve daha 2.yılınızı doldurmadan korkunç şeyler yaşamışsın. senağlama Birine ayrıl demek en son verilebilecek cevaptır ama bu yazdıkların o kadar korkunçki arkadaşların hepsi zaten KAÇ KURTUL demişler doğal olarak sana verilebilecek tek cevap bu. Daha çok gençsin, önünde güzel bir meslek seni bekliyo, okumamış etmemiş biri değilsin kendine güven ve biran önce kurtul ondan.
Bence bu kişi resmen pskopat anlattığın örnekler onu gösteriyo, onun düzelmesi için gidip tedavi görmesi gerekir önce. Üstelik kayınvalideninde sana karşı davranışları korkunç, o evde o ortamda nasıl mutlu olabilirsin, mutluluğuda geçtim ben anlattıklarından inan tedirgin oldum senin adına. Ayrılırken mutlaka birtakım sıkıntılar çekebilirsin ama bu ömrünü ziyan etmemen için ŞART! :1no2:

senin adına çok üzüldüm ama hiç mutlu olmadıgı biryerde ve bunca şeyi yaşamışken mesleginde var benolsam birdakika durmam

kocan alkolik mi...tipik alkolik insan belirtilerini yazmışsın.eğer değilse bir piskopat kendisi...
bir yandan dünya harikası olurlar diğer yandan birden hırçınlaşıp fiziksel zarar verirler.

okudum inanamadım.eğitimine de devam ediyorsun.seni böyle hırpalayan adamla nasıl aynı evi paylaşıyorsun...başkaları olsa çoktaaan pes ederdi.ama arkadaşım değişeceğini düşünme,değişmez.sözlerine de inanma.düzelmez.
allah kolaylık versin

aşağalık pisikolojisi var bence.sen dr olucan ya ondan.bu dünya ya 1 kere geliniyor.genç yaşta bu manyağın kahrını mı çekiceksin.işin var ailen var......bence sen ona bağımlısın.
ha gidersende senin peşinden gelicektir,seni rahat bırakmayacaktır.ailenide tabiki.çok dikkatli ol bence.

niye bekliyosun daha anlıyamadım bu kadar acıyı çekmeye değermi elinde sonuçta mesleğinde var bırak git sana böyle yapan insandan hayır gelmez insan sevdiğine zarar verirmi canım üzelmesin diye insan gözünün içine bakar biran önce bırak git allah korusun çocuğun falan olur ondan sonra hiç bırakamazsın bir ömür çekmek zorunda kalırsın sen üzülceğine bırakta o üzülsün

güzelim orada kanunlar daha sıkı çalışmıyormu?erkeğin kadına şiddet uygulamasının ağır bir yaptırımı yokmu.
herkesin gıpta ettiği onurlu bir mesleğin sahibi olmaya adaysın.ailen seninle.
dağın başında arkasında üç dört çocuğu olan,eli kolu bağlı bir kadın değilsin.iki yılını nasıl harcadın anlayamadım.bari bundan sonra ne yapacaksan yap.kaç kurtul.

Kusura bakmayin ama esiniz psikopat sanirim.Arkadasim kendinizi dusunun biraz ne cekiyosunuzki boyle bir insani,neguzel aileniz arkanizda guzel mesleginizi alacaksiniz elinize ne duruyorsunuz hala bende anlamadim,dayak yemeye cokmu meraklisiniz yaaaaa Allahim bu dayak atan erkeklerden nefret ediyoruuuummmmmÇok üzgünüm çoook:mymeka:

okurken goz yaslarima hakim olamadim, cunku biraz once hazirlanip cikacakken, Allahtan guc dileyip bu evden cikmak uzeredeydim. Uzuluyorum cunku bu evlilige adim atarken, cok umit biriktirip, bir cok umitlerle girmistim bu eve.
Bendede hata vardi mutlaka, o kadar cok sey yasamadim ki, bende dise dis diye giristim olaylara. Yalniz benim burda sadece ama sadece can guvenligim olmadigi icin, kaderime razi olup gitmem gerek. Ellerim titriyor, cok uzgunum, yazamiyorum daha fazla. Okuldan 1 haftadan fazla daha tatilim var, insAllah o zamana kadar biraz olsun kendimi toprlayabilirim.

Bana dua edin, Allah hepimizi beterinden saklasin, ben boyle olsun istemedim, bugun yine konusmayi denedim, ama psikolojimden korkuyorum, nereye kadar dayanabilirim. Hayattan bu evlilik yuzunden elimi kolumu cekmek istemiyorum, ben hayatin bu zorluluklarina cok iyi hazirlandim zannediyordum, ama daha yolun basindaymisim.Yolum cok uzun..

Mevlam neyler, neylerse Guzel eyler.
Bu gozyaslarim son, gozyaslarim olur insAllah.
Hepinizin yuregine gonlune saglik.

Gündüz giremedim siteye.
Evden çıkmış, annenin yanına varmış olmalısın. Umarım herşey yolundadır. Güçlü bir kadınsın, daha da güçlü olacaksın.
İlk okuduğumda konunu, en çok neye içim yanmıştı biliyor musun? "Okuldayken arkadaşlarımın yanında iyiyim, onlardan ayrılınca gene sessizleşiyiroum." gibi birşey yazmıştın. İçimi burkmuştu. Çünkü yaşını, okulunu düşününce olman gereken yerin o neşeli ortam olduğunu, senin de arkadaşlarınla birlikte gülüp eğlenecek yaşta olduğunu düşünmüştüm. Tek derdin "Dün son finalim vardı çok uykusuz kaldım." "Arkadaşlarla buluşacağız, ne giysem?" gibi şeyler olmalıydı; yaşadıklarının yükü sana fazlaydı.
Ama hiç merak etme sen cesur bir adım attın, kendin için birşey yaptın ve meyvesini alacaksın.
Şimdi bir dinlenme toparlama döneminden sonra neşen artık hiç kaçmayacak. Taşımak zorunda olmadığın ağır yüklerden kurtuldun ve olman gereken yerde olacak, yeniden MUTLU bir kız olacaksın.Çok güzel günler senin olacak.
Bizi habersiz bırakma.

Canim umarim evden gittin, cunku gidiyorum dememissin, cikiyordum falan demissin. yani ciktin mi? gercekten cikacak misin yazmamissin. Umarim bu hatayi bir daha yapmazsin. affetme. sana yalvarirken kulaginin uzerine yedigin tokat gelsin aklina. daha niceleri var ama o sonuncusuydu ve sen evliligini kurtarmaya calissirken olandi.

ben senin yerinde olsam birak terketmeyi inan mahkemelerde surundururdum bu dayak meslesi icin.

annemler beni dayak yiyeyim diye evlendirmedi. babamdan tokat yemedim, el oglu ne hakla atar?

Yolun acik olsun.

Hepiniz cok iyi insanlarsiniz, o evde o kadar onemsenmedikten sonra dayagi hak ettigimi yuzume bagira bagira soylendikten sonra, kendimi artik degersiz biri olarak algilamaya baslamisim, bundan benim sizin bu mesajlarinizi okuyana kadar hic haberim yokmus meger. Sizin yazilarinizi okurken, gozlerim doldu meger bende degerliymisim diye dusundum :( cok uzucu.

Hepinize ayri ayri tsk etmek isterdim ama o kadar cok yazan olmus ki, burdan HEPINIZE ayri ayri tsk ediyorum. Dun aksam buraya son mesajimdan sonra butun odalari gezdim, evimle vedalastim, evim bile demeye utaniyorum cunku bana hic kendi evimmis gibi gelmiyordu oralar. Resimlerimize baktim hic bir sey hissetmeden hepsini geri yerine biraktim. Kitaplarimi topladim sadece,. Birde en Onemli surekli s1k1ntima yetisen Kendi Kitabimizi aldim, bana bundan sonra Rehber olmaya devam eder diye. Nasil olsa orda ben gittikten sorna garip bir sekilde dolapta curuyecekti.
Cok esyam olmadigi icin, hepsini tek basima goturebildim.
Annemin kapisina vardigimda 1 saat arabanin icinde oturdum, dusundum. Sonra iceri girdim ve hic birsey yokmus gibi hal hatir sorduktan sonra anlattim. ANNEM SADECE ''En iyisini yaptin''. Allahtan bu kadar aklin daha calisiyormus dedi. Kiz kardesim bu sabah geldi telefonda sadece Hayirli olsun dedi. Hic sormadi bile ne oldu diye, zaten eski olaylara benzer yine biseyler oldugunu hepsi biliyordu.
Annem verilmis sadakamiz varmis dedi, Cok sukur diyerek, bu evde bir daha onlarin adini anmak istemedigini soyledi.
Okulumu bitirmemden baska bisey istemiyor, guveniyormus bana. Cevremizde iyide cok kotude cok dedi, karamsar olmamami soyledi. Bugun geldin, yarin niye daha once gelmedim diyeceksin dedi. Hakliydi.. biliyordum. Annem bunlari soylerken, Allaha sukur ettim, cunku hala bana guveni sarsilmamisti, buna cok cok sevindim. Benim icin cok onemliydi.. eskiden cok guvenirdi, beni mutlu ederdi.

Aksam yataga uzandigimda garip bir sekilde hemen uykuya daldigimi farkettim bir kac saat sonra koltukta beni uyandirmaya gelen annemden, orda olsaydim uykuya dalmam saatleri alir, her yarim saatte uyanirdim cunku.
Neyse, kabus bitti gibi, cunku orda hic birsey kalmadi cunku. Simdilik hayatta beni neler bekliyor bakalim, bilmiyorum. Umarim bu yeni yilda hepimizi SAGLIK, HUZUR, MUTLULUK, YASAMA SEVINCI hic elimizi birakmaz, hic yuregimizden eksik etmesin Rabbim.

ps; siz yasadiklarimi gormediniz, duymadiniz sadece yazdiklarimla mesajlar ilettiniz ama herseyi gormus gibi yorumlar yaptiniz ya, bu durum beni biraz sasirtti bu kadar net anlayabileceginizi tahmin etmemistim bastan. Tekrardan hepinize Tesekkur ediyorum.

yazmaya devam ederim insAllah

Canim huzurlu bir ortamda olduguna gercekten cok sevindim.
Rabbim yeni yilda sana mutluluklarin en güzelini versin, hemde hergün.
Canini sIkma, herseyde bir hayir vardir,Rabbim hic birseyi gereksiz yere vermez.

Bizide habersiz birakma, tek dilegimiz bir an önce senin kendini daha iyi hissetmen.
Insanin sIkIntilari oldugunda dünyanin tadi tuzu yok gibi geliyor, hayat bos bir masal gibi geliyor, ama aslinda bizi biz yapan seyler bu sIkIntilar herzaman.

Caresizseniz, Care(sizsiniz)!;)

öpüyorum yanaklarindan arkadasim, mutlu ve huzurlu bir yil gecirmen dilegiyle..

Back